Heti horoszkóp június 23-tól július 30-ig

2012-06-23 08:00:00    

A Bak jegyűek ne vágyakozzanak oly mohón valami másra, inkább próbálják magukat kiteljesíteni. A Skorpiókra veszély leselkedik - vigyázzanak, könnyebben átverhetik őket.

KOS [03.21-04.20]

kos

Szellemi és fizikai energiája bőséges. Érdemes teljes odaadással dolgoznia, így még a többiek irányításában is jó eredményeket ér el. Ennek ellenére munkahelyén senkiben nem bízhat meg. A mosoly mögött gyakran ártó szándék lapul! Amennyiben utazásra készül, összpontosítson a feladatra, és csak a legszükségesebb holmikat vigye magával! Szerelmi élete átalakulóban van, hagyja szabadon formálódni a dolgokat. A sors, vagy a jószerencse a legszükségesebb időben küldeni fogja ön mellé a segítőket!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaIdőnként hatalmába kerítheti a gondolat, hogy túl sokat robotol kevéske pénzért. Hiába van párja, mintha önnek kellene a hátán cipelnie az egész családot. Jogosan érzi, partnere kényelmes és nem igazán veszi ki részét a terhek viseléséből. Hogy emiatt, vagy egy harmadik miatt - még nem tisztázott - de a házasságuk sem a régi. Jövőképe akkor alakul át, ha alaposan végiggondol mindent, és egy komoly beszélgetéssel esélyt ad neki és magának, még egyszer.


IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A családban kialakult nehéz helyzet középpontjában ön áll. De az is lehet, hogy öntől várják a segítséget, a megoldást. Nincs irigylésre méltó helyzetben, hiszen nem rendelkezik Harry Potter varázspálcájával. Szerelemben viszont előadhatja a trükkös varázslót. Különösen igaz ez, ha párkapcsolatban él, és közben más ágyában is gyakran megfordul. A mostani hétvégén utazhat, vagy olyan dolgokkal foglalkozhat, amelyre már régóta nem jutott ideje.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákSzerencséje van, mert elengedik szabadságra, annak ellenére, hogy sok a munka. Arról pedig mélyen hallgasson, hogy ez valójában logisztikai szervezetlenséget takar! Most kedvesével tölthet pár napot, akár egy hetet is. Szüksége van rá, hiszen a mókuskerék életmód miatt kezdtek kicsit távolabb kerülni egymástól. Amennyiben ön magányosan él, nosza itt a lehetőség, hogy valamelyik strandon, szórakozóhelyen találkozzon élete párjával. Figyelmeztetés: ne a külsőségeket nézze!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Sokszor érezheti úgy, mintha egy ördögi körben lenne, ami elsősorban az anyagiakra jellemző. Nem tudja, miként törjön ki ebből. A csillagok állása szerint legjobb, ha barátokkal lazít egy kicsit, beülnek valahova, biliárdoznak, teniszeznek, vagy keresnek egy olyan programot, amit mindenki szeret. A jó hangulat, a laza beszélgetés a nevetés jó hatással lesz önre! Szerelmi dolgokban ne gyötörje magát, mert a sors jó lehetőségeket kínál a jövőjére nézve!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzEz idő szerint gyorsan eléri, amit akar. Tudja, miként kell kihúzni egy probléma méregfogát. Így aki eddig ellenségesen viselkedett önnel, az most formálisan a tenyeréből eszik. Amennyiben kedvesével strandra, netán valamilyen szórakozóhelyre mennek, gondjai adódhatnak egy olyan emberrel, aki párja körül legyeskedik. Nem érdemes féltékenységi jelenetet rendezni, mert az csak elrontaná mindkettőjük hangulatát, és erősítené az ellenfelet!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Kívülállók nem értik a változást. Látszik az arcán, a szemein, hogy alaposan kortyintgatott a szerelem italából. Titkos vágyakozás ez olyan valaki után, akit nagyon szeretne megkapni. Azonban ezek az érzések a másik félben még nem alakultak ugyanúgy ki, úgyhogy esélyes egy kiadós arcraesés. A legjobb lenne, ha a héten semmiféle kétes ügyletbe nem bonyolódna, ez mindenre vonatkozik. Ne kósza hangulatok, tovalibbenő impressziók alapján alkosson véleményt!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióNem alkalmas az idő új vállalkozás elindítására, vagy éppen új ház vásárlására. Jelenleg minden jel arra mutat, hogy önt át fogják verni, méghozzá olyan ügyesen, hogy először még örül is neki. Csak akkor jön rá, hogy bevitték az erdőbe, amikor már szinte semmit nem tud ellene tenni. Szerelmi életét megzavarhatja a múlt. Az emlékek elemi erővel törnek fel önben. Nosztalgiázni nem tilos, de megkeresni, és újra hülyíteni valakit, esetleg hagyni, hogy önt hülyítsék, semmi értelme.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nem mindenről kéne beszámolni otthon, amit tervez. Tapasztalhatta, mennyire gyakran próbálják lebeszélni minden új elképzeléséről. Merjen nagyokat álmodni, jól megtervezve, megszervezve valósítsa meg, így elérheti céljait! Lassan kikopnak ön mellől a hamis barátok, köszönhetően kedvesének, aki felnyitja szemeit. Napjait egyedül tengető Nyilas hajlamos lehet a héten kicsapongásra. Előfordulhat, hogy felönt a garatra, emiatt összevissza beszél mindent.


BAK [12.21-01.19]

bakCsillapíthatatlanul vágyódik valakire, valamire. Lehet az bármelyik e kettő közül, a lehető legrosszabb ötlet. Legyen ez a hét a saját testi-lelki szépülésé, amikor levetheti a múltban felgyülemlett negatív érzéseket, fóbiákat, vagy éppen pozitív előjelűvé alakíthatja azokat. Amennyiben részt kíván venni valamilyen oktatáson, tréningen, jól nézze meg, kiket választ erre a célra! Túl sok lett a szélhámos ebben a műfajban.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Kicsit döcögősen indulhat a nyara, de a hét közepére egész jól felpörög majd az élete. Sok új emberrel ismerkedik meg a nyaralás, vagy a nyári munka során, akikkel a későbbiekben is tartós marad a kapcsolata. Vízöntő jegyűeknél ez a hét a flört jegyében telik majd el. Több partnerrel kerülhet szoros kontaktusba. Lehet, hogy olyasvalaki is az útjába akad, akivel hosszútávon szépen élhetnek együtt.

 

HALAK [02.19-03.20]

halak

Horoszkópja változást mutat a szerelmi életében. Olyan új partnert ismer meg, aki gyors döntésre készteti és megváltoztatja eddigi életét. A kitörő érzelmei önmagát is meglepik. Figyeljen kedvesére, hogy képes-e ezeket elfogadni! Ha úgy érzi sok neki, lassítson, nehogy elveszítse! Meglévő párkapcsolatban is változások várhatók. Itt a probléma oka a kapcsolat elszürkülése, lapossá válása. Törekedjen minél több változatosságra, minden (!) téren!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

 

(ni)

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!