Heti horoszkóp július 28-tól augusztus 4-ig

2012-07-28 08:00:00    

A Bakok ezen a héten ismerik fel, miért nem jó más terheit és ügyeit a kézbe venni, a Bikák, hogy a világgal együtt muszáj változni maguknak is. Ikrek tanul egy kis diplomatikusságot, a Rák jegyűek pedig rugalmasságot.

KOS [03.21- 04.20]

kos

Lobbanékony természete miatt összezördülések várhatóak, hiába próbálja elkerülni az igazi kérdéseket. Legyen tudatában ennek, és inkább nézzen szembe higgadtan a problémákkal! Ne vérmérsékletének megfelelően reagáljon az eseményekre! Fontos: ez a kemény hozzáállás a szerelemben nem járható út! Engedje előtérbe a másik énjét! Kedvességével, bájosságával igen sok szívet meghódíthat. Csak győzze majd idővel, erővel, és energiával.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaElromlott kamerához hasonlatosan van egy rögzült képe a világról, és emellett kitart minden új helyzetben. A világ azonban állandóan változik. Önnek is észre kellene vennie! Nem bújhat például örökké egy maszk mögé, mert akkor lemarad egy sor jó dologról. Párkapcsolatában a függetlenség híve. Ez persze problémákat is okozhat, hiszen a másik erről gondolhatja azt is, hogy önt nem érdeklik az ő dolgai, problémái.


IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Úgy látszik, ez a harc hete lesz. Vannak, akik le akarják rohanni, vagy ön az, aki ezt megelőzendő, rájuk támad. Utóbbi esetben meg kell tanulnia ellenséges érzelmeit ésszerűen kifejezni, ahelyett, hogy úgy tesz, mint elefánt a porcelánboltban. Kedvese próbálja csitítani, szerinte nem kell mindig erőszakos eszközökhöz nyúlni a siker érdekében. Az erőszak pedig csak erőszakot szül.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákÚgy érzi, hogy összetorlódnak a munkái? Nem olyan rossz a helyzet, hiszen ha nyugodtan átgondolja, van elég ideje ahhoz, hogy elvégezze. Vigyázzon az önkéntes vállalásokkal! Kihasználva jóindulatát, ezekből hamar kötelesség lesz! Mivel saját tapasztalata alapján tanul, sokszor csalódik szerelmi ügyekben, mielőtt rájönne, hogy nem mindig történnek úgy a dolgok, ahogy előre eltervezte. Kezelje rugalmasan a helyzeteket!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Mostanában jogosan érezheti, hogy szinte megfojtják, hiszen mindenki magára akar telepedni. Tapintatosan, szinte észrevétlenül kezdjen el visszavonulni! Dogmatikus ellenfeleivel ne keveredjen parttalan vitába, úgyis lepereg róluk minden racionális érv! Hónap elején érdekes e-mail hozhat változást az életébe. Szerelemféle szövődhet új ismerőse és ön között. Kellemesen telik az idő egymás társaságában, így ha szerelem nem is lesz a dologból, tartós és mély barátság mindenképpen.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzTúl sok felelősséget vállal magára. Ezzel senkinek sem tesz jót, de saját magának legfőképp nem, mert rövid időn belül túlhajszolja magát. Emellett észrevétlenül megy el az élet szép dolgai mellett is. Ne feledje, csak egyszer élünk! Némi érzelmi hullámzás ráférne önre, mert a sok teendője miatt nem marad se ideje, se energiája élni. Lássa be, ez így tarthatatlan! Adjon le a munkáiból, és keressen egy kedves embert!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Növekszik vállalkozókedve, így belevág egy bizonytalan kimenetelű tevékenységbe, hogy kipróbálja az erejét. Az eredmény: meglepően gyors diadal. Csak nehogy a fejébe szálljon a dicsőség, mert azzal tönkretehet mindent! A szerelemben viszont elege van az átmeneti sikerekből. Mérleg nők hajlamosak arra, hogy mihelyt megszereznek maguknak egy férfit, már meg is unják. Nem biztos, hogy ez hosszú távon jót tesz!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióKomoly kihívással néz szembe. Legyen kompromisszumkész, és ne érezze úgy, hogy ez egyben megalkuvást is jelent! Ismerősei és barátai alaposan próbára teszik türelmét. Ilyenkor sokat segíthet emberszeretete, amivel könnyen meggyőzhet bárkit. Tervei megvalósításában nagy szerepet kapnak a mecénások, szponzorok. Arra azért ügyeljen, hogy ne éljen vissza környezete jóindulatával, segítőkészségével! Csak olyantól fogadjon el támogatást, akit ezzel nem dönt anyagi romlásba, akinek van mit a tejbe aprítani!


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A hét elején könnyen szót ért kollégáival és barátaival. Ez egyben azt is jelenti, hogy kicsit kevesebb munkája lesz, mert egyébként hajlamos többet vállalni, mint kellene. Kacérkodik egy vállalkozás beindításával. Kedvese szintén efelé tereli érdeklődését. Szerinte ön egy önállóan gondolkodó, határozott teremtés, akinek döntései általában helyesek. Csupán az indulótőke hiányzik – ám kedvese ebben is fog segíteni.


BAK [12.21-01.19]

bakSaját kezébe veszi bizonyos dolgok irányítását, amelyeket a sorsra és olyanokra kellene hagynia, akiket közvetlenül érint. Ám ön beavatkozik, s ha elvéti az események irányítását, végül csak a végzetet hívja ki maga ellen. Csak akkor fordul kedveséhez, amikor már baj van. Ő határozott ember, aki azonnal közbelép, és elsimítja a kitörni készülő botrányt. De ezek után alapos fejmosásban részesíti – teljesen jogosan.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Túl sok a felhalmozott energia. Csak önön múlik, hogy ezt az erőt a megfelelő helyen és időben használja-e fel. Ez a hét egyébként kellemes meglepetéseket is hozhat, ha nem hagyja kárba veszni a lelkében lakozó furfangot, és a rejtelmes megérzéseket. Régi - új ismerőse közös programot ajánl. A kísértésnek ellenáll-e, vagy sem, ez az ön döntése. A családi békét azonban mindenképpen célszerű lenne fenntartani, hiszen a kisebb megingások múlandók.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakSokan sietnek segítségére mostani szorult helyzetében. Bár csatát vesztett, az erkölcsi győzelem az öné, és ezt legyőzői is tudják. Legyen erős, mert nincs minden veszve! Az igazság az ön oldalán áll, és még a mostani stádiumban is hozzásegítheti a sikerhez. Ha a Halak nő szerelmes, ez kiválthatja az anyáskodó ösztöneit. Ezt túlzott gondoskodással fejezi ki, de ne vigye túlzásba! A csucsujgatás ideig–óráig kellemes, később azonban teher lehet. Tartsa szem előtt, hogy a másik félnek is kell némi mozgástér!


Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!