Heti horoszkóp július 21-től 28-ig - munkahelyi változások

2012-07-21 08:30:00    

Szabadságolás ide, nyaralás oda a munkahelyi témák mindig is a figyelem központjában vannak. A csillagok állása egy kicsit felforgatja a munkahelyi viszonyokat a héten. Mit várhatunk? Asztrotippek munkaügyekben.

KOS [03.21- 04.20]

kos

Magánéletében eljött a változás ideje! Végre lehetőséget kap egy hosszú távú kapcsolat kialakítására, vagy ha már nem egyedülálló, akkor lassan, de biztosan megoldódnak az eddigi problémái kedvesével.

Munka: Pénzkereső tevékenységében komoly próbatétel előtt áll, mivel tervezik munkakörének megszüntetését. Ráadásul álnok ellenségei hátba támadják, és főnökét is ön ellen hangolják.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaPárjával dönthetnek úgy, hogy összeköltöznek, vagy akár házasságról is szó eshet. Amennyiben még független, nagy hatással lesz a hét során a másik nem tagjaira. Anyagi téren is várható némi fejlődés.

Munka: Új feladatot oszt ki önre a főnöke. Egy kinevezés is várható, és a kollégák is cserélődhetnek. Aki már régóta tervezi, annak most érdemes megpályáznia egy új állást.


IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A héten, szakmai téren, kiemelkedő ajánlatot kap, ami sok jót ígér önnek. Bátornak kell lennie, ha a legjobbat akarja kihozni a helyzetből! Az igyekezetét elismerik felettesei, de pluszbevételre nem számíthat. Magánéletében elég zötyögősen haladnak a dolgok, talán az elkövetkező hetekben várható némi javulás.

Munka: Baráti segítséggel más munkát találhat, míg mások új kollégák érkezésére számíthatnak.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákNagyon nem tanácsos megbeszélnie másokkal szerelmi életének intim részleteit. Munkahelyén egy tapasztalt, és igen diszkrét emberrel találkozik, esetleg az ő véleményét kérje ki! Anyagi gondjai lassacskán megoldódnak.

Munka: Lesz, akit kineveznek, és lesz, aki új munkahelyet talál, vagy épp most keresik meg egy kedvező ajánlattal. Ahová új főnök érkezik, kétséges, hogy eredményes lesz-e a közös munka.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Közeli hozzátartozójának ész nélküli költekezése miatt gyakran bosszankodik a héten. Kompenzációképpen új ismerősre tehet szert, akivel feltűnően sok közös gondolatuk van. Ebből később akár egy hosszú távú, tartós barátság is kialakulhat.

Munka: Felkérhetik egy magasabb pozíció betöltésére, akinek pedig már beígérték, az most elfoglalhatja. Következményként nagyfokú leterheltség várható, tetejébe a pluszfeladathoz nem rendelnek külön juttatást.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzEz a hét szakmailag új lehetőségeket hoz Önnek. Anyagi téren viszont nehézségekre számíthat. Kedvesével elmélyíthetik, még magasabb szintre emelhetik a kapcsolatukat. Ha még keresi társát, ügyeljen a diszkrécióra! Ne adja ki magát, a bizalmas témáknak nem az első napokban van itt az ideje.

Munka: Kiküldetésre rendelhetik, lehet, hogy külföldre. Fogadja el, anyagilag biztosan jól jár! Aki munkahelyet akar váltani, tegye ezt a legnagyobb titokban!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Otthon feszültté válhat a hangulat. Ha nem vigyáz, könnyen kicsúszhat a száján olyasmi is, amit nem gondol komolyan. Társa viszont igen, így könnyen ráfizethet a nagy arcára. A hét végén Fortuna önre mosolyoghat, nem csak anyagi téren.

Munka: Ha felmond, mert jobb lehetőséget talál, igen jól tervezze meg a váltást! Sajnos sokan vannak, akik minden indok nélkül szeretnek keresztbe tenni embertársaiknak.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióTalálkozhat valakivel, akivel régen szerelmi kapcsolatban voltak. A múltban nem volt felhőtlen a viszonyuk, ám ez most változhat. De annak is megvan az esélye, hogy újból szembesülniük kell múltbéli, megoldhatatlan problémákkal. Ezzel együtt a héten figyeljen jobban testi és lelki egészségére!

Munka: Ha szerencséje van, megkörnyékezik egy kecsegtető állásajánlattal. Jól teszi, ha elfogadja.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Egy ismerőse kitalált dolgokkal vádolhatja meg, a pletykák az Ön fülébe is eljutnak. Ne foglalkozzon vele! Mivel környezetében mindenki a pártját fogja, így semmi oka nincs az idegességre. A munkában feltűnés nélkül lassítson kicsit, pihenjen többet!

Munka: Lesz olyan Nyilas, akinek megszűnik a munkahelye, átszervezés címén. Ha egy külföldi állást pályázott meg, most elnyerheti.


BAK [12.21-01.19]

bakNem kell senkiért tűzbe tennie a kezét, de az ellenkezője, a teljes bizalmatlanság sem célravezető. Próbáljon jobban bízni az emberekben! Enélkül nem fog egyről a kettőre jutni. Tervei kialakításában éljen a kínálkozó lehetőségekkel! Kedvese mindenben támogatni fogja Önt.

Munka: A családot és a hivatást most nehéz összehangolni. Lesz munkahely, ahová új felettes érkezik, ennek minden pozitív, és negatív következményével.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Az elkövetkezendő napokban nagyobb összeggel ajándékozza meg Önt a sors. Használja fel okosan, nem fog sűrűn ismétlődni a dolog! Szívügyek terén nehéz korszakot kell megélnie. Legyen türelmes, idővel megoldódnak a magánéleti gondjai!

Munka: Elismerhetik munkahelyi teljesítményét, akár jutalommal, akár egy kinevezéssel. Ám az irigy kollégák sok bosszúságot okoznak. Ne hagyja elrontani az örömét!

 

 

HALAK [02.19-03.20]

halakBár a kiadásai ebben az időszakban kicsit megnőhetnek, nem kell aggódnia. Sok lehetőség adódik anyagi helyzetének rendezésére. Családjával való kapcsolata is nyugodt, békés. Talán túlságosan is. Biztos, hogy nem rejtőzik emögött valami takargatnivaló?

Munka: Halak nő állása veszélyben van. Mivel barátnője jóvoltából került mostani pozíciójába, most, hogy oda a barátság, könnyen lehet egyfajta kicsinyes bosszú áldozata.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!