Szemspirál érzékeny szemekre

2009-11-24 14:39:10    

Irritáció, könnyezés, szúró érzés: Nyugat-Európában 2-ből 1 nő érzékenynek tartja a szemét. A szem érzékenysége kialakulhat kontaktlencse viselése miatt, egyes gyógyszerek hatására, a környezet miatt vagy akár a szemkörnyéket érintő betegségek következtében. Bármelyik fordul is elő, a nem megfelelő dekorkozmetikumok használata csak súlyosbíthatja a helyzetet.

La Roche-Posay RESPECTISSIME DENSIFIEUR DÚSÍTÓ SZEMPILLASPIRÁL érzékeny szemekre lett kifejlesztve. Szigorú kritériumok alapján kiválasztott hatóanyagokat tartalmaznak, mentesek a lehetséges allergiát okozó összetevőktől a magas bőrgyógyászati és szemészeti tolerancia érdekében.

Hogy még kényelmesebb legyen a viselete, műkönnyel dúsították. A könnyet a szemgödör felső részében található könnymirigy termeli, és a pislogások során a szemhéjak oszlatják el a szem felszínén. A könny nedvesen tartja a szemet hozzájárulva ezzel az éleslátás kialakulásához, táplálja a szaruhártyát, és szerepet játszik a szemfertőzésekkel és fizikai károsításokkal szembeni védelmében. Ha a folyamat megváltozik, a könny nem tudja ellátni védő funkcióját és kényelmetlenség érzete alakul ki: a szem kiszárad, szúr, kipirosodik. A szem érzékenysége esetén a könny fiziológiás egyensúlya különösen sérülékeny. Ezért a La Roche-Posay Respectissime szempillaspirál műkönnyet tartalmaz, mely tekintettel van a könny fiziológiás egyensúlyára az optimális komfortérzet érdekében.

Érzékeny szemre - Magas tolerancia- Hipoallergén- Illatanyagmentes -Nem komedogén
Érzékeny szeműek és kontakt lencsét viselőkön tesztelt, bőrgyógyászok által javasolt

Minden szempillaspirál mellé egy szemfestéklemosó az ajándék.

Kizárólag gyógyszertárban kapható novembertől.

h i r d e t é s

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Patika Magazin Online

A Patika Magazin a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) egészségügyi ismeretterjesztő folyóirata.
Kiadja: Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft.

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési tájékoztató   |    Facebook   |    Google+

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!