Nárcisz futás – Sok kicsiből sokra futja

2012-05-05 11:00:00    

Két kilométer futás vagy gyaloglás a hagyományos tavaszi Nárcisz Futáson! 2012. május 18-án, délután 15 órakor a Margitszigeti Atlétikai Centrumban a részvevők az emberi méltóság megőrzéséért futnak.

A Magyar Hospice Alapítvány szemléletformáló Nárcisz programja immár a 6. évébe lépett. Az alapítvány a nárciszhoz kapcsolódó programokkal hívja fel a figyelmet a szenvedő emberekre és az emberi méltóság megőrzésére.

Különösen fontosnak, hogy már gyermekkorban kezdjük el azt a tudatos nevelést, amely fejleszti a gondoskodást, és a segítségnyújtás iránti nyitottságot. Ennek szellemében idén is elsősorban gyerekeket, az őket kísérő pedagógusokat és szülőket várunk a futásra.

 


A Nárcisz Futás május 18-án, 15 órakor lesz a Margitszigeti Atlétikai Centrumban.

Nevezni a helyszínen lehet:
  • gyerekeknek 100, Ft.
  • felnőtteknek 700 Ft.
  • A pedagógusoknak nem kell nevezési költséget fizetni.

 

Ezzel a kis hozzájárulással a gyerekek is tevékenyen részt vállalnak a segítésben, reméljük nem okoz gondot a nevezési díj. Minden résztvevő ajándékot kap a célba érkezéskor.

A futás után a gyerekeknek lehetőségük lesz kedvezményesen, - 300 Ft-ért, - amerikai hot dogot vásárolni, melyből 100 Ft-ot a betegellátásra fordítunk.

Magyar Hospice Alapítvány

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!