Piszkos beszéd az ágyban - szextippek

2012-07-15 17:00:00    

Hogyan lehet még élvezetesebbé tenni a szexet beszéddel? Az őszinte beszélgetésen túl létezik egy másik fajta beszéd: egy játék, ami megfűszerezheti az együttléteket. De hogyan kell az ágyban piszkosságokkal fűteni a hangulatot?

Amikor a kiváncsíság gátakat tőr át


Előfordulhat, hogy a meglepődéstől, a szégyenlősségtől, vagy egyszerűen csak a partner kívánságától elakad a szó. Bár szívesen csatlakozna a játékhoz, de egyszerűen nem jut eszébe semmilyen gondolat. A hebegést megelőzendő érdemes ilyenkor kérdéseket feltenni.

Egyiknek kellemetlen, másiknak izgató


Csakúgy, mint a szexben általában, az jó, ha a partnerek teljesen el tudnak lazulni, felszabadultan tudják élvezni egymás örömét. Ha valakitől távol áll a trágárság, kellemetlenül érzi magát tőle, akkor nem érdemes noszogatni. Trágárság nélkül is lehet izgatón beszélgetni. Vannak azonban sokan kifejezetten attól jönnek hangulatba, ha keresetlen szavakkal illetik. Ám, ami játék a hálóban, az  komoly sértés a valóságban.

Jó érzelmek és érzések leírása


Amellett, hogy izgató, a partner önbizalmát is növeli. Leírni, hogy melyik mozdulat milyen hatással van, milyen érzéseket ébreszt, elmondani, hogy mi az, ami igazán kellemes nemcsak a hangulatot dobja fel, de egymás megismerésében is sokat segít.

Parancsok, kívánságok, utasítások


Vannak, akiket felvillanyoz a dominancia. Ehhez pluszként járul hozzá az, ha a partner pontosan azt teszi, amire a párja kérte.

Galenus

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Patika Magazin Online

A Patika Magazin a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) egészségügyi ismeretterjesztő folyóirata.
Kiadja: Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft.

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési tájékoztató   |    Facebook   |    Google+

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!