Az online szex hívők többsége kapcsolatban él!

2009-10-05 09:13:21    

Egy friss ausztrál kutatás eredményei szerint az online szexuális tartalmak látogatóinak több mint fele házasságban vagy párkapcsolatban él.

csókolózásKik kedvelik az online szex tartalmakat?

Erre a kérdésre keresték a választ ausztrál kutatók, akik 1325 embert kérdeztek meg egy felmérés keretében. Az eredmények szerint a tipikus online szex kedvelő átlagosan 41 éves, magasan iskolázott és az erotikus chatek helyett az erotikus tartalmú képek nézegetését részesíti előnyben – írja a medindia.net.

Élőben folytatódik az internetes flörtölés?

A kutatás arra is rámutatott, hogy a megkérdezett online szex fogyasztók 55 százaléka házas vagy tartós párkapcsolatban él. Az erotikus chat szobák látogatóinak kétharmad bevallotta: volt már olyan eset, hogy az internetes flörtölést a valós életben is folytatva találkozott a virtuális partnerrel. 

Függőség is kialakulhat?

A válaszadók saját bevallásuk szerint az erotikus tartalmú oldalakat elsősorban azért látogatják, hogy sokszor elfojtott szexuális érdeklődésüket biztonságos körülmények próbálják ki. Néhányuknál ez komoly függőséget is kiválthat, volt olyan válaszadó, aki napi 10 órát tölt ilyen típusú tartalmak nézegetésével.

Forrás: ELTE TáTK

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Patika Magazin Online

A Patika Magazin a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) egészségügyi ismeretterjesztő folyóirata.
Kiadja: Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft.

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési tájékoztató   |    Facebook   |    Google+

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!