Heti horoszkóp 2014. augusztus 23-tól 29-ig

0
1642

Szerelem?Pénz? Ármány? Zűrzavar? Neked vajon mit üzennek a csillagok a jövő hétre?

KOS [03.21-04.20]

kos

Ha a szerelmedhez költözöl, ez mindkettőtöknek kedvező lesz. No, nem csak azért, mert többet lehettek együtt, hanem anyagilag is sokkal jobban elboldogultok, mint eddig. Régebb óta együtt élőknél elengedhetetlen a változatosság, pár közös program, kiruccanás, különben teljesen elhidegültök egymástól. Munkában furcsán alakul a helyzet. A világban történő események nem lesznek éppen pozitív hatással a te életedre, anyagi körülményeidre.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaKönnyen úgy érezheted ezen a héten, mintha sorsszerűen tornyosulnának eléd akadályok. Ezeket csak nagyon nehezen, baráti segítséggel, sőt, talán az angyalok segítségül hívásával sikerül csak legyőznöd. A családban is feszültség keletkezik, ráadásul még az is megtörténhet, hogy rajtad csattan az ostor, te leszel a bűnbak. Azért nyugi, nem lehet okod panaszra, mert jogi ügyben nyertes lehetsz, vagy valami olyasmit találsz, ami felér egy főnyereménnyel. Talán még a párkapcsolatod is úgy rendeződik, ahogy szeretnéd.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A munkahelyeden váratlan, kellemes meglepetéssel számolhatsz. Ha eddig nem volt munkád, akkor hamarosan pozitív változásra számíthatsz. Amennyiben valamiről titkon lemondtál, mert semmiféle megerősítést nem kaptál, akkor nemsokára villámcsapásszerűen érhet a hír, hogy mégis te vagy a nyerő. Otthonodra kicsit ügyelj jobban, a családtagokra is fordíts nagyobb figyelmet! Amikor a lakásodban tartasz mulatságokat, akkor mindent, amit féltesz, tégy biztonságos helyre!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA sors mindig úgy hozza, hogy érthetetlen módon összefutsz azzal, akivel szeretnél. Találkoztok, és nem tudtok egymásnak ellenállni. Nem csak a fizikai vonzerőről van most szó, hanem a lelki és a szellemiről egyaránt. Pénzügyekben nehéz helyzet alakulhat ki, talán nem számoltál egy váratlan kiadással, netán megbüntetnek, nem is akárhogyan. A bírságnak kamatos kamatai és ezzel járó kellemetlen következményei is lehetnek, úgyhogy ha te vagy a hunyó, fizess mihamarabb!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Kitartás, nemsokára véget ér a nehéz időszak számodra! A Merkúr aktívan ügyködik a jegyedben, ez frissességgel, dinamizmussal ruház fel. Függőben lévő hivatalos, elsősorban banki ügyek elintézéséhez kitűnő időszak jön. Szerelmi életből kikopik az a harmadik, aki eddig megkeserítette mindennapjaidat. Ha képes vagy megbocsátani társadnak, új lappal indulhat minden. Egészségi állapotod nem egyértelmű, figyelj oda az időszakosan jelentkező fájdalmakra is! Ezek legalább ugyanolyan veszélyt jelenthetnek, mint krónikus változataik.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzerelmed meglepetést tartogat számodra, amely boldogsággal tölt el. Tedd félre örökös kételyeidet, ünnepelj és légy boldog! Ha még most is a múlton rágódsz, nehezen jutsz előre. Engedd el a régi sérelmeket, bocsáss meg azoknak, akik megbántottak! Fontos, hogy légy megértőbb a környezetedben élőkkel is! Munkádat végezd becsületesen, mert ha elküldenének, most egy ideig nem igazán találnál másikat! Jobbat pedig csak nagy sokára.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Ha külsődben szeretnél pozitív változtatásokat, akár sporttal, akár táplálkozásod ésszerűsítésével, most érdemes belevágnod, mert a kellő kitartást biztosítják a segítő bolygók. Céljaid megvalósításában soha ne veszítsd el a realitásérzékedet. Csak abba vágj bele, amiben hiszel! Amiben bizonytalan vagy, azt be kell látni, nem a te utad. Közvetlen környezetedben valaki a támogatásodra, segítségedre szorul. Légy a támasza, még akkor is, ha ezt ő szégyelli kérni!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpió A Vénusz révén most jó eséllyel rábukkanhatsz életed párjára. Úgy tűnik, hajlandó leszel bőven kockáztatni az igazi szerelemért. Mindemellett a munka, az üzlet terén is jövedelmező fordulatkora számíthatsz, de csak akkor, ha képes vagy leküzdeni az előtted álló kisebb akadályokat. Rövidesen egy fontos esemény megünneplésére kerül sor, ne akarj kimaradni belőle! Közeli ismerősöd egyre több rossz döntést hoz. Ha ezért megmosod a fejét, könnyen előfordulhat, hogy rád haragszik meg.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Jól teszed, hogy nem csak a saját jövődet tartod szem előtt, hanem azokét is, akiket szeretsz, és ennek megfelelően cselekszel. Csak arra vigyázz, hogy bármilyen váratlan dolog történik az életedben, maradj rendkívül higgadt, és csak miután alaposan végig gondoltad a dolgokat, akkor dönts. Ha tudomásodra jut, hogy valaki ellened tesz, akkor ne hozd ezt azonnal a tudomására, hanem várd meg a megfelelő alkalmat, és csak ez után lépj! A szerelemben légy kezdeményező, de ha titkos viszonyt folytatsz, nagy balhé lesz, ha kiderül.

 

BAK [12.21-01.19]

bakIdeges leszel ezen a héten, amihez hozzájárul valakinek az érkezése. Várod is, meg nem is. Idővel mind bölcsebb leszel, ergo nem igazán akarsz megfelelni senkinek. Kétségek gyötörnek, amelyek aztán szépen lassan elmúlnak. Közben, ha tartós kapcsolatban – még ha esetleg távkapcsolatban is élsz – nagy játékot kell folytatnod, hogy a partnered ne vegye észre, hogy más felé is kacsintgatsz. Az esetleges változtatásról nem lesz könnyű a döntés, a jövőre nézve túl sok a bizonytalanság.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Különösen beszédes hangulatban leszel, élsz – halsz az új információkért. Az sincs ellenedre, hogy pletykálkodj a munkatársakkal, sőt, időnként jól is esik. Fontos, hogy ne add tovább, amit hallasz! Sportolás, biciklizés, konyhai tevékenység közben vigyázz a kezeidre, lábaidra. A szerelmet habzsolod, a bókok éltetnek, erőt adnak, feltöltenek. Legyen több önbizalmad, hiszen okosságoddal, kedvességeddel látványosan kitűnsz „korunk hősei” közül!

 

HALAK [02.19-03.20]

halak

Az a lényeg, hogy a családodban minden rendben legyen. Rájuk igazán számíthatsz, és talán még az is megtörténhet, hogy egyik családtagod hozzásegíted egy olyan feladathoz, amivel némi pénzt kereshet. A bulizások sem maradhatnak ki életedből, tele lesz a hét váratlan történésekkel. A hét második felében lesz egy esemény, ahova üdvös lenne elmenned. Nem fogsz unatkozni, fantasztikusan sikerül. Viszont a barátokban mostanában ne bízz, mintha ebben a hónapban nem is lennének!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu