Heti horoszkóp augusztus 11-től 18-ig - Nyárvégi szerelmek

2012-08-11 08:30:00    

Nyaralások, jó levegő, sok séta és új élmények. A kipihenten a szerelem is kiteljesedik. Asztrotippek a szerelemre érett augusztusi nyárban.

KOS [03.21- 04.20]

kos

Ahogy az már természetes, idén is különösen intenzíven, szövevényesen alakulnak hétköznapjai. Mint egy jó filmben, mindig több szálon futnak az események, ami sok fejtörést, és persze még több boldog pillanatot hoz. Mivel nehezen köt kompromisszumokat, nem is biztos, hogy érdemes lehorgonyoznia egy embernél. Hallgasson ösztöneire! Ha szenvedélyes szexre vágyik, akkor ne akarja elnyomni érzéseit egy kellemesen unalmas szerelem fészkében!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA túl sok terv rá tud telepedni az emberre. Jobb lenne, ha most pusztán az élvezetnek szentelné magát, és egyszerűen csak örülne mindennek, amit a sors kínál! Vegye el, ami jár! Ne öljön energiát a csábításba! Hagyja, hogy önt hódítsák meg! Vágyik az érzelmekre, ezért már nem játszik az áldozataival, csak azoknak a bókjai számítanak, akiktől ön is többet szeretne. Ha szerelmes, akkor azt nem tudja titkolni. Kedvese kitölti az életét, és a közös barátok azok, akik változatosságot csempésznek a mindennapokba, nem a titkos kalandok!


IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ez a hét számára a szárnyaló szabadságot jelenti, komoly szerelem nélkül. Ez egyáltalán nem gond! Ha megtalálja a párját, akkor úgyis lenyugszik majd, de ennek még nem jött el az ideje. Szeret hódítani, mások meg hagyják magukat – minden az elvárásaidnak megfelelően alakul. Ha kedvese mellett ébred már minden reggel, készítse fel arra, hogy pár hétig hihetetlenül pörögni fog, de tudassa vele, hogy nem sértődik meg, ha nem tart mindenben önnel.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA nyári pancsolás, az utazgatás, a partik időszaka ez, és leginkább barátai a partnerek ezekben. Ha közben hálóba akad valaki, még jobb! Semmit nem érez kényszernek; ha nem jön össze egy randi, nem esik kétségbe, majd a legközelebbin tarol. Hagyjon teret az érzelmek fejlődésének, közben a testiség is egyre élvezetesebb. A közeljövőben megismerkedhet valakivel, akivel szinte azonnal egymásba habarodnak, és utána úgy fognak csüngeni egymás mellett, mint érett cseresznyepár a fán.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Álmában többször is megjelennek a titkos és fantáziadús flörtölések, de ideje leszállni a földre. Adjon lejjebb az igényeiből, és nézzen körül a környezetében, hátha most észreveszi végre azt az embert, akiért csak a kezét kell kinyújtania! Az Oroszlán számára minden szerelem a legnagyobb szerelem, de talán belátja végre, hogy a fellobbanó szenvedély csak eleinte lángol. Nagyon hamar kiderül az igazság, és ha felszáll a szerelmi köd, más lesz a világ.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzRengeteg izgalmas élmény vár önre. Különösen hétvégén várható olyan lehetőség, amiért érdemes letérni az útról, és újdonságokat fogadni be a párkapcsolatába. Az egyedülálló Szűzek is számíthatnak arra, hogy megpezsdül a szerelmi életük. Különösen nyár végén, illetve ősszel számíthatnak egy szerelem megjelenésére. Élvezze ki a nyár pezsdítő hatását, nyári estéken ne habozzon párja mellé bújni!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A nyár második felében összehozza a sors valakivel, akiről, úgy érzi, egymásnak vannak teremtve. El sem hiszi, hogy ez is megtörténhet. Pont, mint a filmeken. Boldogan ébred a szerelme mellett, alig várja az első közös nyaralást. Kapcsolatban élők azonban legyenek óvatosak: sötétebb titokra derülhet fény a párjukról. Ez lehet anyagi, családi, vagy magánéleti vonatkozású is. Adjon magának pár napot a hír után, ne szakítson azonnal!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióA hét elején a tartalékai lemerülőfélben vannak. Kapcsolódjon ki és pihenjen, hogy fel tudjon töltődni! Egy wellness, vagy strandhétvégét, egy igazi kikapcsolódós napot már nagyon megérdemelne. Érdemes időt szakítani a feltöltődésre, mert ha fáradtan túlságosan érzékenyen reagál a környezetében élők viselkedésére. A felfrissülés a magánéletében is jót fog tenni. A hosszú, gyengéd éjszakák mély boldogsággal töltik majd el.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Függetlenségre és izgalmas kalandokra vágyik. Talán mert épp most ért véget egy hosszú kapcsolat, melyből nehezen tudott kiszállni. Nyitottságát megérzi a környezete, lesz több jelentkező, akik közül választani tud. A nagy flörtölgetéssel azonban óvatosan. Ha több vasat tart a tűzben, könnyen megégetheti magát. Előfordulhat, hogy ketten is komoly szándékokkal közelednek. Póbáljon meg minél hamarabb döntést hozni, hogy elkerülje a konfrontációt!


BAK [12.21-01.19]

bakAz érzelmek dolgában kicsit nehézkesen viselkedik általában, ám ebben ez a nyár egy kis változást hozhat. Egy új ismeretség olyan spontán viselkedést válthat ki, amellyel a legközelebb álló ismerőseit is meglepheti. Ezt az oldalát még senki sem látta. Olyan pillanatokat él át szerelmével, amelyeket sosem felejt el.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha csak egy órát lazít, máris változatosságra vágyik. Ez nagy kihívás környezete számára. Ha nem tartják az iramot, végük van. Már most a következő kalandos utazást tervezgeti. Nyárutón megismerkedhet egy helyes útitárssal, aki a humorával fogja felhívni magára a figyelmet. Először csak barátkozni fognak, de az utazás során meglehetősen közel kerülhetnek egymáshoz. Ő minden kalandban társa lehet.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakValakiért nagyon odavan, aki nem biztos, hogy viszonozza az érzéseit. Ne fecsérelje olyanra az energiáit, aki nem érdemli meg! Találkozzon többet a barátaival, és fedezze fel a világ többi csodálatos dolgát is! Ne ábrándozzon fölöslegesen, használja ki a nyár hátralevő heteit! Flörtölj, élj, és higgy benne, hogy rád is vár valaki! Nem biztos, hogy az a nagy ő, akiről eddig azt hitted.


Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
WebTv: www.melittatv.hu

Egészségügy és internet
Ön mire használja az internetet az egészségügyi ismeretszerzésben?

Impresszum   |    Médiaajánlat   |    Adatkezelési nyilatkozat

Copyright © Galenus Kiadó. Minden jog fenntartva!