Heti horoszkóp május 5-től 11-ig - Akadályok, konfliktusok

2012-05-07 09:07:00    

Ilyenkor május elején egy kicsit felgyorsulnak az események: elkezdődik a nyári időszakra való felkészülés, indulnak az érettségik, jön a nyári vizsgaidőszak. Bosszúságok, konfliktusokat hoz magával. Fő a türelem és a visszafogottság. A Szűz jegyűek kérjenek segítsége, mert túl sok munka nehezedhet rájuk.

KOS [03.21-04.20]

kos

Ezen a héten egymás sarkát taposva sorakoznak a különböző bosszúságok. Ne vegye a szívére, az emberek egy része egész egyszerűen még a legalapvetőbb szinten sem tudja elvégezni napi munkáját. Törekedjen arra, hogy minden pillanatban lekösse magát, mert így könnyen figyelmen kívül tudja hagyni a kellemetlen dolgokat. Szerelmi ügyeiben, ha nehéz döntés elé kerül, ne kapkodjon, inkább rendezze magában érzéseit!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaMostanában hiányzik önből az akaraterő és a kitartás, ami pedig mindennapos munkája szempontjából fontos lenne. Ha nem sajnálná ennyire magát, gondjai túlnyomó része füstté válna. A hét második felében az állandósuló viták miatt egyre jobban visszavágyik régi szerelméhez, vagy egész egyszerűen csak nosztalgiázni szeretne. Veszélyes vizek ezek, jól gondolja meg, milyen hajót választ!


IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A hét nem kezdődik valami túl jól, úgy érzi, még a legkisebb dolgokban sincs szerencséje. Ügyeljen arra, nehogy a felgyülemlő feszültségek még nagyobb gondokat okozzanak!

Fontos: ne herdálja el azt, amit nehéz munka árán már megszerzett magának! Érzelmi ügyeiben itt az ideje némi visszafogottságnak, legfőképpen a dicsekvés, a parttalan fecsegés okozhat jóvátehetetlen problémákat.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákAz elkövetkező napokban a családi bonyodalmak még jobban összegubancolódnak, emiatt egyre inkább unja a cirkuszokat, a problémás rokonokat. Az a gond, ha most hátat fordít a családnak, később ők fordítanak hátat önnek! Itt az ideje, hogy hideg fejjel álljon hozzá a problémákhoz! Reggelenként sóvár szempár kíséri minden mozdulatát. Tényleg nem vette eddig észre, vagy csak úgy tesz, mintha nem látná?!


OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Fontos, hogy ezen a héten sokat pihenjen. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy visszanyerje derűs kedvét, életszeretetét. Azoknak, akik hebehurgya ötletekkel állnak elő, próbáljon meg ellenállni, és vigyázzon arra, hogy a kialakuló helyzetekben ne vesszen össze senkivel!

Fontos: érzelmi kapcsolatában szóba kerül némi implantátumok beültetése. Jól gondolja meg, előfordulhat, hogy többet veszít, mint nyer vele.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA hét elején megeshet, hogy családja segítségét kell kérnie, hiszen majdnem biztos, hogy ennyi munkát nem tud elvégezni egyedül. Ne hagyja ki feladatait, még akkor sem, ha minden nap, késő estig kell robotolnia! Ha valakinek megígér valamit, fontos, hogy be is tartsa. Ettől lesz valaki hiteles ember. Szűz hölgy ne akarjon deszkává soványodni! Téves elképzelés, hogy a férfiak ettől látják szexisebbnek.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Túlérzékenysége zavaró tényező lehet bizonyos helyzetekben. Túlfűtött érzelmi állapota időnként megakadályozza, hogy tiszta fejjel gondolkozzon. Talán több időt kellene szánnia arra, hogy felkutassa az érzelmi reakcióinak okait.

Fontos: ne hagyja amúgyis túlterhelt kollégáira saját feladatai elvégzését! Párszor megcsinálják ugyan, de ha rendszer lesz belőle, utálni fogják érte.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióEzen a héten egy olyan személy lép be az életébe, akivel kapcsolatban rögtön baráti vonzódást érez. Intenzív változásokat élhet meg, amelyek főleg a párkapcsolatára lesznek hatással. Legyen elég önbizalma és higgyen önmagában!

Fontos: ügyeljen arra, hogy táplálkozása ne legyen egysíkú. Önnek rendszerint nem használ, pl. a vegárius életmód, de a másik véglet, a húst hússal, még nagyobb károkat okozhat.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Mindenképp szánjon rá időt, hogy átgondolja dolgait, még mielőtt komoly lépésre szánná el magát! Ha lehet, ne beszéljen senkinek döntéséről, érveiről környezetében. Családjával szemben is legyen diplomatikus, de ugyanakkor határozott is, így nagyon sok konfliktust elkerülhet! Előfordulhat, hogy párja váratlanul az ön különböző testrészeinek formáját, méretét kritizálja. Egy pillanatig se habozzon utánanézni dolgainak, ilyenkor szinte biztos, hogy egy harmadik van a háttérben.


BAK [12.21-01.19]

bakEzen a héten egy makacs betegség terhelheti meg szervezetét. Akármennyire is nyűgös vagy fáradt, ne hagyja hogy ez agresszivitásra, idegeskedésre sarkallja! Különös helyzetekbe is keveredhet, főleg az Ikrek jegy szülötteinek közreműködésével. Önbizalmát reggel ne felejtse otthon, merje elhinni, hogy a bámész pillantások igenis önnek szólnak! Az, hogy ezekre miképp reagál, már saját döntés.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A napokban legszívesebben világgá menne. Már elege van az unalmas kötelezettségekből, hogy a tisztességes munkájának nincs eredménye. Párkapcsolatában, az eddigiektől eltérően, hajlamosabb lesz hajszolni az élvezeteket. Arról az inspirációról nem is beszélve, hogy a szomszéd fűje, mindig zöldebb!

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Munkatársaival legyen határozott, de maradjon őszinte és diplomatikus. Mindenképpen kerülje az agresszivitást, és a durvaságot! Segítse a gyengébbeket! Párkapcsolatában ne próbáljon meg mindenben megfelelni társa elvárásainak, mert idővel azt veszi észre, hogy folyamatosan kényszercselekszik.

Fontos: ezidőtájt kerülje a feltűnően nyájas, ismeretlen embereket, még ha remek közös jövővel is kecsegtetnék!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

 

(ni)

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!