Heti horoszkóp 2014. augusztus 2-től 8-ig

0
1458

Szerelem, munka és pénzügyek. Ezen a héten erre a három kardinális kérdésre kapunk választ csillagjegyünk bolygóállása alapján Melittától. Önre vajon szép napok várnak?

KOS [03.21-04.20]

kos

Augusztus első hete kínálja a legjobb alkalmat, hogy a kedvesével megtapasztalja a termálvizek, fürdők nyugtató és gyógyhatását. Gyermekeivel való kapcsolatán is ekkor javíthat jelentős mértékben. Szüksége van rá: ön is, és legapróbb családtagjai is különösen éhessé váltak a megértésre, törődésre, szeretetre. Pihenés után viszont nagyon észnél kell lenniük, visszafogniuk a kiadásokat. A kritikus időszak elég sokáig tart majd.

BIKA [04.21-05.21]

bikaTársa személye nem feltétlen akkor ideális, amikor azt az ön környezete annak látja. Hanem akkor, ha a szívéhez a legközelebb áll. Ez, és csakis ez számítson, így biztosan jó döntést fog hozni, és nagyon hamar! A hónap két részre osztható a pénzügyek tekintetében. A Bikák augusztus első napjaiban a bevételeiket, míg második felében a költségeiket számolgatják. Megdöbbentő felfedezésre jutnak: többet költöttek, mint amennyit megkerestek.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Munkával, és sok-sok kisebb változással köszönt be ez a hét. De hamarosan érezni fogja, hogy már nem csak a munkálkodásé a főszerep. A kapcsolat házában lévő Vénuszt hamarosan követni fogja egy nagy szerencsebolygó, a Jupiter. Ez pedig azt jelzi, hogy ha eddig sikerült is beleásnia magát a teendőibe, mostantól egészen más oldaláról kell megmutatkoznia. Nincs kizárva egy házasság sem, azzal, akit párjául végre elfogad.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákCsak a sietséget, és korunk betegségét, a mindent azonnal akarást kell elfelednie. Ha ezt megtanulta, boldogabb, teljesebb, és igazán szerelmesebb is lesz. Kevesebb illúzióval, de több, valódibb boldogsággal. És akkor a kapcsolat már nem csak cél lesz, de eszköz is a saját kiteljesedéséhez. Pénzügyei nem valami jók, valószínűleg hozzá kell nyúlniuk a tartalékokhoz. Amint lesz némi bevétele, az elvett összeget azonnal pótolja!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A Jupiter annyira jóindulatú, hogy még hátrálva is gyarapodást hoz az Oroszlánoknak. Nemsokára minden a bőségről fog szólni. A szerelemből csak annyit érdemes komolyan vennie, amennyit meg is tud valósítani belőle. Egyébként éppen saját maga válhat a saját álmai letarolójává. És ez még akkor is így van, ha mindenki mást vádolna illúziói romba döntésével. Ne azzal törődjön hát, ami mulandó, veszendő, vagy megfoghatatlan. Hanem azon igyekezzen, hogy minél több jónak tudjon szilárd alapot adni!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA Plútó az otthon házában vesztegelve támadja folyamatosan a kapcsolat házán átvonuló Uránuszt. Ez egyrészt azt is jelentheti, hogy az otthonában mindennapossá váltak a konfliktusok, a házastársi összetűzések. De jó, ha tudja, hogy mindez nem ok és cél nélkül való. Mindaddig tapasztalni fogja a kapcsolat forrongását, amíg új célt, új irányt, és ugyanakkor és ezzel együtt megfelelő okot és indokot ad a kapcsolata irányának. Spirituálisan az energiaáramlás miatt célszerű, ha nemcsak megkeresik, hanem el is költik a pénzt. Úgy néz ki év végéig lesz mit a „tejbe aprítaniuk”.


MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Szerelmi életében, társkapcsolatában még mindig az illúziók korát éli. Ezt továbbra is kétféleképpen jelentkezik: az egekben lebeg, minden ok és alap nélkül, avagy ellenkezőleg, még a kevés pozitívumot is tagadja, nem vesz tudomást róla. Időről-időre váltakozhat, felcserélődhet a kettő. Ha ez azért van, mert távkapcsolatban élnek, egyiküket külföldre vitte a sorsa, a munkahelye, akkor idővel rendeződhet a helyzet. De ha saját szeszélyei folytán csapong, akkor komoly gondok várhatók.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióHa eddig a barátság fontosabb is volt a szerelemnél, most fordul a kocka. Ám nem biztos, hogy állandó partnere örülni fog ennek a fordulatnak. Ugyanis a Vénusz helyzete inkább egy titkos kapcsolat lehetőségének kedvez. Még szerencse, hogy a Skorpió szülöttek a mérlegelésben a legjobbak ezen a héten. Ez segíthet abban, hogy túléljék a sok nyűggel, szomorú veszteséggel, anyagi kiadással járó időszakot.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A magányosoknak ez hét pozitív változást jelez: társra találhatnak. Sőt, lehet, hogy amíg eddig szűkösen mérte a partnert a sorsuk, most annál többet adhat. Talán nehéz is lesz dönteni, hogy a sok vonzó lehetőség közül melyiket részesítsék előnyben. Ahogy a puding próbája az evés, lehet, hogy most is csak a kóstolóval, vagy – fogalmazzunk úgy – próbatétellel juthatnak logikus, értelmes döntésre. Pénzügyekben továbbra is egyhelyben toporgás mutatkozik egész héten.


BAK [12.21-01.19]

bakEz az időszak rózsaszín ködökben találja önt. Szerelmes, és hála istennek ez a szemét borító ködpára csak lassan ereszkedik fel pilláiról. A nagy szerelem múltán sem kell mindjárt jajgatnia: arról van csak szó, hogy lassan beköszöntő ősz közepére már reálisabban, megtévesztő illúziók nélkül látja a kapcsolatát. Kiadásai megnövekszenek. Akár akarják, akár nem, folyik ki a pénz. Sok tervezhető, és még több váratlan költség okoz majd fejfájást, még egy jó ideig.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Kapcsolati kérdésekben még mindig a mogorva Szaturnusz irányítását érezheti. Ez azonban csak akkor okoz nehéz szívfájdalmakat, ha ön, vagy a társa képtelen az elköteleződésre, és a komolyságra bizonyos kérdésekben. Például abban, hogy kinek mekkora felelősséget kell vállalnia kapcsolatukban. Ez az időszak bizony nem a felhőtlen mézeshetek ideje, mégis jól is megélhető. Pénzügyek: már fellélegezhetnek, de ez még nem a Kánaán. Csupán picit könnyebb lesz beosztani a pénzt.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Szerelmi élete nagyban függ attól, hogy mennyire remekel az otthonteremtésben. Minél díszesebb, szebb a fészke, annál sikeresebb lehet a kapcsolatában is. A Neptunusz és a Jupiter kedvező fényszöge jót tesz a még késő nyaralásra indulóknak. Hűsítő és meleg fürdőkre, táncra, zarándokutakra hív ez a csillagzat. Fontos: a konokság, a túlzott ragaszkodás és akaratosság csak megnehezítheti a dolgunkat. Minden téren. Egy aktuálisan lejáró kinnlevőség nem jön be. Sajnos az, aki kölcsönkér, nem biztos, hogy pár hónap múlva jobban fog állni, és semmi garancia sincs arra, hogy a közeljövőben vissza tudja adni.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu