Ki lesz az év védőnője?

2012-05-21 17:00:00    

Kérjük, segítsen megtalálni a 2012. Év Védőnője díjra érdemes védőnőt! Küldje el jelölését, esetleg írja le a történetét, hogy miért őrá szavaz.

A védőnői munka nem látványos, hisz mindig egy-egy személyre, családra irányul. A beérkezett Védőnő méri a kismama súlyát.történetek, jelölések alapján szeretnénk bemutatni azt az áldozatos munkát, amelyet a védőnők – sokszor nehéz körülmények között – végeznek a lakosság egészségének megőrzése érdekében.

A díjat összesen négy kategóriában hirdetjük meg: egy kistelepülést, egy közepes méretű települést és egy nagyvárost ellátó védőnőt kívánunk jutalmazni, valamint szavazhat védőnői tanácsadói közösségre is, amelyet szintén jutalmazni szeretnénk.

A védőnők 97 éve nyújtanak segítséget a legfontosabb életszakaszokban: a gyermekvárás alatt, az újszülött fogadásakor, a családi élet kialakításánál, támogatják a családokat a gyerekek óvodába, iskolába menetelénél. Jelen vannak mind az alap-, mind a szakellátásban. A megküldött történetek alapján szakmai zsűri segítségével választjuk ki azt a három védőnőt, és egy közösséget, akiknek odaítéljük az Év Védőnője díjat.

A szavazás elküldhető e-mailen a mave@enternet.hu címre, vagy postán (Magyar Védőnők Egyesülete 1399 Budapest 62., Pf. 636).   

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!