Heti horoszkóp május 26-tól június 1-ig

2012-05-26 08:00:00    

Mit hoz a tavasz utolsó hete? Asztro- és egészségtippek a hosszú hétvégére.

KOS [03.21-04.20]

kos

Valaki felkelti a figyelmét. Eddig csak átlagos dolgokról beszélgetett vele, azonban 27-e után egyre erősebb vonzalmat érez iránta. Eleinte nem meri bevallani, még önmagának se, hogy szerelmes. Ne szégyellje, előfordult az már mással is! Amennyiben lakását, telkét szeretné eladni, legyen türelmes, várja ki azt a vevőt, kit önnek szánt az ég! Ne kótyavetyélje el azt, amiért ön, esetleg szerettei valaha keményen megdolgoztak.

Egészségét a szmog, pollen és meleg időben a légkondi teheti próbára.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaEz nem a harmonikus párkapcsolatok időszaka. A Mars állandó veszekedésre utal, a Jupiter pedig kötekedő kedvét sokszorozza. Súrlódásokat elkerülendő, jobb volna, ha nem mondaná ki azonnal, amit gondol. Karrierjét illetően itt az ideje, hogy egy kis reklámot csináljon magának. Igaz, hogy a képességei sokkal jobbak, mint a kollégáké, de ők azért haladnak gyorsabban a ranglétrán, mert jobban futtatják magukat.

Egészségét szezonális vitaminokkal, és némi mozgással erősítheti.


IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A Mars kezdeményezőkészségét ébreszti fel, míg a Vénusz családi életébe hoz kellemes, meghitt perceket. A következő napokban biztos lesz benne, hogy kettőt szeretni nem bűn, csak szervezőképesség kérdése. Önnek legyen mondva! Ugyancsak a Vénusz bolygó munkahelyén pletykás nőket jelez, akikkel szemben nem árt az óvatosság!

Egészség: bár ön nem tartozik a kimondottan hipochonderek közé, és nem aggódik szüntelen az egészségéért, azért nem árt végiggondolni, hogy pár problémáját nem túlozza-e el!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákElérkezett az idő, hogy színt valljon. Akkor is, ha szakítani szeretne, de akkor még inkább, ha szorosabbra szeretné fűzni a szálakat kedvesével. A túl sok halogatás párkapcsolata tönkremeneteléhez vezet. A Pünkösd utáni munkakezdés sok bosszúságot hoz önnek. A kollégái kicsinyes akadékoskodását nehezen viseli el. A lényeg ilyenkor az önuralom.

Egészség: amennyiben túlsúllyal küzd, alighanem már mindent kipróbált, idáig sikertelenül. Nem is koplalnia kellene, hanem az eddiginél többet mozogni!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Amennyiben egyedülálló, gyakran megfordul fejében a megállapodás gondolata. Ha elvált, már nem igazán szívesen szeretne többet házasodni. Teljesen mindegy mit gondol, fontos, hogy bármit is tesz, azt ne kényszerből tegye! Munkahelyén szívesen ajánlja fel segítségét a gyengébbeknek, de sajnos, ön legtöbbször csakis és kizárólag saját magára számíthat!

Egészség: bőrén jelentkező viszkető, piros foltok nem fertőzések: lehet allergia is!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNe ugorjon fejest olyan kapcsolatba, amelyről már az induláskor sejteni lehet, hogy igazából nincs jövője. A kitartó türelem teremt majd boldogságot! Hétvégéken több esélye lesz tartós kapcsolatra szert tenni, pozitív emberekkel ismerkedhet meg. Anyagi vonalon is kedvező változás ígérkezik, baj csak akkor érheti, ha nem tájékozódik új üzleti partnereiről, múltjukról, jelenükről!

Egészség: ha strandon, uszodában jár, mindig hordjon papucsot! A bolygók mostanság gombás betegséget jeleznek.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Ha úgy érzi, hogy megtalálta a tökéletes szeretőt, hát élvezze a helyzetet! De ne borítsa fel eddigi életét, mert nemcsak szexből áll a világ! Lassan neki kellene látni a régóta húzódó hivatalos levelek, telefonok rendezésének is, különben megbízhatatlanná válik az emberek szemében, akiknek mindenfélét megígért!

Egészségi témákban törekedjen arra, hogy amit egy napra maga elé tűzött, azt véghez is vigye. A kapkodás, az idegeskedés, és az emiatti rendszertelen étkezés a gyomrát idővel biztosan kikezdi.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióEddigi bizonytalansága már a múlté. Ráébred saját értékeire, de ha a most megerősödő önbizalmát meg is szeretné tartani, a vonzerejét ne meggondolatlan, önhöz nem méltó kapcsolatokban próbálja ki. Bár a barátai most önzetlenül segítenek, alaposan gondolja meg, meddig megy el, mert adott esetben cserébe kérhetnek olyasmit, aminek a teljesítése erkölcsi normáival ütközik. Hétvégén könnyen megsérülhet, megszúrhatja magát. Mindez figyelmetlenségéből ered, de akár a fáradtság jele is lehet.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Akihez szoros barátság fűzi, annak mindent elnéz. Olyasmit is, amit például a kedvesének nem. Ráadásul a következő napokban a véletlen is úgy hozza, hogy több külön programja van, így a szokottnál is többet van távol. Némi ügyeskedéssel a legjobban fizető munkát is sikerül kibuliznia, ám ezzel magára haragíthatja a kollégáit, sőt a főnökeit is. És a végén többet veszíthet az ügyön, mint amennyit a pluszforintokból nyerhet.

Egészség: óvakodjon a gigantikus zabálásoktól!


BAK [12.21-01.19]

bakRégi ismerősével új helyzetben hozza össze a véletlen. Most olyan oldaláról ismerheti meg, amelyet eddig észre sem vett. Így sokkal vonzóbbnak találja, s előbb barátság, később akár szerelem is lehet a találkozásból. Munkájában elszürkült. Szakmai ismereteit fel kell frissíteni, ha nem akar lemaradni a konkurenciaharcban. A tanulás most csak a magánélet rovására oldható meg, de akkor se mondjon le róla!

Egészség: ezen a héten a veséje, az epéje lesz nagyon érzékeny. A kőképződés esélye megsokszorozódik.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Amennyiben házasságban él, akkor a családi, rokoni kapcsolatában érződik a feszültség. Ám mindent más szemmel lát ha egyedülálló, mert elképzelhető, hogy házasember iránt lobban nagy szerelemre. Barátainak most könnyebben sikerülnek a dolgok, de ne irigyelje őket! Az innen-onnan összeszedett pénzeket nekik is vissza kell fizetni!

Egészég: lehet, hogy orvoshoz kell majd fordulnia. Ha a tünetek aranyérre, vagy inkontinenciára utalnak, kevés lesz az öngyógyítás!

 

halakHALAK [02.19-03.20]

A Vénusz nagyon kellemes időszakot jelez a Halak életében. A házasság, a tartós kapcsolat, a közös élet tervezése körül forog minden. Ne feledje, a jó gondolatnak teremtő ereje van! Karrierje szépen alakul, most még arra is hajlandó, hogy felvegye a lépést a technikai változásokkal. Jó társulás révén anyagi helyzete javulni fog.

Egészség: a boldogság olyan hormonokat termel, amelyek megvédik a betegségektől, illetve szervezete, ráállva a regenerálódásra, orvosolja a meglévő bajokat.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

 

(ni)

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!