Szemspirál érzékeny szemekre

2009-11-24 14:39:10    

Irritáció, könnyezés, szúró érzés: Nyugat-Európában 2-ből 1 nő érzékenynek tartja a szemét. A szem érzékenysége kialakulhat kontaktlencse viselése miatt, egyes gyógyszerek hatására, a környezet miatt vagy akár a szemkörnyéket érintő betegségek következtében. Bármelyik fordul is elő, a nem megfelelő dekorkozmetikumok használata csak súlyosbíthatja a helyzetet.

La Roche-Posay RESPECTISSIME DENSIFIEUR DÚSÍTÓ SZEMPILLASPIRÁL érzékeny szemekre lett kifejlesztve. Szigorú kritériumok alapján kiválasztott hatóanyagokat tartalmaznak, mentesek a lehetséges allergiát okozó összetevőktől a magas bőrgyógyászati és szemészeti tolerancia érdekében.

Hogy még kényelmesebb legyen a viselete, műkönnyel dúsították. A könnyet a szemgödör felső részében található könnymirigy termeli, és a pislogások során a szemhéjak oszlatják el a szem felszínén. A könny nedvesen tartja a szemet hozzájárulva ezzel az éleslátás kialakulásához, táplálja a szaruhártyát, és szerepet játszik a szemfertőzésekkel és fizikai károsításokkal szembeni védelmében. Ha a folyamat megváltozik, a könny nem tudja ellátni védő funkcióját és kényelmetlenség érzete alakul ki: a szem kiszárad, szúr, kipirosodik. A szem érzékenysége esetén a könny fiziológiás egyensúlya különösen sérülékeny. Ezért a La Roche-Posay Respectissime szempillaspirál műkönnyet tartalmaz, mely tekintettel van a könny fiziológiás egyensúlyára az optimális komfortérzet érdekében.

Érzékeny szemre - Magas tolerancia- Hipoallergén- Illatanyagmentes -Nem komedogén
Érzékeny szeműek és kontakt lencsét viselőkön tesztelt, bőrgyógyászok által javasolt

Minden szempillaspirál mellé egy szemfestéklemosó az ajándék.

Kizárólag gyógyszertárban kapható novembertől.

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Patika Magazin Online

A Patika Magazin a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) egészségügyi ismeretterjesztő folyóirata.
Kiadja: Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft.

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési tájékoztató   |    Facebook   |    Google+

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!