Heti horoszkó június 30-tól július 6-ig - Szerelmek

2012-06-30 09:00:00    

Szerelmi asztrotippek. A Vízöntők vigyázzanak az egyenruhásokkal, a Bakok vállalják fel érzelmeiket, a Bika jegyűek pedig kis figyelmességekkel varázsolják el párjukat.

KOS [03.21-04.20]

kos

Csak akkor érzi elégedettnek, s öntudatosnak magát, ha felettesei, megbízói, esetleg egy nagyobb közösség elismeri tehetségét. Önnek lételeme a nyüzsgés, a harc és a munka. Még szabadságának ideje alatt is képtelen leállni. Ebből pedig idővel komoly baj lehet!

Szerelem: Párja nem igazán érti, miért van szüksége időnként egy kis magányra. Nem éri fel ésszel, hogy ami kötelező, az tízszer annyira fárasztó, mintha ugyanazt szabad akaratából tenné.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaJobb lett volna, ha most tényleg elmegy szabadságra, mert idegei kezdik felmondani a szolgálatot Így az apró vitákból egyre nagyobbak lesznek, és a nézeteltérések is folyamatosan gerjesztik egymást. Ráadásul kollégái megorrolhatnak önre, mert a heti hajszában végzett munkájáért az övéknél nagyobb jutalmat kapott.

Szerelem: Az elért sikerekhez partnere is sokban hozzájárult. Ez a hét igen jó alkalom arra, hogy háláját valamilyen kis figyelmességgel kifejezze.


IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Az elmúlt időszak tényleg sok bosszúságot okozott önnek, de ez nem ok arra, hogy szándékosan hozza kellemetlen helyzetbe munkatársait, vagy a céget, ahol dolgozik. Bármit is tesz, a következményeket viselnie kell.

Szerelem: Senkit nem érdekel különösebben, hogy ön fáradt, amennyiben elhanyagolja partnerét. Tudomásul, kell vennie, hogy előbb vagy utóbb keres valaki mást, valakit, aki többet törődik vele. Időben kellene lépnie!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHiába vállal ügyeletet, vagy mond igent egy sürgős feladatra, aligha tud helytállni, mert gondolatai az otthoni teendők körül járnak. Baj lesz, ha folyamatosan megoszlik figyelme.

Szerelem: Bármennyire irtózik mindenfajta változástól, most számolnia kell azzal, hogy partnere nem fogja békén hagyni. Zsörtölődés helyett vegyen erőt magán, esténként például tartson a többiekkel a szórakozásban!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Négy bolygónak köszönhetően nehezen tud megállapodni a jövőjét illető kérdésekben – de nem is kellene most foglalkozni ilyesmivel. A pihenés megelőzhetné a karrierterveket ezen a héten.

Szerelem: A keddi bolygóállás kirobbanthat egy régóta lappangó feszültséget. Vitatkozó kedvét, túlzott érzékenységét alapos önkontrollal küzdheti le. Csak az önmérsékletétől függ, hogy sikerül-e nagyobb veszekedés nélkül átvészelni ezt a hetet, vagy rámegy a kapcsolata.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzFontos feladat köti le a figyelmét. Számíthat rá, hogy a szokásosnál is nehezebben tud majd megoldást találni, mert a nyári szabadságok miatt alig lesz valaki, akivel tárgyalhat.

Szerelem: Őrlődik a hivatali élet és a magánéleti problémák malomkerekei között. Ezúttal társa gondjai is az ön nyakába szakadnak. Olyan problémával találja szemben magát, melynek megoldása nem annyira gyakorlati, annál inkább empatikus készséget kíván.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A határidők szorításából csak úgy menekülhet, ha az éjszakákat is robottal tölti, vagy halasztást kér főnökeitől. Kicsit aggódik egy külföldi munkaútja miatt, ahol nagyon jól kell teljesítenie.

Szerelem: Mérleg nő könnyen kibillenthető lelki egyensúlyából. Elég, ha lát egy egyenruhát, máris beindul érzéki fantáziája. Ábrándozni jó, de azért a vágyak megvalósításával csak óvatosan.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióMakacsul ragaszkodik eredeti elképzeléseihez, ezért nem tud lezárni egy kényes ügyet. Talán igaza van, hogy nem akar félmegoldást, de számoljon azzal, hogy főnökei hatalmi szóval is dönthetnek.

Szerelem: A Neptunusz és a Vénusz közötti feszült kapcsolat érzelmi felfordulást, nem kicsi zűrzavart jelez. Bizonytalanságát akaratossággal, vagy a világtól való elvonulással próbálja leplezni, de ezt nem mindenki eszi meg!


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Miközben túl szigorú kollégáihoz és keményen kritizálja főnökeit, saját magával szemben meglehetősen elnéző. Ezekben a napokban például még a félhivatalos megbeszélésekről is igyekszik ellógni. Abba kellene fejezni az ilyen viselkedést!

Szerelem: A következő napokban esedékes nagy évfordulós összejövetelek már előre idegesítik, még akkor is, ha ön volt az egyik szervező. Oka: lelkében sok negatív érzés található. Próbáljon tőlük megszabadulni, így megszűnik viszolygása embertársaitól.


BAK [12.21-01.19]

bakMeglehetősen bizalmatlan a környezetével szemben. Pedig ha fel merné tárni elképzeléseit, karrierjével kapcsolatos terveit, a hét elején olyan segítőket kaphatna, akikkel legmerészebb álmait is valóra válthatná.

Szerelem: Az amúgy is visszahúzódó Bakok számára ez a hét igazán nagy próbatétel lesz. Amikor az érzelmek kerülnek előtérbe, zavarba jönnek: sem örömöt, sem vágyakat nem tudnak megfelelően kifejezni. Szedje össze magát, ezt az irulok–pirulok stílust hagyja meg a kiskamaszoknak!


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ennek a hétnek a mérlege sokkal jobb, mint ahogyan számított rá. Sok elképzelése zátonyra futott ugyan, de olyan lehetőségekbe is botlott, amik kárpótolhatták. Egy kötetlen munkabeszélgetésen például figyelemreméltóan érdekes ajánlatot kaphat.

Szerelem: Partnerével nézeteltérése támadhat, mert ön általában homlokegyenest mást szeretne, mint ő. Most a családi béke függ attól, hajlandó-e kompromisszumot kötni.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakNem először tapasztalja, hogy az utolsó pillanatban még a legnehezebb probléma is megoldódik. Ne üljön tétlenül, ön is keresse a megoldást! A szerencse szorgalommal párosulva nagy dolgokat hozhat létre.

Szerelem: A legszebb ajándék önnek (és partnerének) az volna, ha valahová elutaznának, kicsit beszélgetnének, vagy csak úgy ellennének egymással. A napi teendők, a sok feladat a fáradtság elidegenítette önöket egymástól, ideje ezen változtatni!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

 

(ni)

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!