Heti horoszkóp július 14-től 21-ig

2012-07-17 13:19:33    

Mi várható az héten! Asztrotippek a nyár közepén.

KOS [03.21-04.20]

kos

Baráti kapcsolatainak köszönhetően szerencsésnek érezheti magát, hiszen olyan emberek társaságában töltheti az idejét, akikkel nemcsak megérteti magát, hanem tanulhat tőlük, sőt, munkához is juthat. Ám figyeljen oda, mert partnere nem minden esetben nézi jó szemmel mostani barátkozásait! Munkahelyén nagy feladat előtt áll, ez kicsit megrémíti, de ne aggódjon, jól fog teljesíteni. Szerelme, vagy gyermeke problémáinak megoldására készítsen racionális tervet, különben kudarc vár önökre!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaÚj munkalehetőség van a láthatáron. Várhatóan jól kereshet vele, és némi mellékes is üti a markát. Viszont valaki nem örül, hogy önnek bizonyos dolgok könnyedén mennek, többnyire epés megjegyzésekkel igyekszik elvenni a kedvét. Ám ez szerencsére nem sikerül. Szerelmi kapcsolata nem mondható felhőtlennek, különösen, ha partnere másnál foglalt. Házasságokban vita, gyerek körüli nézeteltérések szerezhetnek kellemetlen perceket, és némi féltékenység is felütheti a fejét.


IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A héten rájön valami fontosra. Fogja vissza magát, ne kotyogjon senkinek, mert akár kellemetlenségei is lehetnek belőle! Otthona biztonságára sokkal jobban vigyázzon, mint korábban, mert hívatlan vendégek okozhatnak kárt és izgalmakat. A munkában olyan lehetőség adódik, ami talán elsőre nem hangzik jól, vagy nem tartozik az álomfeladatok közé, de vállalja el, mert jól fog fizetni! Szerelme nagy meglepetést készít elő. Ha ön idő előtt rájön, tartsa magában, ne rontsa el kedvese örömét!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákTalálkozik valakivel, aki láttán még a szívverése is felgyorsul. Ám ez a hirtelen lobbanó vágy éppen olyan gyorsan múlik majd el, mint ahogy jött. Egyre többször döbbenti meg valakinek a kíméletlen és könyörtelen viselkedése, idővel elérkezik ahhoz a ponthoz, amikor már híreket sem akar hallgatni, mert érzékeny lelke nehezen viseli a sok hazugságot, embertelenséget. Gyermeke miatt újabb anyagi áldozatot hoz, de ez később remek befektetésnek bizonyul.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A napokban minden szempár önre szegeződik, csodálni és imádni fogják. Meglát valakit, aki felkavarja, szinte a zsigereiben érzi, hogy ő az, akit nagyon tudna szeretni. De a vele való kapcsolat létesítése most lehetetlen, és jól teszi, ha még a felismerésről is mélyen hallgat. Pénzügyei cudarul állnak, mégis képes két kézzel szórni azt, ami nincs. Ráadásul hatósági ellenőrzés is várható, aminek „eredményét” csak tippelni lehet.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNagy terheket cipel. Olyan feladatok szakadnak a nyakába, amelyeket egyedül kell megoldania, és ez hatalmas energiákat igényel öntől. Most azonban új lehetőséget is kínál a sors. Előfordulhat, hogy ezért pályáznia kell, de megéri. Gyermekének követelőző megnyilvánulása először bosszantja, aztán teljesíti kérését. Így lehet a csemetét telhetetlenségre nevelni. Szerelmi kapcsolata feltölti energiaraktárait, legalább ezzel nem lesz gondja.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Akár ön, akár családtag, vagy nagyon közeli ismerős küzd egészségi problémával, a regenerálódás, a gyógyulás most gyors lesz. A szerelemben fantasztikus pillanatokat élhet át. Még az is megeshet, hogy egy olyan személlyel találnak egymásra, akivel már régóta ismerik egymást, de a kapcsolatuk kihűlőfélben volt. Azt azért jól gondolja meg, hogy pár érzéki óráért érdemes-e kockáztatni mostani, jól működő kapcsolatát! Keveset ugyan nyerhet, de cserében mindent elveszíthet.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióNe féljen, ne lásson rémeket! Ugyan nem magától értetődően, de sikerülni fog az, amit nagyon szeretne, amire nagyon vágyakozik. Szerelmi kapcsolatában óriási viharok várhatók, még az is megtörténhet, hogy partnerével elválnak útjaik. Pénzügyei reményteljesebben alakulnak, talán végre sikerül megszabadulnia attól, ami akadályozza az újat, a szebbet, amibe már eddig is több energiát fektetett, mint kellett volna. Az első, kis sikerek aztán szárnyakat adnak, lehet meghódítani a világot!


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Otthon viharfelhők tornyosulnak. Előfordulhat, hogy családja megpróbál beleszólni abba, amibe nagyon nem kellene. Ha magánéletére vonatkozó tanácsokat adnak, figyeljen oda, hogy a mondatok az egyik fülén bemenjenek, a másikon pedig ki, mert ha komolyan veszi őket, saját életét ronthatja el. A munkában nagy koncentrációra van szükség. Olyan hibákat kell kijavítania, amelyeket nem ön követett el. Tulajdonképpen csodát várnak öntől, tehát ne okozzon csalódást!


BAK [12.21-01.19]

bakVillámcsapásszerűen éri a felismerés, ki az, akivel igazán el szeretné tölteni az idejét, akivel igazán jól érzi magát. Azért ne rontson rá éhes krokodil módjára, adjon neki is lehetőséget, hogy barátkozzon a gondolattal! A munkában nem lesz oka panaszra, mert felettese díjazza a teljesítményét, és várhatóan nem csak szóbeli elismerésben lesz része. Barátja biztató szavai növelik önbizalmát, így végre olyan dolgokba vág bele, amit régóta halogatott.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Akkor fogja jól érezni magát, ha nem rágódik nap mint nap szennyes világunk hazug dolgain. Önt megverte a sors azzal, hogy felismeri az összefüggéseket, és megérti a történések valódi okait. Csak szánni tudja a birkaként bégető ostoba tömeget, akik elhiszik a farizeusok álnok prédikációit. Szerelemben izgalmas közjátékra kerül sor. Ha a házastársa erről tudomást szerez, nagy botrányra van kilátás. Megéri?

 

 

HALAK [02.19-03.20]

halakVita várható környezetében, otthonában. Előfordulhat, hogy olyan esemény történik a rokonságban, amelynek hatására még az élet értelméről is komolyan elgondolkodik. Házastársával, vagy régi kedvesével kapcsolatuk szakítópróba elé kerülhet, ebben szerepet játszhat egy futó nyári kaland. Tanulság: ne becsülje le a másikat, legyen a mostaninál sokkal diszkrétebb! Munkájában több óvatosság szükségeltetik, nem minden olyan, mint amilyennek látszik!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!