12 jegy - 12 elviselhetetlen tulajdonság

2010-11-17 11:00:00    

A különböző jegyeknek is vannak hibái. A kos tőr-zúz, a szűz kritizál, az ikrek össze-vissza beszél. Melyik a legelviselhetetlenebb tulajdonság?

KOS [03.21-04.20]
kos Szélvész hadúr
Zsarnokoskodó és tolakodó. Képtelen lenyugodni addig, amíg nem ő irányíthatja a dolgokat. Adott esetben képes átgázolni mindenkin, aki – akár szándékosan, akár véletlenül – az útjában áll. Bárhol is jár, az a hely katasztrófa sújtotta övezetté változik. Úgy tűnik, sosem tanulja meg, hogy a türelmetlenségével, a durvaságával és a hevességével idegessé és kényelmetlenné tudja tenni mások életét, és nem mindenki akar azonnal ugrani, ha rájuk ordít.


bikaBIKA [04.21-05.21]
A femme fatale
A mohóság, érzékiség jellemzi. Kielégíthetetlen étvágynak köszönhetően megcélozza az érzéki vágyakat, és mindent megtesz, amit csak kell, hogy az övé legyen. A pénz és a tulajdon köti le gondolatait és ezek uralják az életstílusát. Kényelmes és eléggé lassú, úgyhogy nem lehet rávenni arra, hogy bármikor is siessen.

 

ikrek

IKREK [05.22-06.21]
A pletykás bekavaró
Majdnem mindenhez vonzódik, de alig ér el valami eredményt, mert mindig csak a felszínt súrolja, nem lát a dolgok mélyére. Több személyiség lakozik benne, ezért kétarcú, kétszínű. Mások soha nem tudják, hogy a sok személyisége közül éppen melyikkel van dolguk. Nagyszájú, jellemző rá a véget nem érő locsogás. Fiatalos, aki soha nem fog felnőni és felnőttként viselkedni.

 

rákRÁK [06.22-07.22]
A könnyen bántódó
Könnyen megbántódik, akár alapos okkal, akár minden ok nélkül. A körülötte lévők sokszor óvatosak, és kényelmetlenül érzik magukat, mert soha nem lehet tudni, hogy mi fogja felzaklatni. Családcentrikus, de nem áll tőle távol, hogy a rokonai felett okos érzelmi manipulációk segítségével uralkodjon. Képes feláldozni magát, de cserébe mindenki teljes odaadását, szeretetét és imádatát várja el.

 

oroszlánOROSZLÁN [07.23-08.22]

A hiú művész úr
Mindenáron főszereplő akar lenni. Amit csinál, nem azért teszi, mert azt akarja, hogy mások fontosnak érezzék magukat, hanem azért, hogy rá koncentráljanak, és úgy érezzék, hogy tartoznak neki. Látszólagos érdeklődése mások iránt csupán okos taktika, mert kielégíthetetlen büszkesége és önszeretete miatt minden pillanatban ő szeretne a figyelem középpontjában lenni.


szűzSZŰZ [08.23-09.22]
A kritikus
Állandóan meglátja a szálkát mások szemében, és mindig mindenkit helyre akar tenni. Célja a világban a túlzott tökéletességre való törekvés. Másokat állandóan piszkál, amiért nem tiszta dolgokat tesznek. A tisztasága valószínűleg nem nagyobb, mint azoké, akik szerinte javulásra szorulnak.

.

mérlegMÉRLEG [09.23-10.22]
Döntésképtelen szabadságharcos
Egyenlőség, igazságosság és egyensúly a Mérleg elsődleges jelszavai, de számára mindez azt jelenti, hogy mindent másoknak ad, de csak miután megkapta, amit akart. Először a saját vágyait és szükségleteit akarja tökéletesen kielégíteni, és aztán ragaszkodik ahhoz, hogy mások egyenlően megosztozzanak a maradékon. Az, hogy bármivel kapcsolatban is dönteni tudjon, közel áll a lehetetlenhez.

 

skorpió

SKORPIÓ [10.23-11.21]
A megbocsáthatatlan
A bosszúállás nagyon fontos része a mindennapi életstílusának. Szinte soha nem felejti, és nem bocsátja meg azokat a rossz dolgokat, amelyeket vele tettek, akár igaziak, akár csak képzeltek, és minden alkalmat megragad, hogy visszaadja a kölcsönt. Mások úgy gondolnak rá, mint a fűben lapuló kígyóra, és inkább letérnek az útjukról, csak hogy kikerüljék. A szokások rabja, akár jó, akár rossz szokások ezek.

 

nyilasNYILAS [11.22-12.20]
A csípős humorú
Valóságtól elrugaszkodott. Nem tudja megérteni azt, hogy a részletek is nagyon fontosak. Olykor pedig megbízhatatlan, ezért mások erős frusztrációt éreznek vele kapcsolatban, hiszen soha nem tudhatják, hogy számíthatnak-e rá vészhelyzet esetén vagy akkor, ha igazán szükségük van rá. Csípős humorát gyakran bántónak tartják.

 

bakBAK [12.21-01.19]
A paragép
Mindig csak aggódik. Ha nincs semmi, ami miatt aggódnia kellene, akkor azért aggódik, hogy miért nincs. Az örökös aggodalma sajnos ragadós, és megfertőzi azokat, akik a közelében vannak. A negatív hozzáállása miatt sokan elkerülik. Hiába munkamániás, azonban bármekkora szintű sikert is ér el, az soha nem elég ahhoz, hogy elégedett legyen vagy, ünnepelni akarjon.

 

vízöntőVÍZÖNTŐ [01.20-02.18]
A megfoghatatlan
Furcsa, különös, kiszámíthatatlan és egyedi. Rendkívül nehéz vele bánni, mivel mások soha nem tudják, hogyan fog gondolkozni, cselekedni vagy reagálni. A barátok fontosak a számára, de sajnos olyan ismerősökhöz vonzódik, akiket az átlagemberek csodabogaraknak és különcöknek tartanak. Mivel a motivációi és a céljai annyira gyorsan és gyakran változnak, a tegnapi barátok már nem biztos, hogy megfelelnek a mai kívánalmaknak és érdeklődési körnek.

 

halakHALAK [02.19-03.20]
A szabadúszó
Gyakran úszik arrafelé, amerre az örökösen váltakozó áramlat halad. Egyáltalán nem képes a valósággal boldogulni, vagy nem használja ezt a képességét. Rózsaszínű, vagy sötét szemüvegen keresztül látja a valódi világot. Túl gyakran megbízhatatlan, és ez nagyon frusztrál másokat, akik csak ritkán számíthatnak rá, hiszen amint kritikussá válik a szituáció, azonnal meggondolja magát.

 

Violetta
Asztrológus

ibolya.royal@gmail.com

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Patika Magazin Online

A Patika Magazin a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) egészségügyi ismeretterjesztő folyóirata.
Kiadja: Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft.

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési tájékoztató   |    Facebook   |    Google+

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!