Hogy ne legyen agyrém a készülődés - horoszkóp adventre

2010-12-08 08:00:00    

Melyik jegy hol szokta elszúrni a karácsonyi készülődést? A Kos mindent az utolsó pillanatra hagy, a Rák legszívesebben egyedül készítené elő a hatalmas családi ünnepséget, az Oroszlán meg sokszor nem a megfelelő, hanem a megfelelő értékű ajándékra hajt.

KOS [03.21-04.20]
kos Ne hagyja az utolsó pillanatra!
Hajlamos mindent az utolsó pillanatra hagyni, így a karácsonyi ajándékvásárlásnak türelmetlen kapkodás lesz a vége. Legalább egy napot kellene rászánni az ajándékvásárlásra, úgy, hogy előre megtervezi, hogy mit szeretne venni. Karácsony estére teljesen kifárad. Az ünnep előtti napokban már lazítani kellene, hogy időben rá tudjon hangolódni az ünnepre.


bikaBIKA [04.21-05.21]
Ünnepek alatt kerülje a konfliktust!
Mindennek megadja a módját, időben eltervezi a karácsonyi menüsort és a dekorációt. Jó ajándékozó, finoman kipuhatolja, hogy milyen ajándékokat akar venni szeretteinek. Gondosan összeállított ajándéklistája alapján indul el vásárolni, így nyugodtan, kényelmesen mindent ajándékot időben be tud szerezni. Karácsony estéjén feszültebb lesz a megszokottnál és családtagjain is kitör a fáradtság. Jobb, ha ünnepek alatt elkerüli veszekedést.

 

ikrek

IKREK [05.22-06.21]
Otthon is vegye kia a részét a készülődésből!
Túl sok programot gyűjt össze a karácsony előtti napokban. A barátaival is találkozik, de még vásárolnivalója is van bőven. Figyeljen az egyensúlyra, mert otthon is ki kell venni a részét az ünnepi előkészületekből! Könnyed hangulatban telhet a karácsonyeste, csak a párjával lehet némi konfliktusa. Ezt kedvességgel könnyen helyrehozhatja.

 

rákRÁK [06.22-07.22]
Vonja be a családját is a készülődésbe!
Nagyon elfoglalt lesz az év utolsó hónapjában. Szinte észre sem veszi és beköszönt az ünnep. Ezért lelkiismertfurdalása is lesz, mert máskor alaposabban szokott készülődni. Mindenféleképpen ajánlatos előre tervezni a tennivalókat. De szerencsére már évközben elkezdett néhány karácsonyi ajándékot begyűjteni. Ebben az évben is nagyszabású karácsonyestét szeretne, ami rengeteg munkával jár. A készülődésbe be kell vonnia a családtagjait is, hogy nyugodtan, békésen tudjon ünnepelni.

 

oroszlánOROSZLÁN [07.23-08.22]

Ajándékvásárlás: sokszor nem az érték, hanem a személyesség a fontos!
Családtagjainak mindenből a legjobbat szeretné nyújtani, tökéletes és minőségi ajándékokat szeretne találni. Ha nem jár sikerrel, akkor nagyon elkeseredik. Ezért elő kell, hogy vegye az Oroszlán híres kreativitását. Jó érzékkel, türelmesen válogatja ki mindenkinek a legmegfelelőbb ajándékot. Azonban figyelembe kell vennie, hogy sokszor nem az érték, hanem az ajándék személyes jellege a fontos. Az ünnepek alatt próbáljon meg lazítani. Nem az a lényeg, hogy minden tökéletes legyen, hanem, hogy meghitt legyen a hangulat.

szűzSZŰZ [08.23-09.22]
Nincs egyedül, éljen a segítséggel!
Szerencséjére nem marad egyedül a karácsonyi előkészületekkel. A közös készülődés a családtagokkal meghitt hangulatot teremt. Különösen kedvesétől kaphat nagyon sok segítséget, amikre nagy szüksége is van, mert még az utolsó napokban nagyon sokat dolgozik munkahelyén. A legjobb, ha az ünnepi menüt is együtt állítják össze.  A közös előkészületek garantálják majd a jó hangulatot. Kivételesen ne egyedül vállalja fel az összes munkát!

