Heti horoszkóp augusztus 4-től 11-ig -

2012-08-04 08:30:00    

A Bika jegyűek komótosan tudják végigvinni feladataikat, a Skorpiók higgadtsága miatt tudja elrendezni az ügyeket, az Ikrekkel majd kirobban az energiától, a Nyilas pedig nem ismer lehetetlent. A Rák jegyűek most inkább pihenjenek, a Szűz és Mérleg jegyűek pedig gyakorolják a türelmet. Asztrotippek a hétre.

KOS [03.21- 04.20]

kos

Ez a hét alapvetően vidáman, és az öntől megszokott energikussággal fog eltelni. A bolygóállások jót jeleznek, mind a munkában, mind a szerelemben, amit saját magának köszönhet. Tettrekészsége a megszokottnál is nagyobb, úgy érzi, az ön számára most nincs lehetetlen. Nyüzsögnek ön körül az új emberek, egymást követik a sikeresebbnél sikeresebb fordulatok.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaNem panaszkodhat, jól kezdődik a hét. Nyugalomra, harmóniára számíthat. Nem fogja túlhajtani magát, de mindennapi feladatait – jó szokása szerint - mégis tisztességgel elvégzi. Most szívesen tanul, szerez új ismereteket, ráadásul ebben az időszakban különösen jól fog az agya. Ha vizsgák előtt áll, ez az időszak nagyon kedvező, hacsak nem bízza el magát.


IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Nyugtalan, eleven lénye ezen a héten a szokottnál is energikusabb. A környezete szinte alig bír önnel. Ez a munkában igencsak kedvező lesz, ugyanis ezekben a napokban az Iker szülöttre mindent rá lehet bízni. Örömmel végzik el a legnehezebb munkát is, főként, ha szellemi területen dolgoznak. Használják hát ki bátran ezt a kedvező szellemi agilitást!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákEz a hét önnek nem éppen a nyugalomról és a sikerességről szól majd. Feszült és nyugtalan lesz az elkövetkezendő pár nap. Jobb, ha szabadságot vesz ki erre a hétre, a munkatársak úgyis inkább csak bosszantanák. Vannak olyan időszakok, amelyek inkább a pihenés, a feltöltődés időszakai, s nem annyira a munkának kedveznek. Ez most pont ilyen hét.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Jókedvű és derűs hétre számíthatnak az energikus Oroszlánok. Siker várható a munkában és a szerelemben is. A eredményesség mértékét persze mindenkinek a saját életkörülményeihez képest kell értelmeznie. Lesz, akinek új munkalehetőséget, másnak egy előléptetést, esetleg fizetésemelést jelenthet. Az is lehet, hogy – ráérezve ízére - nagyobb lendülettel végzi majd a munkáját.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNyugodt, kiegyensúlyozott hetet mutatnak a bolygók, ami nem baj, hiszen a földies jegyek képviselőjeként nem szereti a túlzott mozgalmasságot. Azonban számolnia kell némi kommunikációs problémával, és az is megtörténhet, hogy nem tud elég erősen koncentrálni a munkájára. Vigyázzon, hogy a napokban ne keveredjen vitába, konfliktusba! Ha győz is, a szájíze keserű marad.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Kicsit nyugtalan, feszült lehet ez a hét. Környezetének bizonyára eléggé szokatlan, hogy ingerültebb és türelmetlenebb, ami egyáltalán nem jellemző önre. Vigyázzon, mert előfordulhat, hogy egy-egy félreértett szótól ingerültté válik. Ne az ellentéteket keresse, hanem a kompromisszumok lehetőségét! Nem a legkedvezőbb ez a hét a szerelemre sem. A kulcsszó: türelem.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióMost alig fog a környezete önre ismerni, annyira nyugodtan fogad minden jó és rossz hírt. Higgadtsága jó hatással lesz önre és környezetére is. Ez a hét kedvező minden olyan tevékenységre, ami elmélyülést igényel, legyen az tanulás, vagy egy mélyenszántó diskurzus valakivel. Aki a Skorpióval beszélgetésbe elegyedik, tudnia kell, hogy nem marad sok titka előtte.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A héten szinte egyfolytában pozitív hangulata lesz, amely derűvel, vidámsággal párosul. Mindez azt eredményezi, hogy nem ismer lehetetlent. Ha tehát van valami régi terve, célja, akkor most van az egyik legjobb időszak arra, hogy belefogjon a megvalósításba. Még a pénzügyi dolgai is jól alakulnak, valószínűleg nem lesznek mostanában anyagi gondjai.


BAK [12.21-01.19]

bakNyugtalanság, átmeneti rossz hangulatok keserítik meg életét. Amúgy is kicsit zárkózott jellem, de ezekben a napokban még nehezebben működnek az emberi kapcsolatai. Nem lesz szó vitáról vagy veszekedésről, egyszerűen nem ért szót másokkal. Azonban egy különös találkozás kimozdíthatja ebből a letargikus hangulatból. Ne lepődjön meg, legyen nyitott az élet abszurdba hajló furcsaságaira is!


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Vidám, energikus hét áll ön előtt. Minden sikerülhet, amibe most belefog. Amennyiben van valami régi terve, vágya, amibe eddig nem volt elég ereje, ideje vagy éppen önbizalma belefogni. Most nincs értelme a további hezitálásnak, tétovázásnak, vágjon bele, legyen az akár egy új hobbi, hivatás, vagy egy szerelmi hódítás! Használja ki ezt a sikeres időszakot!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakEz a hét nyugalmat, higgadtságot és viszonylagos eseménytelenséget ígér. Jól teszi, ha kiélvezi a látszólag egyformának, unalmasnak tűnő napokat, mert hamarosan felpörögnek ön körül az események, és akkor minden energiájára szüksége lesz. Pár nap múlva kedvező feltételek kínálkoznak minden új kezdetéhez, akkora legyen „túltöltötten” energikus és tettre kész!


Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
WebTv: www.melittatv.hu

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!