Heti horoszkóp 2014. június 28-tól július 4-ig

0
1403

Neked mit ígérnek a csillagok erre a hétre?

KOS [03.21-04.20]

kos

Tudod mi tenne most a legjobbat a lelkednek? Ha fognád a cuccaidat és legalább egy hétvégére kimozdulnál a megszokott környezetedből. Nem kéne főzni, mosni, takarítani, de még a főnököd hívásaira sem reagálni. Ez az időszak csak rólad szólna. Megérdemled, jár neked! Próbáld ki a legújabb sportőrületeket, és vedd észre azt a kedves idegent, aki már több alkalommal örömet akart szerezni neked. Ha szóbaállsz vele, maradj természetes és ne a múltadról beszélj neki.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaNagyon gyorsan és ügyesen építesz most kapcsolatokat. Főleg ha karrieredről van szó. Ezt a csúcsképességedet a világhálón is vesd be, hogy még több embert ismerhess meg a szakmában! Későbbiekben, amikor munkahelyet szeretnél váltani, jól jöhet még. Ha Bika nő vagy, hétvégén szervezz a csajokkal közös partit, amin a pasijaitoknak is kötelező a részvétel! Ha valamelyikőtök egyedül van, segítsetek neki társat találni. Például egy karaoke est szuperül összehozza a barátokat.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Már régóta kerülgetitek egymást azzal a kedves idegennel? Megfelelő a csillagok állása, hogy jó időzítéssel, végre megismerkedjetek, váltsatok néhány szót. Esetleges zavarodban sem kéne elfordítani a fejed, hadd jöjjön, aminek jönnie kell. Családi vonalon váratlan híreket kapsz, ami sok mindent megváltoztathat körülötted. Ha az új szitu miatt komoly elhatározást kell hoznod, előtte feltétlenül gondosan mérlegeld a lehetőségeket!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA bankszámládon lévő összeget most ügyesen elköltheted, mert annyi minden tetszik meg egyszerre, hogy nem bírsz magaddal. Nincs azzal baj, ha egy kis extra meglepivel megjutalmazod magad. De ha nem marad pénzed befizetni a még polcon lévő, szép sárga meg fehér csekkeket, nagy káoszt eredményez. Szerelemben küldd szabadságra szűzies énedet, és vedd át végre a vezető szerepet! Ha még szingli vagy, bulizáshoz kapd magadra a legjobb rucidat, fokozd egy dögös frizurával, s vágj bele az éjszakába!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Jókedvedre és pozitív energiáidra több partnerjelölt is felfigyel. Azt válaszd, aki kiállja a próbát, azaz tud követni, fel tudja veled venni a ritmust! Szociális érzékenységed miatt gyakran azon kattog az agyad, hogyan segíthetnél a bajbajutott embereken, állatokon. Mielőtt teljesen átmennél Teréz anyába, tanulj meg te is elfogadni! Az adoknak egyforma arányba kell lenni a kapokkal, különben a belső egyensúly igen gyorsan felborul.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzFókuszálj a munkádra, vállalj be új feladatokat, mutasd meg mindenkinek mennyire ügyes vagy! Már régóta azon filózol, hogy el kéne költöznöd? Most itt egy jó alkalom, hogy megtaláld kedvenc helyed. A csillagok maximálisan támogatják szándékodat. Ha strandra mégy, számolj azzal, hogy összeszedhetsz egy csúnya betegséget. A fürdés előtti, ill. utáni zuhany csökkenti a fertőzésveszélyt, de sajnos nem mindenható. Időbe telik majd a gyógyulás, és gyógyszerre is szükséged lehet.


MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Szuper ötleteid vannak, de várd meg a megfelelő pillanatot, míg bedobhatod őket. Ha nem jól időzítesz, türelmetlenkedsz, vagy épp totojázol, valaki nagyon csúnyán lenyúlja tőled. Nagyon érzékeny leszel a napsugarakra, úgyhogy minden nap kend be magas faktorú fényvédő krémmel a tested, vagy/és szerezz be valami jó nagy karimájú kalapot! Fontos: kapcsolatodban tartsd szem előtt, hogy szükségetek van arra is, hogy kettesben legyetek! Nem mindig jó ötlet a bandázás.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió Úgy érezheted, mintha láthatatlan lennél a munkahelyeden, elsősorban a főnököd számára. Lehetséges valamiért neheztel rád, ezért néz rajtad keresztül. Sok esetben rejtenek el kamerát úgy, hogy az alkalmazottak nem is tudnak róla. Így a munka végeztével titkolt pásztorórák, a napi cégről, vezetőről történő kibeszéléseket, a kasszából történő lenyúlásokat nyomon tudják követni. Általában imádsz mozogni, szeretsz edzeni, de most mintha egy picit kezdene elfogyni a motivációd. Nyugodtan pihenj kicsit, hagyj ki pár napot!


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Eléggé kicsúszott a kezedből a pénzügyeid irányítása, nem valami vastag most a pénztárcád. Spórolj apró dolgokon, ha kell, szakember segítségével alakítsd át a költségvetésed! Például válts át kedvezőbb díjcsomagra szolgáltató cégeknél, vegyél megfizethető árú ruhákat, kozmetikumokat! Nem mindig a legdrágább a legjobb! Érzelmi életed kissé gubancos. Szerelemben ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel! Keress magadhoz való hús – vér embert, ne kergess hiába illúziókat!


BAK [12.21-01.19]

bakLegfontosabb üzenete ennek a hétnek, hogy ne ragaszkodj semmihez, amire már nincs szükséged. Hatványozottan igaz lehet ez a párkapcsolatodra: ne ragaszkodj még az ésszerűség határain túl is ahhoz, ami már nem működik. Engedd el, hogy másnak, máshol, máshogyan jobb lehessen a pároddal, és neked is jobb lehessen egy új, őszinte szerelemmel! Az igazi művészet abban áll, hogy felismered mi javítható még, vagy ha nincs rá még esély sem, harag nélkül elengeded, ami idejét múlta.  


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha fejlődőképes a kapcsolatod, nyugodtan adj bele még több szeretetet. Ha viszont elengedted a társadat, ne kezdj azonnal az utódja keresésébe! Adj pár napot, hetet magadnak a gyógyulásra, és meglátod, nagyon gyorsan beköszönt az új szerelem. Rövid idő múlva már közös céljaitok között előkelő helyen szerepelhet egy kellemes utazás, családi bemutatkozás, és a jövő fényes csillogásában a hosszantartó boldogság. Csak nehogy unalmasnak találd majd….

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Éberségednek köszönhetően rájössz arra, hogy ki a barátod, és ki lett az ellenséged. Nem kicsit érintenek rosszul a történtek, a több évig hamis emberbe feccölt bizalom keserű íze még sokáig megmarad. Hétvégi bulikon, utazásaid alatt maradj meg önmagad! Most ne igyál többet a kelleténél, mert gyorsan kifordulsz önmagadból. Szerelmi életed idővel rendeződni látszik, ha van türelmed kivárni, olyan társ mellett ébredhetsz, aki őszintén szeret téged.

 

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

(ni)