Heti horoszkóp 2014. április 5-től 11-ig

0
1190

Nézzük, mit ígérnek a csillagok a jövő hétre!

KOS [03.21-04.20]

kos

Természetes vonzerejével igyekszik kellemes légkört teremteni a Kos szülött. Társának szüksége is van lelki segítségére, mert nem kevés munkahelyi problémával küszködik. Aki még magányosan tengeti napjait, azt régi nagy szerelme kísérti meg. Anyagi biztonsága megteremtésében a szerencse is közreműködik, kedvező üzlet, vagy örökség formájában. Tanulmányai során, vagy egy hosszabb, problémás utazáson még mindig fenyegeti a kiborulás veszélye. Ha nem hagyja eluralkodni magán a pánikot, már meg is találta a megoldás kulcsát.

BIKA [04.21-05.21]

bikaLeginkább anyagi gondok, családi problémák foglalkoztatják. Nem sok választása van, kénytelen lesz a lehetetlent is lehetségessé tenni. Még jó, hogy küzdőképességben nem szenved hiányt. Jól tudja, mit akar, és ha lassan is, de véghez is viszi. Amennyiben olyan kérdés vetődne fel, hogy valamelyik idős családtagot elköltöztessék a már megszokott helyéről, jól gondolja meg! Sajnos az ilyen helyváltoztatások az időseket nagyon megviseli, sokszor életük gyors befejezésével is együtt járhat. Öreg fát már nem lehet, nem illik új helyre átültetni.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Nagyon fontos, hogy megőrizze nyugalmát. Akkor is, ha felháborodása jogos. Indulatait tartsa ellenőrzése alatt, akkor is, ha rettenetesen nehéz! Ha teheti, ásson le a problémák gyökeréig, hogy mielőbb megoldhassa azokat! A szerelemben félrebeszélések, elhallgatások, holmi titokzatos telefonhívások okozhatják vesztét. Jól gondolja végig, hogy mit akar, mit miért tesz, mert hamarosan eljön az idő, amikor már nem az Ön kezében lesz az irányítás! Attól kezdve már nincs visszaút.

RÁK [06.22-07.22]

rákIszonyatos tempót kell diktálnia, elsősorban saját magának. Annyi mindent kell elvégeznie, hogy szinte beleszédül, ha végiggondolja. Ami a legfontosabb: vigyen rendszert a mindennapjaiba! Ha nem átláthatatlan hegy a tennivalók sora, már félig nyert ügye van. A Jupiter hatására csábító játszadozásba bocsátkozhat, hiszen érzi, hogy jelenlegi párjával valami nincs rendjén. Akadozik a kommunikáció, több figyelemre, közös programokra, alapvető változásokra lenne szüksége ahhoz, hogy kapcsolatát megújítsa, s ezzel együtt meg is mentse.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Magánélete nem a tervei szerint alakul, társkapcsolata elég régen katasztrofálisnak mondható. Mégsem hajlandó kilépni belőle. Görcsösen ragaszkodik társához, de nem adja meg számára a minimális személyes szabadságot sem. Azt hiszi, hogy a demonstratív birtoklással végleg magához láncolhatja. Ha az Oroszlán nő agyafúrt módon teherbe ejteti magát, hogy végleg maga mellett tudhassa kiszemeltjét, sürgősen tegyen le róla!  Ami nem fátumszerű, az gyerekkel sem fog működni. Ráadásul becstelen dolog egy ártatlan apróságot ilyen célokra felhasználni.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzIzgalmas hét következik, amikor is olyan események történnek, amelyek miatt lelkivilága olyan lesz, akár egy felbolydult méhkas. A munkában, megélhetésben történő változásokat meg kell próbálni elfogadni, mert sajnos nincs abban a helyzetben, hogy ön diktálhasson. Szerelemben váratlan eseménnyel kell számolni – egy barátnak hitt egyén más érzéseket táplál, mint ahogy eddig látszott. Ezt el is mondja majd, tehát fölöttébb érdekes szituációnak néz elébe.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Toleranciájának köszönhetően morális elismerésben részesülhet. Ez kellő energiát szolgáltat ahhoz, hogy a legnehezebb akadályokat is sikeresen vegye. Hét elején áldozatot kell hoznia saját, és mások ügyei miatt. Az anyagi elismerés kicsit várat magára, de ünnep után már ennek gyümölcseit is élvezheti. Érzelmi szempontból relatíve nyugodt időszaknak tekint elébe. Aki még egyedül van, hamarosan olyan személyt vonzhat életébe, akinek ugyanolyan fontos az érzelmi és értelmi kapocs, mint Önnek.

SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióEz a hét aránylag jól alakul, egy időre vége a nehéz fényszögek negatív hatásának. Most próbáljon meg minél több függőben lévő ügyet elintézni! Pénzügyekben határozottan szerencsés napok várják. Képes lesz valóra váltani egy régóta dédelgetett nagy tervét. Annak ellenére, hogy éppen azok, akiktől legkevésbé várná, nehézségeket gördítenek Ön elé. Sebaj, megáll majd a saját lábán is. Ha kitartó és következetes lesz, bízhat jószerencséjében.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A napokban megszabadul a múlt néhány terhétől. Ám szinte azonnal újakkal találja szemben magát, de ezek többségét is sikeresen megoldja. Munka szempontjából mozgalmas és eseménydús napoknak néz elébe. Új kihívások, kihasználandó esélyek várnak önre. Jó, ha a magánéletének stabilitása prioritást élvez. A Neptunusz hatására párkapcsolata konstruktív irányba halad tovább. Nem lenne haszontalan partnerét mindenben támogatni, és a lehető legvadítóbb szerelmi élményekben részesíteni. Képes lesz rá?

BAK [12.21-01.19]

bakMunkájában változások várhatók. Valószínűleg olyan feladatot kap, melynek elvégzése komoly presztízst jelent, és amely miatt talán új tanulmányokba is kell kezdenie. Mindezt egy baráti kapcsolatának köszönheti. Külföldi munkavállalásra, vagy külföldi személlyel való találkozásra, hosszabb utazásra is kiváló ez a hét. Ne feledkezzen meg a határidős befizetéseiről, mert manapság már a felszólítás is büntetőkamattal jár! Furcsa, de aki korábban gonoszkodott önnel, most barátkozni kíván. Legyen óvatos, kutyából nem lesz szalonna!


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A Nap, Uránusz és Mars hatására könnyebben alkalmazkodik az Önt érintő változásokhoz. Karrierje most a Szaturnusz és a Vénusz befolyása alatt áll, aminek köszönhetően több ambícióra fog szert tenni. Munkájában ajánlott nagyobb figyelmet szentelni üzleti partnereinek, főleg azoknak, akik megpróbálják az Ön tekintélyét aláásni. Magánéletében a hét folyamán végigkíséri Önt a kifinomultság és a szenvedély. Szerelem iránti vágya mindennél erősebbé válik. Vénusz jótékony hatására a csábítást sikerélmény is kísérheti.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Amennyiben párkapcsolatban él, de közben titkos utakon is jár, akkor nagyon össze kell szedni magát, hogy ne derüljön ki, amit eddig ügyesen takargatott. Ez a mostani kapcsolat eddig sem volt zökkenőmentes. Már annyi fájdalmat, bosszúságot okozott, lehet, le kellene építeni az egészet. Ha külföldi utazást tervez, menjen nyugodtan, fantasztikusan jól sikerül minden. Egészség: nagy a valószínűsége valamiféle szájüregi fertőzésnek. Előzze meg fokozott figyelemmel, úgy partnerkapcsolat, mint otthoni higiénia terén!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu