Melitta horoszkópja

0
275

2019. január 12-től 118-ig

Kos

Szenvedélyes Kosként bizony elég gyakran megesik veled, hogy csőlátó vagy, és kizárólag a saját magad szemszögéből vizsgálsz helyzeteket, körülményeket. Ha most is ezt teszed, akkor egy/több óriási lehetőségtől esel el. Fontos, hogy megértsd, nem jutsz előrébb azzal, ha manipulálsz másokat, és befolyásolni akarod őket a döntéseikben! Fogadd el, hogy ők ugyanazt másképp látják! Lazítsd egy kicsit a gyeplőn, és kommunikálj, figyelj, beszélj, hallgasd meg a többieket! Jó hír, hogy sokan szeretnek, de még több híved lehetne, ha kerülnéd a konfliktusokat.

Mit, hogyan? – természetesen mindennek ellentmond az, ha pontosan tudod, hogy valaki a te hátadon akar feljutni a csúcsig. Ám vita helyett itt is a békére törekedj!

Bika

Légy önmagad! Ne fogadd el, ha valaki gyökeresen meg akar változtatni! Te úgy vagy jó, ahogy vagy! Ne akarj másnak megfelelni, a saját szabályaid szerint élj! Ám azzal sincs baj, ha ezen a héten alkalmanként picit mégis másnak kell mutatnod magadat, mint amilyen valójában vagy. Ez azért kiskapu most előtted, mert így egy nagy veszekedést kerülhetsz el. Nem azt jelenti, hogy gyáván meghunyászkodsz mások előtt. Ám fontos, hogy megtaláld az arany középutat, azt, ami neked is örömöt okoz, és a másik fél is elégedett lehet általa. Így mindenki nyer az ügyön!

Mit, hogyan?  – légy okos, és a praktikáidat úgy építsd be a közös cél elérésébe, hogy azt mások csak a siker bezsebelésekor vegyék észre.

Ikrek

Most egyáltalán nem lesz hátrányodra a Hold jelen állása. Ki tudod használni, hogy környezeted tagjai kicsit lassúbbak nálad. Meg tudod őket előzni, újat tudsz mutatni, csak némi elszántságra lesz szükséged. Ez a hét egyfajta vízválasztó lehet. Lezárulhat egy igen energikus, megterhelő időszakod, – s egy sikerekben gazdagabb, élménydúsabb szakasz veszi kezdetét. Nem titok, hogy rengeteget dolgoztál, tanultál és tettél másokért, többet is, mint amennyit feltétlenül kellett volna. Ez meghozza neked az elismerést. Emellett ne feledd, hogy az energiatartalékaid fogyóban vannak, lehetőség szerint fel kell azokat tölteni.

Mit, hogyan?  – meg tudod hosszabbítani a hétvégédet egy, vagy fél nappal? Vonulj el valahova, töltődj, érezd jól magad!  

Rák

hétfői és keddi napod nagyon nehéz lehet, a naptárad szinte zsúfolásig telt sürgős tennivalókkal. Még magadat is megleped azzal, hogy jó ütemben, eredményesen fogsz haladni. Szerdán Mars kellemetlenkedései hozhatnak zavarba, negatív hatásai leginkább hangulatingadozásokban lesznek megtapasztalhatóak. Péntekig azt érzed, mintha mindenki csak téged szekálna, és sokan a saját problémájukat is a te nyakadba akarják aggatni, hogy megold azokat helyettük. Nem kell buzgólkodni! Inkább magaddal foglalkozz! A jóga, a meditáció, a csend kiváló gyógyír lehetnek számodra.

Mit és hogyan?  – a másoknak oly sokszor osztogatott bölcsességeidet most a saját javadra fordítsd!  

Oroszlán

A heti konstellációk nem lesznek túl kíméletesek, és nem hagyják, hogy nyugodtan ülj a babérjaidon. Tettekre sarkallnak. Először is felnyitják a szemedet valamiféle zűrös üggyel kapcsolatban. Hidd el, jó az, ha racionálisan mérlegelsz, és kibogozod a szálakat! Közben kreativitásodra élénkítő hatással lesznek az égi áldások, s még magadat is megleped azzal, hogy egy egészen elképesztő ötlettel rukkolsz elő. Csütörtök környékén azt fogod érezni, hogy itt az ideje az azonnali cselekvésnek. A sikerért, a learatható babérokért keményen meg kell dolgoznod, de meg is kapod a megérdemelt elismerést!

Mit, hogyan? – szerda és szombat szenvedéllyel lesz teli! Csábítsd el kedvesedet váratlanul, vagy szervezz magatoknak randit.

Szűz

Rengeteg munka vár rád ezen a héten, ami alaposan leterhel, de fura módon senki nem fogja ezt irigyelni tőled. Csak önmagaddal foglalkozz, vedd számba tennivalóidat, aztán cselekedj. Szűz létedre dolgos, szorgos, mozgalmas vagy, ezt pedig kiválóan fogod tudni kamatoztatni a következő napokban. Nem csak a munkahelyeden, vagy vállalkozásodban, hanem bizony otthon is nagyot alakítasz, sokak ámulatára. A feladatok mennyisége extra méreteket ölthet, de bírod a leterheltséget. Sokan lesznek körülötted, akik szívesen támogatnak, besegítenek, vagy akár egy jó tippet adnak a későbbiekhez.

Mit, hogyan? – hétvégén vedd célba az egyik gyógyfürdőt, áztasd ki magadból a fájdalmat, bajokat!

Mérleg

Erősödik az önbizalmad, és látványosan megnőnek a lehetőségeid, főleg szakmai és tanulmányi téren. Már az elmúlt héten is sok pozitív, egyben érdekes tapasztalat ért, s ez csak gyarapodik ezekben a napokban. Sok használható dolog vár rád, fontos megerősítéseket kapsz. Szerencsére otthon sem fukarkodnak majd a szeretettel családtagjaid. Lehetőséged adódhat arra, hogy karrier és magánélet terén elért pozíciódat még jobban megerősítsd, ha vannak problémáid, azok java részét végleg lerendezd. Anyagi téren új lehetőséged adódik, amit feltétlenül aknázz ki!

Mit, hogyan?  – kapcsolatodban kéne a tiszta kommunikáció. Mérlegként ne csak azt nézd, hogy a másik ne sérüljön, te se sérülj a kapcsolatodban!

Skorpió

A telet kezded egyre nehezebben viselni, pedig java része még hátravan. A hangulatod nem a legjobb a hét elején, a kedvetlenség viszont könnyen galibákhoz vezet. Még a rutinfeladatok sem mennek könnyen, viszont jó hír lehet, hogy a hétfőn és kedden megcsappant aktivitásodat visszakapod szerdán, s képes leszel magad mögött hagyni az életuntságot. Szerencse, hogy a környezeted jelentős része végtelenül türelmes lesz hozzád, s amikor azt látják, hogy ismét egyre gördülékenyebben végzed a feladataidat, meg is bocsátanak neked mindenért. Szerelmi életed felpezsdül, különösen akkor, ha szingli vagy…

Mit, hogyan? – kezeld lazábban a dolgokat, ne kapkodj, adj mindennek átfutási időt!

Nyilas

Kiemelkedően fontos lesz ez a hét számodra, ugyanis az év eleje óta dédelgetett álmaid egyike zöld lámpát kap, a megvalósítás útját fény övezi. Indulj, cselekedj, tedd, amit tenned kell! Viszont jó, ha szem előtt tartod azt, hogy igen nagy valószínűséggel egymagad nem tudod formába önteni tökéletes terveidet, így keress hozzá mihamarabb megfelelő partnert, aki segítségedre lehet. Ha körbepásztázod ismerőseidet, kollégáidat, gyorsan kiderül, hogy nem kell messzire menni a megfelelő társ érdekében. Ha befogadóvá válsz, észre fogod őt venni.

Mit, hogyan? – a siker gyorsan jön, érezni fogod, mit kell megfogni, és mit kell gyorsan elengedni.

Bak 

Életedet a hét elején több bonyodalom is nehezíti, s hirtelen nem is tudod majd, mihez kezdj, mit oldj meg először. A nyakadba szakadt problémák nem annyira súlyosak, viszont sok lesz belőlük, ez rémiszt meg majd leginkább. Ám, te egy belevaló Bak vagy, határozottsággal, állhatatossággal, s ha ehhez még az eszedet és a logikádat is hozzákapcsolod, akkor extra gyorsan fogsz tudni mindent megoldani. Az összegubancolódott szálakat kibogozod, és még dicséreteket is bezsebelsz. Mindig jusson eszedbe, hogy amikor történik veled valami kellemetlen, azt a sors elég hamar kompenzálja valami jóval, csak figyelj!

Mit, hogyan? – hagyd magad inspirálni egy szín, egy íz, egy illat, vagy épp egy forma által! Minden kérdésedre megtalálod a választ, csak ki kell nyitnod a szemed, s hegyezni a füleidet.

Vízöntő

Tele vagy érzelmekkel, pozitív gondolatokkal, tenni akarással, – és most ezeket kiválóan fogod ötvözni a mindennapjaidban. A terveid és a céljaid megvalósítására irányuló lépések könnyedén fognak menni, s olyan emberekből válik most támasz, akik eddig semmilyen formában nem vettek részt az életedben. Ez téged alaposan meg fog lepni, de a csodálkozás helyett inkább mondj hálát az égieknek. Dinamizmusod, szorgalmad elismerést hoz neked, környezeted is látja, mennyire igyekszel, s milyen hatalmas szívóssággal küzdesz a célszalag átszakításáért. Sok munka vár, de megéri tüsténkedni.

Mit, hogyan? – az egészségedre vigyázz, kedden és szerdán rizikós napok jönnek, megfázhatsz, esetleg komolyabb emésztési gondjaid adódhatnak!  

Halak

Békés, csendes Halak létedre nagyon elemedben leszel, tele erővel, energiával, kreatív ötletekkel, amiket most nem is titkolsz környezeted elől. Igen, jól teszed, ha kimondod, mi jár a fejedben, hisz így találhatsz segítőt, vagy épp kritikust, aki még jobbá formálja a célt! Lesznek körülötted olyan emberek, akik irigykedni fognak arra a tökéletességre, amit most a világ felé mutatsz magadból, de ez egy pillanatra se rendítsen meg! Sőt, inkább meríts ebből további erőt! Bármibe is fogsz most, az jól alakul. Sikert sikerre halmozhatsz, még környezetedet is alaposan meglepheted eredményességeddel.

Mit, hogyan?  – fogyassz sok citrusfélét, ez a hét igényli a plusz vitamint!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu