Heti horoszkóp április 28-tól május 5-ig

2012-04-28 08:00:00    

Asztrotippek a hosszú hétvégére. Milyen jegyűek okoznak komoly fejfájást a héten? Kiktől kell óvakodni, kik segíthetnek?

KOS [03.21-04.20]

kos

Élete mostanában egy gátfutóverseny. Alighogy átugrotta az egyik akadályt, máris itt a következő, s ez már kezdi fárasztani. Zaklatottsága érthető, de azért mérsékelje kötekedős kedvét! Goromba megjegyzéseivel még a legközelebbi barátait is elriasztja. Szerelemben, pénzben, szerencsében kétesélyes hosszú hétvége előtt áll, szinte minden megtörténhet. S, hogy mégse érje kellemetlen meglepetés, vigyázzon az otthonára, személyes dolgaira és legyen óvatos a közlekedésben is!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaPénzügyi vitákat jeleznek a csillagok, részint párjával, részint üzletfeleivel. A megbeszélés kemény diónak ígérkezik. Kompromisszumra kevés az esély, most az győz, aki jobban bírja idegekkel. Rosszkedvű töprengéssel, s egy kis tüsszögéssel telhet a víkend, hogy aztán nagy lendülettel próbálja megvalósítani - kissé megkésett - ötleteit. Magányos Bikánál egy érdekes találkozás ígérkezik, ez talán megmutatja az alagútból kivezető utat.


IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Fárasztó hét van kilátásban. Túl sokat vállalt, ráadásul túlságosan nagy reményeket fűzött valamilyen pénzügyi tervéhez. Közben arra is rádöbbenhetett, hogy milyen gyanútlanul sétált bele valaki csapdájába. Ne tetézze tovább a gondjait! Ha teheti, inkább otthon töltse a szabadnapokat, mint utazással, vagy rokonlátogatással. Szerelmi téren a várakozásnál egyebet aligha tehet. Érzelmi életét nehezíthetik a Skorpiók, a korábbi megállapodásokat felrúghatják a Bakok, és a Vízöntők!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákAmit egyszer fejébe vesz a Rák, attól nehezen lehet eltántorítani. Pedig most hasznára válna a nagyobb rugalmasság, elsősorban pénzügyi terveiben. Nem fog örülni annak, hogy kellemetlen hírek fogadják önt szerelmi téren is. Fontos, hogy mindenről maga győződjön meg, amit lát, az nem csapja be. Amit mások csak úgy elmondanak, az kiforgatva is érkezhet önhöz. A Szüzek jó tanácsot adhatnak, viszont sokat vitázhat az Ikrekkel, és az Oroszlánokkal.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Kemény ellenfelekkel kerülhet össze akár politikai, akár üzleti életben. Kegyetlenül és gátlástalanul kihasználhatják minden eddigi mellékfogását. Könnyelmű döntéseiért, legyen ez munka vagy beszerzés, a vártnál is nagyobb árat kell fizetnie. A hétvége családi, párkapcsolati szinten sejtet ugyan némi felfrissülést, de ez csak arra jó, hogy némi erőt gyűjtsön. Válságosra fordulhat a kapcsolata a Szüzekkel, enyhülést csupán a Mérlegek társasága ígér.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSok minden bizonytalan, elsősorban a munkájával kapcsolatban. Könnyen elveszítheti fejét, ilyenkor a lehetséges megoldások közül képes a legrosszabbat választani. A hét utolsó napjai adnak némi haladékot, lesz tehát ideje megtalálni a legcélravezetőbb megoldást, bármi legyen is az. Felsejlik egy igen hangulatos randevú ígérete. A Rák jegy szülötte jótékony hatást gyakorolhat érzelmeire, a Vízöntők, a Halak, és az Ikrek okozta problémáira. Anyagi ügyekben a Kosokra számíthat!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Ötletei újabb ötleteket szülnek, s nyakig merülhet otthonára, jövőjére vonatkozó tervezgetésben. Még attól sem kell tartania, hogy elragadja fantáziája, mert a körülmények oly szerencsésen alakulnak, hogy még a bizonytalannak tűnő ügyekben is az ön javára billen a mérleg nyelve. Nagy segítséget kaphat az Oroszlánoktól, és a Vízöntőktől. Szerelemben a Nyilas, és Kos szülött áll bástyaként ön mellett. Párkapcsolatokban most a Mérleg a Mérleggel iszonyú dolgokra képes.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióAmikor a Nap a Skorpió jegyébe lép, a jegy szülöttei különösen kedvező helyzetbe kerülnek. Nemcsak a szerelmes szavak, apró meglepetések okozhatnak örömet, hanem az élet is tartogat néhány meghökkentő (ám nagyon kellemes) ajándékot. A hét második felétől olyasminek az elvégzésére kényszerül, amit eddig mindig másra hárított, mert azt hiszi, nincs önben annyi erő, tudás, hogy elvégezze. A valóság ezzel szemben az, hogy egész egyszerűen lusta megtenni.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Máskor talán nem tulajdonítana különösebb jelentőséget kollégái ármánykodásainak, a váratlan kiadásoknak, a családjában dúló széthúzásnak, s annak, hogy mindezekért kizárólag önt hibáztathatják. De mindezt összesűrítve erre a hétre, elég nehéz lesz elviselni. Az otthoni gondokon jut túl a leggyorsabban, némi extra zsebpénzzel még a gyerekek között is rendet teremthet. Ám a többi gondja, még pár hetét beárnyékolhatja. Vigyázzon, a Rákok és a Halak félreérthető helyzetekbe sodorhatják!


BAK [12.21-01.19]

bakRendhagyó ötletei támadnak. Ha máskor nem, de most szeretne valamivel kitűnni a szürke átlagából. Jóformán semmit nem tart lehetetlennek, s ezért olyan munkába, vagy szerelmi kalandba kezd, melyekhez máskor talán nem lenne elegendő bátorsága. Bár a szerencsés véletlenek is a segítségére sietnek, azért a kritikus pillanatokban igyekezzen megőrizni lazuló baráti kapcsolatait! Fontos elkerülni a balesetveszélyes helyzeteket, nemcsak a közlekedésben, hanem otthon is!


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Nem szép dolog a pletykálkodás, de most nem árt odafigyelni, hogy miről beszélgetnek az embernek. Néhány hír ugyanis Ariadné fonalául szolgálhat hivatásának, érzelmeinek labirintusában. Ami az előbbit illeti, a konkurencia próbálkozása most megtörhet régi, megbízható barátainak ellenállásán. Érzelmi téren pedig teljesen felesleges elhitetni önmagával, hogy a plátói szerelemnek is megvannak a maga szépségei. Mert minden azon múlik, mit szól ehhez a partnere. Figyeljen a Mérlegek tanácsaira, és mostanában kerülje az Ikreket!

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Türelmetlensége sok baj forrása. Ezért jobban teszi, ha fontosabb döntéseit elhalasztja egy héttel, és egyelőre kitér a szópárbajok elől is. A víkendet inkább édeskettesben töltse, mintsem a közélet, vagy művészeti élet porondján! Ha még egyedül él, netán mostanában szakított párjával, akkor mielőbb keressen valakit helyette, olyat, aki méltó önhöz. Ebből a körből eleve kiesnek a Skorpió jegyűek, legnagyobb esélye a boldogságra egy Vízöntővel van.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

 

(ni)

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!