Heti horoszkóp január 7-től 13-ig - Heti segítő mantrák

2012-01-07 10:13:18    

Segítő mondatok, melyekkel könnyebben át lehet vészelni az egyre nagyobb ütemben gyorsuló napokat. Ezen a héten az Ikrek óvakodjanak a csalóktól, a Skorpiók az átgondolatlan üzleti döntésektől, a Mérleg jegyűek pedig kerüljék a megmérettetéseket.

KOS [03.21-04.20]

kos

Minden változtatás bevezetése nehézségekkel kezdődik. Ráadásul most még az egyszerű félreértések is összezavarhatják az objektív körülményeket. Az elkövetkező napokban óvakodjon attól, hogy pánikba essen, inkább előre megfontoltan szedje össze mondandóját, akkor biztosra veheti, hogy győztesen kerül ki szakmai, vagy magánéleti vitájából.

Heti erősítő mantrája: Nyitott vagyok a szépre, a jóra és útjukra engedem a számomra terhes embereket.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaKorábban elmulasztott lehetőségeinek kis része ismét aktuálissá válhat. Ennek ellenére nem tanácsos kapkodnia. Helyzeti előnye megőrzése érdekében inkább várjon türelemmel, és ragaszkodjon az ügyvédje által javasolt feltételekhez. Szerelmi területen szakadófélben lévő Bikának lehetősége nyílik folyamatban lévő ügyei aránylag megnyugtató rendezésére.

Heti mantrája: Felszabadítom testemet a terhektől, amiket cipelek, elfogadom a szépet, a jót, amit kínál az élet.


IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Szerencsésen kezdődik a hét, végre örülhet munkája eredményének, különösen akkor, ha hivatása művészettel, egészségüggyel, oktatással kapcsolatos. A szerelemben az előjelek jók, de nem szabad semmi olyan ügybe belemásznia, ahol fájdalmat okozhat másoknak. Fontos: vigyázzon, mert szélhámosok verhetik át, csaphatják be! Némi egészséges bizalmatlanság igencsak üdvös lenne.

Heti mantrája: Nyitott vagyok egészségem rendbetételére, kapcsolataim rendezésére.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHivatását és a családi életét folyamatosan érintő változások sok új terv kidolgozására ösztönzik. Az eddigi, olajozottan működő kapcsolatai akadozhatnak. Ott, ahol sokáig uralta a terepet, pozíciója meginog. Javallott: hagyja, hogy az események haladjanak a maguk útján, és igyekezzen okosan gazdálkodni energiáival. Ha bele is nyúl a folyamatokba, csak finoman tegye!

Heti mantrája, mit reggelente jól véssen az agyába: Elengedem félelmeimet, féltékenységemet párkapcsolatomból.


OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Nyugtalanító hírek, váratlan utazás, bosszantó akadályok bonyolíthatják életét ezekben, a napokban. Ne féljen a kudarcoktól, de ne is meneküljön önsajnálatba, mert a negatív gondolatokkal magához vonzza a problémákat. Hivatásának biztonságát nem érintik különösebben a történések. A hullámvölgyek arra jók, hogy felrázzák a leült állapotából.

A hét mantrája: Bevonzom a sikert, a lehetőségeket, és az olyan embereket, kik által pénzügyi helyzetem gyorsan javul.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA jelek meggondolatlan költekezésre és szerelemre utalnak. E kettő kevercse a lehető legrosszabb kombináció. Hivatását ne mossa össze a magánéletével, főleg anyagilag ne! Üzleti partnerei mindenféle rosszul alakult gazdasági helyzetre hivatkozva, áron alul akarnak vásárolni öntől, esetleg kölcsönre akarják rábeszélni. Legyen nagyon résen, különben csúnyán átverik!

Heti mantrája: Minden egyes pillanatért hálás vagyok, amit szeretteimmel tölthetek.


MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Ötletessége ritkán hagyja cserben, most mégis sok mindenben tanácstalan. Legfőbb bajainak egyike, hogy, elégedetlen önmagával, elsősorban külsejével. Érdemes lenne minél előbb eldönteni, hogy mit akar, és milyen áron. A hét második fele kitűnő alkalom arra, hogy folyamatban lévő ügyeit rendezze, üzleti, munkahelyi dolgait építgesse.

Heti mantra amit önnek elalvás előtt ajánlott minél többször ismételni: Tisztában vagyok az értékeimmel, megérdemlem a boldogságot.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióEgzisztenciális törekvései meggondolatlan lépésekre késztetik. Az ábrándokat és a terveket nem lenne szabad összekevernie! Új vállalkozás beindítását csak abban az esetben kezdje el, ha tudja, mit akar, van némi tartaléka a túléléshez, és persze ért ahhoz, amit csinálni akar. Érzelmei igen zavarosak, sokat ábrándozik olyan valakin, aki nem is biztos, hogy létezik, vagy nem olyan, amilyennek ön gondolta.

Heti mantrája amit munkába menet hajtogasson: Én irányítom a sorsomat, pénzügyeimet kézben tartom. Minden kiadott forintom megsokszorozódva tér vissza hozzám.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilasLehet, hogy régóta érlelődik egy hivatásváltás, de önbizalomhiány, valamint bizalmatlansága miatt kicsit később jön el az ideje a nagy lépésnek. A szerelemben az előjelek arra utalnak, hogy kedvese besokallt. Vegyen vissza az ön által diktált tempóból, s a rá zúdított családi terhekből! Így hamarosan jobb lesz minden.

Heti mantra amit elalvás előtt mondjon: Hagyom, hogy az univerzum rajtam keresztül áramoltassa gyógyító energiáit. Sejtjeim értem dolgoznak.


BAK [12.21-01.19]

bakÚgy tűnik, egyelőre hazai pályán marad, mert a beígért külföldi munka, út körül hamisság van. Ne keseredjen el, most ennek valamiért így kellett lennie. Némi szerencsejáték-nyeremény várható, de nem akkora, hogy alapjaiban változtatná meg sorsát. Magányos Bak szülött életébe váratlanul érkezik valaki, akivel nagyon boldog lehet. Hagyja magát elringatni a szerelem tengerén, érezze jól magát benne!

Heti mantrája, akkor mondja, amikor az eszébe jut: A rossz fokozatosan jóvá alakul az életemben.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A jelek arra utalnak, hogy szellemileg, fizikailag kimerült. Pihenés, regenerálódás nélkül erőlködésének nem lesz semmi értelme. Ez a hét tanulásra, versenyekre komolyabb döntések meghozatalára egyaránt alkalmatlan. Párkapcsolatában akkor lehet boldog, ha önmagát adja, nem játssza túl a szerepet, nem csimpaszkodik társára. Ad és hagy teret maguknak!

Heti mantra, ébredésnél mondandó: Napról napra közelebb kerülök céljaimhoz. Minden változás jót hoz az életembe.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Energiája ugyan sok, de az akadályozó külső körülmény még több. Ezért hiába igyekszik lendületesen haladni tennivalóival, most be kell érnie az egy helyben való toporgással. A bosszantó várakozás, vágyakozás pár héten belül lassú, de tartós haladássá alakulhat. A szerelemben szerencsés csak akkor lehet, ha reálisan mérlegel. Olyat szeressen, akinek ön is fontos, ha pedig valaki játszani mer az érzéseivel, azt hagyja faképnél!

Heti mantráját elalvás előtt mondja el: Feloldok magamban minden olyan fogadalmat, esküt, amit bármelyik életemben a magányra tettem.


Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

 

(ni)

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Patika Magazin Online

A Patika Magazin a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) egészségügyi ismeretterjesztő folyóirata.
Kiadja: Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft.

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési tájékoztató   |    Facebook   |    Google+

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!