Heti horoszkóp június 16-től 23-ig - angyali üzenetek

2012-06-16 09:00:00    KOS [03.21-04.20]

kos

Ha nem tesz pontot egy hatalmi torzsalkodás végére, érzelmi, és (vagy) hivatalos kapcsolata szakítópróba elé kerül. Egyébként legyen körültekintőbb! Szakmai és üzleti titkait őrizze meg! Ha megosztja valakivel, akkor tulajdonképpen közzéteszi az egész világ előtt. Amennyiben gondoskodik ezek betartásáról, nem lesz rászorulva mások jóindulatára.

Angyali üzenet: Itt az ideje, hogy szembenézzen régi érzelmeivel, hogy képes legyen elemezni, és megtisztítani azokat.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaVáltozatos napok jönnek. Munka és párkapcsolat dolgában a helyzet magaslatán állhat, de a szex, és a pénzügyek tönkretehetnek egy barátságot. Összefuthat régi kedvesével, aki mostanra előnyére változott, és talán még arra is hajlandó lesz, hogy végre lehorgonyozzon ön mellett.

Angyali üzenet: Töltsön el némi időt kertészkedéssel, használjon virágeszenciákat! Változtasson étrendjén, és minden olyan szokásán, ami zavaró lehet testének – lelkének!


IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ne vágjon bele munkahelyi viszonyba csak azért, mert úgy gondolja, megtalálja a nagy őt, miközben nagyot lép felfelé a szamárlétrán is. Lehet, hogy önben rejlik olyan tehetség, amit még nem fedezett fel sem ön, sem más. Ebben az időszakban vegye veleszületett képességeit komolyan!

Angyali üzenet: Bízzon az érzéseiben akkor is, ha vannak, akik másképp gondolják! Erejét tartalékolja, most ne engedje át másoknak!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHa boldogulni akar a munkahelyén, meg kell tanulnia, hogy nem szabad meghunyászkodni néhány hatalmaskodó alak előtt. Nem kell keresni a bajt, de ne is hagyja magát eltaposni! Közben rájön, hogy önmagáért, és a partneréért viselt felelősség örömforrás is lehet. Egyúttal megnő az önbizalma, hogy képes lesz a társát boldoggá tenni.

Angyali üzenet: Először legyen tisztában saját szándékaival! Amennyiben összevisszaság uralkodik önben, az csökkentheti erejét.


OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Mielőtt kiválasztja álmai vállalkozását, bizonyosodjon meg arról, hogy jól dönt-e! Keresse mások hasonló tevékenységét, tanuljon azok kudarcaiból, sikereiből! Ne engedje például, hogy szexuális szükségletei a józan esze fölékerekedjenek! A szex okozta gyönyörérzet nem éri meg, hogy egzisztenciáját kockáztassa miatta.

Angyali üzenet: Újítsa meg barátságát a földdel, a levegővel, és a vízzel! Alakítsa ki saját képességeibe vetett bizalmát is!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMűvészi hajlamait érdemes volna kamatoztatni. Szó nincs arról, hogy tehetségét aprópénzre váltsa, de napjaink világa könyörtelen anyagi viszonyokról szól. A szabadság fennkölt eszme, de az éhes ember nem igazán tudja a napi betevő helyett felhasználni.

Angyali üzenet: Az aggodalomnak nincs jelentősége a szolgálatra való hajlandósága szempontjából. Ez egyszerűen az ego küzdelme azért, hogy megszerezze az irányítást a félelmen keresztül.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Pozitív gondolkodása előnyt jelenthet egy sikeres üzletkötésnél, vagy jól fizető állás megszerzésénél. Üzleti partnere azzal a meggyőződéssel távozik majd, hogy máshol nem köthetett volna ilyen jó boltot. Hasonló körülmények alakultán ismét önhöz fordul majd.

Angyali üzenet: A szíve bölcs, és arra szólítja, hogy fontos változásokat vigyen végbe a mostani életében. Bízzon eme bölcsességében, nem fogja cserbenhagyni!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióPénzügyi helyzetét szerettei katasztrofális állapotba sodorhatják. Hatalmi harcokra is sor kerülhet, de eközben valaki olyan húrokat pendít meg önben, mint még senki. Ha eldöntötte, hogy ez a személy, akire vágyik, szánja el magát, hogy vállalja a felelősséget a kapcsolatáért!

Angyali üzenet: Felsőbb éne tökéletesen tisztánlátó, és az isteni gyógyító energiából merít. Ahhoz, hogy ebből kiindulva cselekedjen, koncentráljon mások megáldására – ne pedig a lenyűgözésükre!


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Jó alkalma nyílik csatlakozni egy önkéntes csoporthoz, vagy karitatív egyesülethez, ahol kiemelkedő szerepet kap. Az is lehet, hogy szervezetet alapít egy társadalmi probléma felkarolásáért, megoldásáért. A környezetében folyó hatalmi harc annyira megmérgezheti kapcsolatát, hogy boldogan száll ki belőle.

Angyali üzenet: Valami pozitív változás történik életében a gyereknevelés, vagy vállalás területén. Fogadja bármelyiket szeretettel!


BAK [12.21-01.19]

bakA féltékenység gyötrelmes érzés, valójában elveszi az ember eszét. Ne tegye magát társáért felelőssé, mert emiatt kapcsolatuk nem működik. Söpörje ki a bűntudatát! Amint kezdi jobban érezni magát a bőrében, tegyen erőfeszítéseket, hogy izgalmas emberekkel, új arcokkal találkozzon, és barátságot kössön velük!

Angyali üzenet: Időnként úgy érezzük, hogy a külső körülmények rabjává váltunk. Például azt képzeljük, hogy a pénzügyi, vagy a családi kötelezettségek egy bűnrossz állásajánlat elfogadására kényszerítenek bennünket.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Új vállalkozása pillanatnyilag mérsékelt eredményt hoz, de ez kemény munkával jelentősebbé tehető. Ha elege van abból, hogy fáradozása hasznából mások élnek igen jól, tegye meg azt, ami ennek a megváltoztatásához kell! Fogjon bele olyanba, aminek nyeresége saját zsebébe kerül!

Angyali üzenetek: Pozitív gondolatai és vágyai eredményeként eljön az idő, amikor beköszönt életébe a gazdagság. Legyen türelmes, tegyen érte, és mindig a célt lássa maga előtt!

 

HALAK [02.19-03.20]

halak

Anyagi helyzetén ez az időszak sokat javít, de azért ne bízza el magát! Magánéletében úgy tűnik, a sok –sok lehetséges partnerjelölt között, akikkel az utóbbi megismerkedett, ott van az igazi is, aki mellett képes lesz végleg kikötni. Ne feledje: addig kell ütni a vasat, amíg meleg!

Angyali üzenet: Valamilyen helyváltozás vár önre. Valószínűleg új lakásba költözik, de az is lehet, hogy rövid időn belül megváltozik a munkahelye. Az angyalok is érzik, hogy energiái új hely felé vonzzák.

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

 

(ni)

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!