.

mérlegMÉRLEG [09.23-10.22]
Szépérzéke nem hagyja cserben
Nagyon sok meghívást kap a karácsony előtti napokban. Egymást követik a baráti találkozók, és a munkahelyi partik is aktuálissá válnak. Ezért kevés ideje marad az ajándékok megvásárlására. De a Mérleg szépérzéke most sem hagyja cserben, és az utolsó pillanatokban sikerül szeretteinek a legszebb ajándékokat kiválasztania.  Amikor eljön az ünnep, akkor szinte megkönnyebbülten lélegzik fel. Használja az ünnepeket pihenésre és érzelmi feltöltődésre! Meghitt hangulatra, jó beszélgetésekre lesz lehetősége és számíthatsz családtagjaira is. Készítse el együtt a családdal az ünnep menüt!

 

skorpió

SKORPIÓ [10.23-11.21]
Az ajándékokkal és finomságokkal is igazi ünnepi hangulatot teremt
Kedvessége beragyogja az ünnepi készülődést. Most nyoma sem lesz piszkálódó természetének, kivételesen nem provokál veszekedéseket. Nyugodtan lát neki az ajándékvásárlásnak, és így valóban mindenkinek a legjobbat fogja megtalálni. Nagyon szeretne családtagjai kedvébe járni. Igényes karácsonyi menüt állít össze, igazi ínyencségekkel.

 

nyilasNYILAS [11.22-12.20]
Vigyázzon: a munka nagyon bezavarhat az otthoni ünneplésbe
Szinte az utolsó percig dolgozik az ünnepek előtt. Egymást érhetik a céges partik, üzleti vacsorák. Ne nem szabad abba a hibába esni, hogy egyáltalán nem hagy átmenetet a hétköznapok és az ünnep között. Időben hangolódjon rá a karácsonyra, és az előre megtervezett ajándékokat igyekezzen minél hamarabb beszerezni. Ne hagyja megzavarni a meghitt családi hangulatot! A barátaival később is találkozhat.

 

bakBAK [12.21-01.19]
Csodálatosan tud készülni az ünnepekre
Az életöröm határozza meg a karácsonyi előkészületeit, és ennek minden percét élvezi. Az ajándékokban is visszatükröződik majd a jókedve. Türelmes beszerző körútja alkalmával mindenkinek megtalálja az igazi meglepetést. Végre nem fullad bele a karácsonyi készülődésbe. Mesteri szakácsművészete is kibontakozhat, mert minden jól sikerül majd a konyhában is.

 

vízöntőVÍZÖNTŐ [01.20-02.18]
Ne vállaljon fel mindent! A közös készülődés összehoz.
Legszívesebben egyedül vezényelné le a karácsonyi előkészületeket. Sokat vállal magára, szeretné megkímélni a családját a fárasztó ajándékvásárlástól. Mégis jobban járna, ha bevonná családját is, mert a közös időtöltés közelebb hoz egymáshoz! Erején felül mindent megtesz azért, hogy tökéletes legyen az idei karácsony, ám mire eljön a meghitt este, nagyon elfáradhat, és kicsit türelmetlen lehet. Szüksége lesz a pihenésre is.

 

halakHALAK [02.19-03.20]
Időben tervezze meg a menüt!
Nehéz ünnepi hangulatba hoznia magát. Túl sok a teher a munkahelyén, és ettől türelmetlenebb, feszültebb lesz. Az idő is kevés, hogy igényesen tudjon készülni az ünnepre. De mégis sor kerül mindenre. Időben megtervezi az ünnepi menüt, és az ajándékok listájának is a végére ér egyszer. Azonban egyedül nem fog boldogulni a karácsonyeste előkészítésével. Fáradt lesz, ezért fontos, hogy segítséget kapjon.

 

Violetta
Asztrológus

ibolya.royal@gmail.com

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Patika Magazin Online

A Patika Magazin a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) egészségügyi ismeretterjesztő folyóirata.
Kiadja: Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft.

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési tájékoztató   |    Facebook   |    Google+

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!