Heti horoszkóp 2014. július 12-től 18-ig

0
1354

Most egy kicsit zaklatott hét elé nézünk… Neked mire kell figyelned? Ebben segítenek Melitta és a csillagok!

KOS [03.21-04.20]

kos

Az eddig felmerült szerelmi komplikációkra most használható megoldást találhatsz. Szingliként rendkívül vonzó leszel, csupa pozitív rezgésekkel, így több alkalom is kínálkozik számodra ismerkedésre. Attól, hogy időnként dög meleg van, még nem eresztheted el magad teljesen. Szükségszerű, hogy a kötelezettségeidet teljesítsd, s ha beígérsz valakinek valamit, azt tedd is meg! Nem engedheted meg, hogy bárki rossz véleményt alkosson rólad.

BIKA [04.21-05.21]

bikaBár előfordulhatnak bizonytalanságok érzelmi életedben, összességében pozitív fordulatokat hozhat ez a hét számodra. Ami ezelőtt változásnak indult, az napjainkban beérik. Ha nem zársz be magad mögött minden ajtót, nyitottan mosolygósan várakozol, a hét valamelyik napján új, fontos ismeretségre tehetsz szert. Ez lehet munka és magánéleti terepen egyformán. Egészségedre jobban ügyelj, a Magyarországon émelygősen édesre cukrozott üdítők akár életveszélyesek is lehetnek.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Szerelemben az vonz most leginkább, ami feltűnő, ami kicsit deviáns. Ezért nem csoda, ha raszta hajú, tetovált, vagy bármi más módon extrém partner oldalán tűnsz fel, még akkor is, ha teljesen különböző a gondolkodásmódotok. Ez alighanem csak a nyár őrülete, a forróság elteltével hűvösebb leszel az ilyen mókusokkal szemben. Munkában eléggé nehezen teljesítesz, kicsit elfáradtál. Hogy ne legyen baj, vedd ki mielőbb a szabadságodat, menj pihenni!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHa valamilyen oknál fogva szakítanátok kedveseddel, akkor van legnagyobb esélyed a kibékülésre, ha közömbösen viselkedsz vele. Ne könyörögj, annál rosszabbat nem is tehetnél! Nagyszerű napok állnak előtted, merész ötleteidre most sokan felfigyelnek, s szabad utat adnak a megvalósításhoz. Ha szükséged van külső segítségre, azt is meg fogod kapni. Hétfőn még nem is reméled, de a héten valamilyen pozitív, a sorsodat jó irányba terelő szituáció jöhet létre. Hagyd megtörténni a dolgokat!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Az ismerkedésnél jól teszed, ha nem az elkoptatott frázisokkal próbálkozol, mert ezzel nem jutsz kiszemeltednél előbbre. Sőt utálja az ilyen megnyilvánulásokat. Ha mostanra tervezted a szünetet, nem is találhattál volna erre kiválóbb időpontot. Ez a hét nagyszerű szabadságra, ami biztos, hogy aktívan telik, és nagyszerű élményekkel gazdagodsz. Bátran éld meg azokat a dolgokat, melyeket felkínál neked a sors! Légy laza, játssz és örülj!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzÚjdonsült partnered ígéreteit nem kell mindig teljesen komolyan venni. Ha közbe jön neki valami, vagy meggondolja magát, nem fog magyarázkodni. Sok minden kiderül még, az is, hogy egy csomó, női vagy férfi szív epekedik utána, akiket nem tud, és nem is akar egyhamar lerázni. Tehát ebben a kapcsolatban a kitartóbb lesz a befutó! Egészség: szervezeted csak akkor képes védekezni különböző nyavalyák ellen, ha életmódoddal, táplálkozásoddal biztosítod neki az alapokat.


MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Annak ellenére, hogy időnként gyengének, néha meg szerencsétlennek érzed magad, nagyon erős is tudsz lenni. Ez legjobban úgy derül ki, amikor beteg, vagy gyámoltalan embereket kell istápolnod. Te vagy az, akire mindig lehet számítani. Eljött azonban a veled kapcsolatban lévők értékelésének az ideje. Ne hagyd, hogy mindenki kihasználjon! Tudj és akarj is nemet mondani szükség esetén! Itt az ideje a Mérleg regenerálódásának. Ha többet nem is, egy – egy hosszú hétvégét pihenésre kellene fordítani.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióAkivel most összehoz a sors, első ránézésre olyan, mint egy jégcsap, amelynek nincsenek érzelmei. De nyugi, mert a konzervatív viselkedése mögött ott van a szenvedély. Szakítás után van, és szüksége van arra, hogy mondogassák neki mennyire szép, kívánatos meg hasonlókat. Régi terveid egyike is szabad utat kap, személyes vonzerőd, pozitív energiád pedig hozzásegít ahhoz, hogy mindenkit a magad oldalára állíts, és begyűjtsd az elismeréseket.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Szíved most ösztönösen megérzi, hogy a dolgok helyesen működnek-e vagy sem! Ez jó dolog, de így a felelősség alól sem tudsz sehogy kibújni. Félresikerült tetteidért le kell rónod tartozásaidat, hiszen ahányszor valaki ellen vétettél, mindannyiszor kibillent az egyensúly mérlege. Alapos felismeréssel, javulási szándékkal vissza tudod billenteni a mérleg mutatóját. Óvakodj a félművelt, öntelt alakoktól, a csillagok szerint komoly károkat okozhatnak neked.


BAK [12.21-01.19]

bakBak létedre igen ritka pillanat, hogy hezitálsz. De ezen a héten csak alapos átgondoltsággal és ügyes mérlegeléssel tudod lehetőségeidet igazán jól kihasználni, és azokból megfelelően profitálni. Saját életed tudatos irányításával kedvezően dolgozhatsz karmád javításán, megváltoztatásán. Sose késő ezt elkezdeni! A héten találkozhatsz olyan emberekkel, akikről nem is gondoltad volna, mennyire kedvesek, segítőkészek. Becsüld meg őket, mert egyre ritkábbak!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha eddig nem volt erőd bármiben is lépni, ettől a hétfőtől energetikailag minden bolygó támogatja szándékodat. A mindenség megadja azt a kezdő löketet, melyet felhasználva kiléphetsz végre a megszokásokból, majd új erővel vághatsz bele azokba a dolgokba, melyeket örömmel, szenvedéllyel tudsz és akarsz csinálni. Előtte azonban előfordulhat némi egészségi probléma. Az első ijedtség után hamar úrrá leszel rajta.

halakHALAK [02.19-03.20]

Nézz magadba, és vedd sorra értékeidet! Ez a hét elsősorban azt tanítja meg a Halak szülöttjének, hogy tudja és merje értékelni magát. Megújulva, pozitív energiákkal telítődve, kedvező állásajánlatokat vonzol be. Továbbra sem kell semmit erőltetni csak résen lenni. Jó természetedet kihasználva páran megpróbálnak rád akaszkodni. Ismerd fel a hátsó szándékukat, s kezeld hűvös távolságtartással őket! Megjátszott sértődöttségükkel pedig ne foglalkozz!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu