Heti horoszkóp 2014. március 29-től április 4-ig

0
1245

Kíváncsi a csillagok szavára? Melitta közvetítésével megtudhatja, mi vár Önre a következő héten.

KOS [03.21-04.20]

kos

Szerelme gondoskodik róla, hogy életét ne érezze unalmasnak. Ha még nincs senkije, egy utazás, vagy utaztatás alkalmával rátalálhat élete értelmére. Az elején lesznek akadályok, melyek miatt lehetetlennek tűnik a hosszú távú, komoly kapcsolat, de nyugodjon meg, idővel minden megoldódik! A héten munkával összefüggésben ne tegyen fel kényes kérdéseket. Ön is nagyon jól tudja, hogy ebben a műfajban nem a tehetség, a rátermettség, hanem az összeköttetések számítanak.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaTapasztalhatja az élet igazságosságát, mert rosszakarójára a sors három olyan komoly csapást mér, amit nem fog megköszönni. A hét második felétől önuralomból vizsgáztatja az élet. Nagyon összeszedettnek kell lennie, különösen, ha a felettesével vagy a hatóságokkal kerül szembe. Anyagi helyzete javul, bár messze áll még attól, hogy Krőzus XXI. századi reinkarnációjának nézzék. Ne feledje: sok kicsi sokra megy!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A véletlenek összjátékának tartja mindazt, ami mostanában önnel történik. Azért gondoljon arra, hogy bizonyos nézetek szerint véletlenek nem léteznek!  Úgy szerelemben, mint munkájában boldogító változások történhetnek. Gyermeke miatt is megnyugodhat a lelke. Élhet kedvtelésének, a szerencsejátékokban is nyerhet. Viszont ne bízzon meg olyan barátban, ismerősben, aki már párszor lóvá tette! Az illető rendületlenül ígér, mosolyog, és közben azon munkálkodik, hogy ismét jól átverje.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHa pénzét ingatlanra, felújításra költi, ezt most jól teszi. A megújulás lelkét is felemeli, nagyobb lendületet ad a távlatokban. A héten olyan valakit ismerhet meg, aki később sokat segít majd. Amennyiben ön szülő, van ahol és amiben engedékenyebb lehet. Gondoljon csak arra, ön is volt fiatal! Ha szerelmi életét üresnek érzi, akkor ezért ne a másikat okolja! Tartson önvizsgálatot és rá fog jönni, hol rontotta el. Mindenesetre a múlt tanulságos, de legyen a múlté!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Szüksége van arra, hogy időnként kiszakadjon a napi robotból, többet szórakozzon, kicsit elengedje magát. Csak így töltődhet fel, így tervezheti meg jól az elkövetkező időszakot. Mostanság józan esze és a szokásosnál laposabb pénztárcája egyaránt akadályozza abban, hogy pótcselekvésként mindent összevásárolgasson. A megbocsátást viszont gyakorolhatja, egy olyan személlyel szemben, aki korábban megsértette.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzKerülje a héten a veszélyes helyeket, kocsmákat, és hasonló becsületsüllyesztőket! Ügyeljen arra, hogy senkivel ne kerüljön összetűzésbe! Ugyanis a csillagok állása szerint olyan veszekedés alakulhat ki, amely tettlegességig fajulhat. A szerelemben kevés most a szerencséje. Talán olyan valaki után epekedik, aki nem, vagy legalábbis nem úgy viszonozza az érzéseit, ahogyan azt ön szeretné. Amennyiben a Szűz szülöttje szülő, akkor csemetéje érdekeit messzemenően szem előtt tartva, hozzon áldozatot érte!


MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Szerencsésnek érezheti magát kedvese miatt. Ennek okán vigaszt nyújthat a környezetében élőknek. De ha egyedül tengeti napjait, mostanában találkozhat azzal az imádni való személlyel, akivel majd összekötheti életét. Jogi, üzleti, és más hasonló ügyekben feltétlenül kérje ki előzetesen szakemberek tanácsát! Naiv döntése adott esetben igen sokba kerülhet, pláne akkor, ha a háta mögött nagyon csúnyán összejátszanak azok, akikben megbízott. A hazugság és a tolvajlás hete ez a mostani, ezért ne hagyja őrizetlenül értéktárgyait, és ne bízzon senkiben!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióAmennyiben házasságban él, meg kell erősítenie az idegeit, mert partnere viselkedése miatt olyan feszültség alakulhat ki, amelynek hatására megkérdőjeleződik közös jövőjük. Vannak olyan dolgok, amelyeket jobb lenne, ha titokban tudna tartani, különben tornádó söpör végig egész életén, összedöntve mindent, amit eddig felépített. Munkában az irigyekkel és a hamis jóakarókkal kell megküzdenie, akik alig várják, hogy valamiben hibázzon, és azt az orra alá dörgölhessék.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Furcsán fáradtnak érzi magát. Energiaszintje mélyen alatta van a megszokottnak. Talán ez az oka annak, hogy kicsit türelmetlenebb. Hiába van pár kiló túlsúlya, ennek ellenére gyakran megmagyarázhatatlan farkaséhség is basáskodik ön felett. Szerelmi életére, ha van ilyen, a felfokozott érzelmek lesznek jellemzők. Amennyiben Ön a titokban tartott szerető, most ne akarjon ebből a pozícióból kitörni, legalábbis egyelőre ne!


BAK [12.21-01.19]

bakAz újdonság, a változás iránti vágya mindennél erőteljesebb. Ezért is lesz képes ezen a héten könnyebben maga mögött hagyni a múltat, nem néz hátra csak előre. Talán egy szerelmi kapcsolat az, amely a segítségére van/lesz abban, hogy a változások, pontosabban a változtatások megtörténjenek. Kész a kompromisszumra is, csak hogy szabad legyen. A múltat próbálja békésen lezárni, még akkor is, ha a bekövetkezett kudarcokért nem ön a felelős! Ha nem ezt teszi, jövőjét mérgezi meg.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Talán felettese nem hozza a tudomására, hogy elégedetlen önnel, de ha egy kicsit figyel, észreveheti azokat a jeleket, melyek erre utalnak. Szedje össze magát, próbáljon úgy viselkedni, illetve a kollégákhoz és a munkához úgy hozzáállni, hogy ne akarják elküldeni! Ha pedig úgy gondolja, hogy csak ürügyet keresnek az ön eltávolítására, nézzen szét mihamarabb a „piacon”, ne várja meg, míg lépéskényszerbe kerül.

halakHALAK [02.19-03.20]

A héten a legfontosabb feladata, hogy megpróbáljon józan maradni. Ne vegyen készpénznek minden olyan ajánlatot, amelyről Ön is tudja, hogy túlságosan szép ahhoz, hogy igaz legyen! Ne vágjon bele se baráttal, se közös ismerőssel olyan ügybe, amelybe pénz kell befektetni, mert az anyagi kár mellett komoly csalódást is el fog szenvedni. Fontos: mégis elvesztett pénzének visszaszerzéséhez a magyar jog, a mostani bírósági gyakorlat szinte semmi támogatást nem ad. Tehát jól gondolja meg!

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu