Jóga vagy spinning? Kondi vagy Kettlebell? Ne dilemmázz, csináld!

0
2182

A rendszeres mozgás is lehet változatos. Nem kell lehorgonyoznunk egy mozgásforma vagy edzőterem mellett, mivel van olyan megoldás, mellyel utánajárás nélkül választhatjuk ki országszerte több, mint 200 mozgásközpont kínálatából, éppen mihez lenne kedvünk: úszni, falat mászni, jógázni, benevezni egy keményebb bokszedzésre, vagy éppen lovagolni a természetben.

A nyári lazulás után mindannyian újult erővel és lelkesedéssel fogadjuk meg, hogy újra elkezdünk mozogni. Nem egyszerű ezt a lendületet hosszú távon fenntartani, de a változatos sport rengeteget segíthet abban, hogy könnyebben vegyük a hétköznapokban felmerülő akadályokat. Ráadásul a hatékony edzésnek nem kell monotonnak és gyötrelmesnek lennie.  Ha mozgásról van szó, legtöbbünknek az edzőterem, az aerobik és a futás jut eszébe, de egyáltalán nem szükségszerű, hogy ezek között megtaláljuk a hozzánk passzoló tréninget. Sőt, az sem biztos, hogy egyetlen edzésforma kiválasztása a nyerő.

Országszerte több mint 200 helyen sportolhatunk, egyetlen bérlettel, a Sportkártyával

A kártyával elérhető kínálatban ott vannak a legnagyobb fitnesz és wellness komplexumok, uszodák, squash klubok, jóga- és tánctermek, ahol próbára tehetjük magunkat akár az olyan újhullámos mozgásformákban is, mint a Port de Bras (balettaerobic), a Body Art, a Hot Iron, a Cheerobic, a Gymstick vagy az antigravitációs jóga. Ha (titkon) mindig is szerettük volna kipróbálni, milyen Béres Alexandrával, Katus Attilával vagy Szentgyörgyi Rómeóval edzeni, a Sportkártyánkkal ezt is megtehetjük. Kártyatulajdonosként a mozgás mellett a wellnessről, testünk méltán megérdemelt kényeztetéséről is gondoskodhatunk például masszázzsal, szauna vagy gőzfürdő használattal.

„A Sportkártya alapvető célja, hogy egyre többen rendszeresen és változatosan mozogjanak, átéljék a sportolás örömét, hogy ezáltal egészségesebben, energikusabban és jobb közérzettel lássák el a napi feladataikat.” – hangsúlyozza Czakó Márton, a Sportkártya koncepció kidolgozója.

Azoknak, akik az igazán változatos mozgás mellett teszik le voksukat, első lépésben azt érdemes eldönteniük, hogy egyénileg vagy munkatársaikkal csoportosan szeretnének Sportkártyát igényelni, majd a tervezett heti sportolási alkalmak száma segít a legmegfelelőbb csomag kiválasztásában. Az újdonsült kártyával a kezünkben pedig már csak azt kell eldöntenünk, mit szeretnénk először kipróbálni az elérhető közel 60 sportágból.

Socialize