Heti horoszkóp június 9-től 16-ig - otthonteremtés, családi élet

2012-06-09 09:00:00    

A Vízöntő jegyűek vigyázzanak a párjukra, a Skorpiók szépüljenek. Asztrotippek a hétre.

KOS [03.21-04.20]

kos

Kedvese, vagy barátai lehetnek kellemes utazásának főszervezői. Éljen tehát az általuk kitalált, felkínált lehetőségekkel! A magányosok most nagy valószínűséggel találhatják meg szerelmüket, a többiek pedig érzelemgazdag napokat tölthetnek párjukkal. Szerencsés időszak következik, amikoris éppen azokkal találkozik, akikre szüksége van családi fészkével kapcsolatos tervei valóra váltásához.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaAz elkövetkező napokban kiélheti otthonteremtő, lakásszépítő, vagy éppen kertészkedő vágyait, mégpedig úgy, hogy végre nem kell fogához vernie a garast. Pénzt érő ötletei továbbra is lesznek, még az sem kizárt, hogy egy kedvező fordulat révén belekezd egy nagyobb szabású ingatlanügylet lebonyolításába. Érzelmi kapcsolatában zökkenők várhatók, párja nem veszi jónéven, ha ön időnként az orránál fogva vezeti.


IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Nagyszerű formában van. Hisz abban, amit csinál, ráadásul érti a módját, hogy felkészültségével, megjelenésével lehengerlő győzelmet arasson a jövőjét eldöntő próbatételen. Fortuna segíti ügyeinek intézése és vásárlásai során, valamint a közlekedésben. Vénusz is pártfogásba veszi, támogatásával most meg-, illetve visszahódíthatja kedvesét! Az viszont teljesen önön múlik, hogy meddig lesz képes megtartani őt.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHa eddig anyagi, vagy családi akadályok gátolták terveinek megvalósítását, akkor most zöldre vált a lámpa. Rokoni és üzleti kapcsolatai biztatóan alakulnak, sőt hozzájuthat egy olyan összeghez, amelyről tulajdonképpen már lemondott. Szerelemben jól szervezze meg a programokat, mert kedvese nehezen viseli az üresjáratokat! Jó lenne úgy finoman informálódnia az ő igényeiről is, és ezeket figyelembe véve cselekedni!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Vidám, barátkozó kedvében lesz egész héten. Többet keres, és most semmi nem akadályozza meg abban, hogy mindent megvegyen, amit kinézett magának. Rendkívül termékeny időszak ez az ön számára, csak úgy ontja a jobbnál jobb ötleteket. Ezeket hasznosíthatja munkájában, vagy a nyári programja összeállításában. Kapcsolataiban viszont felszínes. Fontosnak tartja, hogy partnere elegáns megjelenésű és értelmes legyen, de saját emóciói jobban érdeklik, mint társának igen nagy lelke.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzTalálékonyan, igaz némi ügyeskedéssel oldja meg gondjait. Okosan bújik ki a kellemetlen feladatok teljesítése alól. A hét második felében előkelő társaságba kerülhet, és a most szövődő kapcsolatai a jövőben rendkívül előnyösnek bizonyulhatnak. Irigyei sem tétlenkednek, elsősorban pénzügyeit próbálják kiteregetni. Most jól jöhet, ha a múltban tisztességesen játszott. Szép, bár egyelőre csak plátói szerelem van kibontakozóban. A beteljesülésre egyelőre várnia kell.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Nélkülözhetetlenné teheti magát kapcsolatteremtő, konfliktuskezelő képességével. Igen kevés ember képes ma ellentéteket elsimítani, a jövőben minél többször használja ezt az istenáldotta tehetségét! Fontos tárgyalásán, vagy jövendőbelijének szüleinél, rokonainál tett látogatásán sikert arathat. Nem kell aggódni, megkedvelik, megszeretik! Az a Mérleg, aki társat keres, összekötő kapocs lehet a szakmai és baráti köre között. Nem lesz könnyű a kettőt egyeztetni, de önnek sikerülni fog.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióHa nem is látványosan, de mindenképpen szerencsésen alakulnak a munkájával kapcsolatos tervei. Ráadásul idősebb rokonai is egyre jobban túljutnak gondjaikon. Gyengéd érzelmeket táplálhat a főnöke, vagy valamelyik kollégája iránt. Fontos azonban, hogy olyan kapcsolatba ne kavarjon be, amiben aránylag boldogan élnek! Szombaton, vagy vasárnap rövid, de kellemes pihenésben, esetleg látványos eredményű szépítő kezelésben lehet része.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Most mindenképpen a biztonságot kell választania, még akkor is, ha a személyes szabadság fontos az ön számára. A bolygók túl sok egymással ellentétes impulzust közvetítenek, így ha nem figyel eléggé, még tévútra vihetik. Érzelmeit illetően ne dőljön be mindenféle pletykáknak, mert sokan szeretnék önt ismét egyedül látni, levadászni való prédának tekinteni! Szenvedélyes érzelmeket szombatra jeleznek a csillagok, a többi napokon szinte minden marad a régiben.


BAK [12.21-01.19]

bakÖn a hét szerencsés szülötteihez tartozik, elsősorban rendkívüli stabilitása és önfegyelme miatt. A külvilág most kevés állandóságban részesíti, ezért az eddigi tartalékaira kell építenie. A Hold állása az ön helyzetét nem zavarja össze, sőt a sorakozó problémák előbbre viszik. Érzelmi életében most az alkalmi ismeretségek dominálnak. Van, aki farizeus módon elítéli az egyéjszakás kalandokat, de önnek van igaza, miszerint még mindig jobb egy ilyen, mint a semmi.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A külvilág impulzusgazdagsága változatos hétköznapokat biztosít önnek. Utazások és személyes találkozások fontos felismerésekhez segítik az elkövetkezendő napokban. Pénteken a Vízöntők annyira el lesznek foglalva saját magukkal, hogy alig veszik észre, hogy kedvesüket, szerelmüket valaki le akarja nyúlni tőlük. Pedig párjuk régóta vár komolyabb lépésre. Nem biztos, hogy ennek elmaradása javít eddig sem túl rózsás helyzetükön.

 

HALAK [02.19-03.20]

halak

A Plútó és a Mars szembenállása kellemetlen perceket okozhat a családi-baráti kapcsolataiban. Lehet, hogy rosszul ítél meg egy helyzetet, vagy pikírt megjegyzéseivel hangolja maga ellen a környezetét. Emiatt rossz szájízzel léphet az új hétbe. Problémáit úgy oldhatja meg a legegyszerűbben, ha most egy kis időre háttérbe vonul, és nem akar mindenkinél bölcsebb lenni, mindenkinél mindent jobban tudni.

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

 

(ni)

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!