Ha megcsalásról álmodunk, nem kielégítő a szexuális életünk!

0
22995

Az álom a problémáink feldolgozásának természetes módja.

párkapcsolat

Az ébredés után kísértő képek, hangok pszichénk titkait tárják fel.

Ha önt aggasztja a társas kapcsolata, és nem nem tett a rendezése érdekében túl sokat, aggodalmai meg fognak jelenni az álmaiban. Az álmok megértésének egyik módja, ha észben tartja: erős érzelmeink szoros kapcsolatban állnak értékítéleteinkkel. Ha egy dolog nem fontos a számunkra, akkor soha sem, vagy csak igen ritkán álmodunk róla. Amikor azonban érzelmi életünk feszítő problémái törnek utat tudatunkhoz álom formájában, meg kell oldanunk a kérdést, amelyre az álmunk megvilágított.

Az alábbiakban a hat leggyakoribb, a társas kapcsolatokkal összefüggő álomfajtáról olvashatnak Figyeljen a kulcsokra, melyeket az érzelmi életének szimbólumai dekódolására használhat fel!


1. Házasságtörés/megcsalás

Az ezzel kapcsolatos álmok általában a nem kielégítő szexualitásra világítnak rá – akár önnél, akár a partnerénél. Ez az álom nem a partner megcsalását jósolja meg, hanem pusztán azt jelzi, hogy ön javítani akar a szexuális életén a partnerével, de nem tudja, hogyan, vagy nem tudja ezt az igényét közvetíteni a másik felé.

2. Düh

A partnere felé irányuló düh az ön álmában a napközbeni, megoldatlan, haragot keltő érzelmeket jelentheti, amit viszont mélyen magába fojt. Ne feledje, e tekintetben csak intenzívebbek lesznek az érzelmei, mindaddig, amg még nem rendezte az ügyet.

3. Válás

Az elválással, szakítássa valamilyen módon összefüggő álom Önt arra figyelmezteti, hogy tudatosan vagy önkéntelenül valami olyasmit tesz, ami fokozatosan eltávolítja öntől a partnerét. Ha nem ezt akarja, meg kell vizsgálnia, mi lehet a másik távolításának/elriasztásának valódi oka – ez sokszor lehet saját énbizonytalanságunk, korábbi kudarcaink emléke, illetve az új, hasonló esemény bekövetkezésétől való félelem (és ezekhez a partnernek racionálisan nem sok köze lehet) – s mit kell tennie ellene.

4. Félelem

A félelem álombeli szerepének megértéséhez figyelembe kell vennie minden, napközben velünk történt eseményeket, és megpróbálni fellelni az álom és a ránk negatív hatást gyakorló események közötti összefüggéseket. Keltett-e félelmet önben egy adott helyzet vagy személy? Próbálta-e csökkenteni a félelmét? Egy félelemmel átitatott álom ösztönzésére könnyebben rá tudunk jönni a félelme okára, és hamarabb el tudjuk azt oszlatni. Ha a félelem a partnerrel függ össze, sürgősen vizsgálja meg a kiváltó okot, és orvosolja a problémát, mert a félelem nem játszhat szerepet egy jó párkapcsolatban.

párkapcsolat5. Szerelem

A pozitív kicsengésű szerelmi álmok tükrözhetik jelenlegi életének alakulását, vagy kifejezhetik mindazt, amire vágyik. A szerelemről szóló álmok arról számolhatnak be önnek, mit szeretne elérni, illetőleg megváltoztatni a valóságban. Nagy jelentőségük lehet az emberek boldogtalansága okainak felfedésében. Ha a szerelmi álom nem pozitív hangulatot hagy maga után, hanem rossz érzések maradnak utána, akkor ez a fajta álom általában figyelmeztetés, arra, mit, min kell változtatnia szerelmi kapcsolata vagy vágyai tekintetében ahhoz, hogy elérje az áhított boldogságot.

6. Fájdalom

Amikor valamilyen fájdalom szerepel az álomban, az rendszerint azt jelenti, hogy a szóban forgó személy túl keményen bánik önmagával az élet egyes területein. Ha más személynek, például az új partnerének vannak álombeli fájdalmai, az azt jelzi, hogy ön valamivel megsérti őt. Ezt az álmot is vegye figyelmeztetésnek.

Az álmok megértésének kulcsa abban rejlik, hogy emlékezni kell rájuk. Fordítson időt rá, hogy leírja az álmait, amint felébred, és meglátja, ezzel közelebb kerül saját érzelemi élete titkainak feltárásához, pszichéje mélyebb rétegeinek rejtett tartalmaihoz.

 


Forrás: Galenus/www.patikamagazin.hu