Valentin napi nagy szerelem teszt

2011-02-14 11:00:00    

Ön találkozott már a nagy szerelemmel? Egyáltalán készen áll rá vagy hagyja elmenni az orra előtt? Ha bizonytalan, válaszoljon az alábbi teszt kérdéseire, és a válaszokból minden kiderül!

 

1. Szerelem első pillantásra... Romantikusan hangzik, de önnek mi a véleménye róla?

A) Mindig csak másokkal történik meg.

B) Van ilyen. Minden lehetőség megvan rá, az élet bármelyik pillanatában.

C) Komoly eshetőség, oda kell figyelni rá.

 

2. Milyen elképzelései vannak élete igazi, nagy szerelméről, akit még nem ismer, de már sokszor gondolt rá?

A) Kivételes ember, senkihez sem hasonlítható - de vajon megmarad-e mellettem egy egész életen át?

B) Csodálatos szerető lesz, akivel testben-lélekben egyek leszünk.

C) Úgy vélem, és főleg remélem, hogy gyermekeim apja/anyja lesz. Tehát fontos számomra, hogy alkalmas legyen a családi életre, amellett, hogy mindenkinél jobban vonzzon engem.

 

3. Milyen jelentőséget tulajdonít a szexnek egy párkapcsolatban?

A) Nem gondolom döntő tényezőnek, hiszen én sem vagyok szexis.

B) Nagyon lényegesnek tartom.

C) Fontosnak vélem.

 

4. Ha eljönne az igazi, ön milyen áldozatot vállalna érte (ha szükség van rá,) vagy mit lenne kész feladni élete addig megszokott menetében?

A) Feltétlenül biztosítanék neki egy bizonyos helyet a jól megszervezett életemben, amelynek minden percét gondosan beosztom. Azért gyökeres változást - őmiatta - nem tervezek.

B) Mindent odaadnék érte, beleértve azt is, ami a legfontosabb a számomra

C) Hajlandó lennék teljesen új életet kezdeni, természetesen a racionalitás határain belül.

 

5. Ön milyen emberi kapcsolatokat tar alapvető fontosságúaknak az életében?

A) A család összetartását.

B) A barátokat, barátnőket, rokonokat, kollégákat - mindenkit! A lehető legtöbb, általam érdekesnek és arra érdemesnek tartott személlyel szeretem hosszú távon ápolni a kapcsolataimat!

C) Azoknak az embereknek szeretném megtartani a szeretetét, akik mindennél többet jelentenek a számomra, mivel már az életem részévé váltak.

 

Ha az "A" betűs válaszai vannak többségben...

Önről nem lehet azt mondani, hogy a szerelem tekintetében optimista alkat lenne: valójában nem bízik saját vonzerejében, kevés az önbizalma. Nyugodt, jól szervezett életet biztosít magának, amelyben nem sok meglepetésre számít. Az ön számára fontosak a családi kapcsolatok, és úgy tűnik, többre értékeli őket, mint a baráti vagy a szerelmi szálakat. Pedig ha így folytatja, azaz csak vár és vár... hátha felbukkan valaki, aki a nagy "ő" lehet az életében, esélyei egyre csökkennek. Bízik benne, hogy rátalál élete nagy szerelmére, de úgy gondol az egészre, mint egy távoli álomra, mintha egy messzi csillagot figyelne az égen...

Higgyen jobban önmagában, személyes vonzerejében, abban, hogy nemcsak meghódítani, hanem megtartani is képes valakit, és meglátja, a csillag csodálatos módon közeledni fog ön felé!

 

Ha a "B" betűs válaszai vannak többségben..

Az olyan személyiségre, mint ön, azt szokták mondani: "hát nem él remete-életet!" Introvertált alkat, tele lelkesedéssel, és vágyik rá, hogy minél több emberrel tartson kapcsolatot. Lehet az barát, szerelmes, ismerős, rokon, szinte bárki. Az új találkozások, izgalmas kalandok forgatagában szeret élni, azt mindennél fontosabbnak tartja. A leggyakrabban nem gondol a jövőre, csak a mának él. Könnyen kivetíti vágyait egy-egy újabb személyre, aki akkor, abban a szituációban az ideális partnernek tűnik az ön számára.

Igyekezzék magába tekinteni, befelé koncentrálni, meghallani saját belső hangját, és megtudni, hogy kit is keres valójában - mert azzal bizony jelenleg nincs tisztában. Ismerje meg jobban önmagát - így arra is könnyebben tud majd válaszolni, kivel is tudná elképzeli az életét.

 

Ha a "C" betűs válaszai vannak többségben...

Úgy tűnik, ön megfelelő fontossági sorrendet állított fel a életében. Prioritásai helytállóak. Stabil alkat, igyekszik kiegyensúlyozottan élni. Anélkül, hogy megszállottan keresné az "örök" szerelmet, a "nagy ő"-t, aktív magatartásával mindig készen áll arra, hogy rátaláljon arra a személyre, akivel ezt a nagy érzést át tudná élni. Célját kitűzte maga elé, most már csak el kell érnie! Önnél nincs szó szerencsére semmilyen sürgető tényezőről, hanem sokkal inkább az esetlegességre, a lehetőségre épít, hogy megtalálja a nagy szerelmet - és ez mindig ott motoszkál a fejében. Persze a szemét sem igyekszik becsukni egy-az arra érdemesnek ítélt ember előtt: mindig nyitott szemmel jár-kel a világban. A bár teljes nyitottsággal viseltetik mások iránt, függő viszonyba még soha nem került senkivel.

Folytassa tovább is csak így, életszemlélete, érzelmi hozzáállása eddig helyesnek bizonyult. Nagyon valószínű, hogy megtalálja majd az igazit, de kétségtelenül azon ritka pillanatok egyikében, amikor nem is számít rá!

 

[forrás:Galenus]

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Patika Magazin Online

A Patika Magazin a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) egészségügyi ismeretterjesztő folyóirata.
Kiadja: Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft.

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési tájékoztató   |    Facebook   |    Google+

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!