Heti horoszkóp május 12-től 18-ig

2012-05-13 11:20:43    

Sok-sok szerelem, szórakozás, pihenés: új élményeket tartogat május közepe. Az Ikrek ne vaduljon be az esti partikon, a Bika pihenjen, a Mérleg ne hagyja, hogy a levertség eluralkodjon el magán.

KOS [03.21-04.20]

kos

A szórakozás, a szerelem köti le gondolatait és szabadidejét. Ilyenkor még a barátaival is megváltozik a kapcsolata. Átértékeli a régebbi kötődéseket és képes több éves barátságokat is megszakítani új életritmusa miatt. Ha már házasságban, tartós kapcsolatban él, bizony inkább kedvese türelmén múlik, mint saját állhatatosságán, hogy ez a kapocs nem szakad-e szét. A Mars és a Nap hatása igen erős, amiből az következik, hogy mostanra kéne időzíteni a legfontosabb terveinek valóra váltását.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaEz a hét a szerelemben hoz önnek boldog napokat. Úgy érzi, mintha valaki a háttérből egyengetné az útját, az élet minden területén. Valóban így van, a bolygók különösen a szerencsét hozó Jupiter, nagyon kedvező helyzetet teremt. Merjen változtatni, újítani, próbálja ki erejét! Az erős hajtás mellett azért szánjon kicsivel több időt önmagára, testi és szellemi töltődésre! Nem dől össze a világ, ha hagyja a többieket is valamit tenni, s nem ugrál állandóan, hogy mindenkinek a kedvében járjon!


IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Szerelemben - akár régi párja mellett, akár egy új kapcsolatban - olyan ízét ismeri meg az erotikának, amilyet eddig még nem tapasztalt. Ez az új érzés szinte teljesen átformálja. Ha új munkára vágyik, a mostani, és a következő hét hozhatja meg a változást. Fiatal Ikrek hétvégén vad ötletei által könnyen kerülhet veszélyes helyzetbe. Ha nem tud uralkodni forrófejűségén, rossz szájízzel zárja a hetet.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákNemcsak párkapcsolatban, de a munkájában is kellemes változásra számíthat. Ön minden tevékenység során megállja helyét, de kivált ott érzi jól magát, ahol valami módon alkothat. És most olyasmivel szerez majd pénzt, ami kicsit a hobbija is. A Jupiter az anyagi életében teremt biztonságot, olyan ötleteket sugall, melyek karrierjét terelik új irányba. Fontos, hogy tudja, mit akar, legyenek konkrét céljai.


OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Ámor jó sokáig várakozik, és majd csak pár hét múlva „találja szíven”. A Vénusz kedvező sugárzása gyökeres változást hoz, különösen akkor, ha még magányos. Lehet, hogy feladja függetlenségét is, és családot alapít. Az első napokban átengedi a vezető szerepet kedvesének, majd gyorsan vissza is veszi azt. Hosszabb kapcsolatban élőket a szerelem olyan plusz energiákkal tölti majd fel, hogy nemcsak az otthon falai között, de a munkahelyen és a közéletben is szárnyakat kapnak.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzEgy baráti, vagy munkahelyi kapcsolat az idő múlásával szép lassan szerelemmé érik. A változástól alaposan zavarba is jön, s nehezen találja fel magát. Új partnere hatására igen sokat változik majd, könnyedebb, nyitottabb lesz. A száraz tények, a logikus összefüggések a Szűznek eddig többet jelentettek a legmélyebb érzelmeknél és intuícióknál. Rideg következetesség jellemezte minden tettét. Ez lesz most a múlté.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A szerelemben főleg a hétköznapok tartogatnak kellemes meglepetéseket. Ha szíve szabad, most összetalálkozhat azzal, akivel az életét is képes lesz leélni. Amennyiben már elkötelezte magát, akkor hamarosan házvásárlás, gyarapodás mutatkozik. A Szaturnusz hatására időlegesen rosszabb lehet a kedélye. Pár napra befagynak a lehetőségei, emberi kapcsolatai. Nehezen viseli a kudarcot, de az akadályok nem rettentik vissza, most is, mint mindig, legyőzi őket.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióOlyan szigorú és határozott, hogy nemcsak az emberek, de a körülmények is meghajolnak az akarata előtt. Akkor él igazán, mikor mások már legszívesebben feladnák a küzdelmet. Anyagi téren egyenesbe kerül, és ha mostanság kicsit több lesz a kiadása, mint tervezte, a bevételei is jelentősen emelkednek. A Jupiter elsősorban a karrierjét segíti. A szerelemben a hétvége hozhat változásokat. Sokan ekkor fogadnak örök hűséget a párjuknak, lehet, hogy nem törvényesen, „csak” négyszemközt, de így is úgy érzik, kapcsolatuk egy életre szól.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A feladatokat kezdetben túláradó jókedvvel és lendülettel végzi, ám amikor már biztonságban érzi magát, akkor rátör a lustálkodhatnék. Csak akkor kapcsol rá ismét, ha már kezd kicsúszni kezéből a szerencse. A munkájában a kemény csúcsidőszakok és az üresjáratok váltogatják egymást. Szerelemben a Nyilas odaadó és önfeláldozó, de kis függetlenségre most is igényt tart. Az a társ, aki ezt nem érti, esetleg nem tudja tőle elfogadni, elveszítheti őt.


BAK [12.21-01.19]

bakEz a hét sok izgalmas szórakozást, emlékezetes élményt tartogat. Néhány friss ismeretség örök barátsággá alakulhat. Ha egyedülálló, akkor a későbbiekben történő Vénusz és Mars átvonulás meghozhatja azt a társat, aki mellett egy életre el tudja kötelezni magát. Akár új munkát keres, akár a régiben szeretne megújulni, módja lesz rá. Másokat magasan túlszárnyaló eredményt sikerül elérnie. Nem csak korábbi életmódján és körülményein fog változtatni, hanem egy kicsit önmagán is.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A hét első napjai nyugodt, csöndes alkotásnak kedveznek. Ezt az időszakot talán még unalmasnak is találná, ha közben a magánéletében, baráti, szerelmi viszonyaiban nem borulna fel minden. Ugyancsak erőt kell venni magán, és le kell zárni azokat a kapcsolatokat, amelyek már rég kihűltek, érzelemnélküliek, vagy csak egyoldalúak. Hétvégén akár üdülni is elmehetne. Igen, saját magával többet kellene foglalkoznia, energiatartalékait fel kellene töltenie, szellemileg, fizikailag, és bizony lelkileg is.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Alaptermészetére sajnos a pesszimizmus a legjellemzőbb ezen a héten. Úgy fogja fel most az életet, hogy az sose tőle függ, hanem a véletlenek sora befolyásolja. Kívülről várja a csodát, ahelyett, hogy megpróbálna valamit tenni saját boldogulásáért. Magánéletében valami véget ér, leteszi a régóta elhúzódó terheket. Ne féljen egy új kapcsolattól, már az elején tudni fogja, hogy mennyire van vagy nincs értelme annak. Lássa be, a jelenleginél a kezdetektől látszott, hogy nem lehet örök életű!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

 

(ni)

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!