Gyermekbarát fesztivál a Bánki-tónál

2012-07-09 17:00:00    

2012. július 20-21-22: a negyedik Bánkitó Fesztivál. Gyermekbarát, környezettudatos és társadalmilag érzékeny fesztiválként nem csupán arra törekszünk, hogy jól fogyjon a sör és a hot-dog.

Bánk nappal igazi testi és szellemi felüdülést kínál. A Tószínpad és környéke bringás bolhapiacnak, longboard versenynek, bringás és gyermekprogramoknak ad otthont. A falu szívében található Polgármesteri Hivatal épületében a Hallgatói Hálózat szabadegyeteme várja nem csak az egyetemistákat.

Idén harmadik alkalommal, közel 40 jelentkező munkáiból válogatott szabadtéri kiállítást rendezünk Privát jelzőtáblák címmel Bánk falu köztéri jelzéseinek újraértelmezésével. A tavalyi évben nagy sikert aratott Kállai testvérpárból Henrik műterme idén is non-stop festéssel és beszélgetéssel várja a tábor közönségét, a tranzit.hu által megbízott Pseudo Race Group pedig Liberagility nevű fizikai-szellemi akadálypályát állít.

 

Bánki tó, stég, színes dekoráció és csodálatos természeti környezet.

 

Színes fények, kísérleti zenék és tánc három éjszakán át

 

Bánk éjjel színes fényekbe burkolózik és négy zenei helyszín telik meg élettel. A Tábor látogatóit a Fogas Ház nyári szakosztálya látja el fesztivál hangulattal. Az italok mellett non-stop zenét és hűsítő locsolást ígérnek, de az aktívabbak olimpiai kvalifikáló sportversenyeken is részt vehetnek.

 

A nagyszínpadon olyan formációk mutatkoznak be, akik a hazai fesztivál felhozatal ritkán látott alakjai. Pénteken Marge indítja el az estét, majd a ColorStar és a LavaLava Sound System lép színpadra, a kisszínpadon pedig a Dorco Band, Kiss Erzsi és Popiván mozgatják meg bánk népét. Szombaton a Mary Popkids és Nemjuci alapozzák meg a hangulatot, hogy aztán az ősbánkitó fellépőként mindig a tőlük szokott szuper hangulatot a Fixi4 és az S*10 csapata hozza. A fesztivál zárónapja is erősnek ígérkezik, a Sena Live Band után a The Qualitons, majd a Mango-Cadik páros táncoltat, a nagyszínpad záró fellépője pedig az S*10 csapata lesz.

 

Bánkitó fesztivál - éjjel színes fényekbe borul a helyszínTovábbi információk: www.tekerjatora.hu,

www.facebook.com/bankitofeszt

Jegyek és bérletek:

  • elővételben napijegy 2500.-, bérlet 7000.- (a Toldi Klubban, a Fogas Házban és a Kisüzemben, illetve online július 19. éjfélig)
  • a helyszínen napijegy 3000.-, bérlet 8000.-


Utazás:

 

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!