Heti horoszkóp május 19-től 25-ig

2012-05-19 16:40:02    

A Nyilas jegyűek egy kicsit feszültebbek, a Szűz egy kissé érzékenyebbek lehetnek a héten. A Nyilasok számára ajánlott részt venni szűrővizsgálaton - lehet, hogy a feszültség testi bajból ered.

KOS [03.21-04.20]

kos

Rendkívüli energiával lát szakmai tervei megvalósításához. Közben viszont nyakába szakadhat közeli és távoli rokonai, volt családja megannyi gondja is. Mivel mindegyik területen a vártnál szerényebb eredményekre számíthat, tanácsos lenne mérsékeltebb lendülettel, s több figyelemmel fogni tennivalóihoz. Szerelemben legyen óvatos a Skorpiókkal, a Vízöntőkkel! Hatásos segítséget, igaz szerelmet a Mérlegektől, vagy Oroszlánoktól kaphat.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaSzűkebb környezetével megromolhat a kapcsolata, talán nem is annyira az ön, mint inkább kedvesének hibájából. A most kezdődő bonyodalmak végleges szakítással fenyegetnek. Segítséget az Oroszlánoktól, Bakoktól kaphat, anyagi támogatást egy Mérleg szülöttől várhat. Munkájában ötletei újabb ötleteket szülnek. Nem kell tartania, hogy elragadja a fantáziája, mert a körülmények oly szerencsésen alakulnak, hogy még a bizonytalannak tűnő ügyekben is az ön javára billen a mérleg nyelve.


IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Igazán elemében érezheti magát, újra elutazhat oda, ahol egyszer már kitűnően érezte magát. Ezenfelül olyan társaságba kerülhet, ahol hódíthat szellemességével, jólértesültségével, még inkább igen vonzó, megnyerő külsejével. Csupán az anyagiak okozhatnak kisebb zűrzavart a terveiben, ha ugyanúgy költekezik, mint eddig. Nem kell mindent megvenni, amit meglát, vagy megkíván, csak azért mert szép, vagy mert le van árazva! Pénzügyekben rossz hatással lehetnek önre a Kosok, és a Skorpiók.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákPárkapcsolatát most az teheti tönkre, ha inkább a szóbeszédnek hisz saját érzései helyett. Az intrikusok teljes erőbedobással munkálkodnak boldogsága szétrombolásán. Most különösen fontos, hogy időben felismerje, és egyúttal megelőzze riválisai ármánykodásait. Vigyázzon, a határidő nélküli feladatokkal igen könnyen elúszhat. Munkát kereső Rák legyen türelmes és kitartó! Már lassan feléli tartalékait, ragadjon meg minden lehetőséget, nem baj, ha az csak átmeneti is!


OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A párra váró Oroszlán szülött akkor jár sikerrel, ha nem direkt az ismerkedés miatt megy társaságba. Vegye a lehető leglazábban a párkeresési projektet! Ha csak arra koncentrál, hogy társat kell találnia, elijesztheti a jelentkezőket! Régóta együtt élőknél most nem a hűségük lesz a kérdés, hanem az, hogy tudnak-e kellő toleranciával hozzáállni a párjukhoz. Ez különösen a valóban régi kapcsolatoknál lehet nehéz. Munkában kihívásokat, tanulási lehetőségeket mutatnak a csillagok.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzKicsit érzékenyebb, mint máskor, ezért előfordulhat, hogy olyasmi is elkeseríti, amit egyébként észre sem venne. Legyen megbocsátó, az a tartós kapcsolat záloga. Ellenlábasai akcióba lendülnek, azon törik fejüket, hogyan tehetnék tönkre eddig elért szép sikereit. Önön múlik, hogy eredménnyel járnak-e. Akiknek több éve tart a kapcsolatuk, azok összeköltözhetnek és/vagy összeházasodhatnak. Ha már együtt élnek, akkor más formában erősíthetik meg az elköteleződésüket.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Szokatlan ötletei támadnak, s ha máskor nem, de most szeretne valamivel kitűnni a szürke átlagból. Jóformán semmit sem tart lehetetlennek, s ezért olyan munkába, vagy szerelmi kalandba kezd, melyekhez máskor talán nem lenne elegendő bátorsága. Bár a szerencsés véletlenek is a segítségére sietnek, azért a kritikus pillanatokban igyekezzen megőrizni lazuló baráti kapcsolatait, és kerülni a balesetveszélyes helyzeteket! Szerelemben legyen óvatos Mérleg szülöttekkel, és a Kosokkal! Igaz szerelmet a Nyilasoktól, Oroszlánoktól kaphat.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióHobbija kezd fő tevékenységgé, ezzel együtt méregdrágává válni. Jól gondolja át a kiadásokat, csak addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér. Fontos, hogy kedvtelése érdekében anyagi téren ne használja ki gátlástalanul rokonai, barátai jóindulatát. Mostani kedvese teljesen mást vár ettől a kapcsolattól, mint ön. Biztos benne, hogy közösen akarja folytatni az életüket? Legyen az figyelmeztető jel, hogy a szabadságra hivatkozva egyre gyakrabban csinál magányos programot.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Érzékenységében alaptalan vádakkal illeti partnerét és annak barátait. Pedig ők igazán nem tehetnek arról, hogy ön most nehezen találja a helyét, és még saját magával sem tud kijönni, nemhogy a világgal. Rengeteg apró bosszúság éri a munkahelyén is, ami elmaradhatna, ha jobban odafigyelne arra, amit éppen csinál. Egészség: állandósult ingerültségét szervi problémák is okozhatják. Kezdetnek célszerű lenne egy részletes laborvizsgálat.


BAK [12.21-01.19]

bakA Bak ezen a héten a szerelem érzésébe szerelmes, tulajdonképpen a hódításba, a vadászatba. Mesterfokon űzi ezt a tevékenységet, észrevétlenül képes behálózni kiszemeltjét. Ha nem jár sikerrel, nagyon elszomorodik, és egy darabig szünetet tart, hogy aztán újult erővel kezdje újra. Gyengéje, hogy szeressék, hogy csodálják, ettől esik leginkább szerelembe. Egészség: a Bak makacsul visszatérő fejfájását elhanyagolt fogazata is okozhatja. Nem ártana ezügyben szakemberhez fordulni.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Mostanában elkerülik a mindent elsöprő, szívdobogtatóan nagy érzések. A hétköznapi kötelezettségek, és felelősségvállalás teszi próbára. Bárki életében előfordulhat ilyen mókuskerék időszak, de ezt semmiképpen se kompenzálja környezetén! Legyen türelmes házastársával, gyermekével! Valami jó a rosszban is: anyagi helyzete javulhat. Ezt pártfogóinak, segítőkész barátainak is köszönheti. Amit aztán egy megfelelő alkalommal meg is kellene tennie.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

A héten kénytelen lesz magánéletét feláldozni hivatása oltárán. Rendkívül kedvező ajánlatot kap, sorsfordító napokat él át. Alaposan gondolja végig miben, hogyan dönt, mert ez most hosszú távra szól. Esélyeit rontja, ha nemtörődöm módon elsieti dolgait. Ha mély érzések fűzik a társához, ő biztosan meg fogja önt érteni. Az, hogy kicsit morog, kicsit zsémbelődik, teljesen természetes dolog. Eszébe se jusson rossz néven venni! Ha vége a sűrű napoknak, úgyis helyreáll a harmónia.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

 

(ni)

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!