Heti horoszkóp 2014. szeptember 6-tól 12-ig

0
10680

A romantika édes hívogató dallama megpendíti a Kos szíve húrjait. Az Ikrek jobb, ha vigyáz, könnyen túlköltekezhet.A Szűzre nagyon erősen hatnak a bolygók ezen a héten.A Nyilasnak pedig kevés a kedvezőbb idő az ismerkedésre, mint az elkövetkező napok!. És önnek, milyen bolygóállás szépíti a napjait?

KOS [03.21-04.20]

kos

A romantika édes hívogató dallama megpendíti szíve húrjait. A boldogság kiteljesedése ígérkezik az Ön számára ezen a héten. Ráeszmél, hogy Napja mennyivel fényesebben ragyog, amikor együtt lehet kedvesével. A csillagok támogatják érzelmi életének kibontakozását. Amennyiben még magányos lenne, ez kiváló időszak az ideális társ megtalálására. De ne üljön be a sarokba, önmagát sajnálni! Merjen nyitni!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaEzen a héten megnyílnak a spirituális érzékelő csatornái. Ne lepődjön meg, ha ezekben a napokban jóval erősebbek a megérzései, mint máskor. Azon sem kell fennakadni, ha szinte mindig előre kitalálja mások gondolatait. Szerelmi életébe könnyen bekavarhat valaki kedvese múltjából. Vigyázzon, nehogy árnyékra vetődjön! A mobiltelefonban tárolt üzenetek dátumát is nézze, ha már elcsente társától! Különben előfordulhat, hogy nevetség tárgyává teszi önmagát.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Vigyázzon, nehogy túlköltekezzen! Ebben az időszakban úgy fog tűnni, hogy könnyen jön a pénz, ezért nagy lesz a csábítás esztelen, átgondolatlan kiadásokra. Továbbra is folytasson aktív életmódot, és ha úgy érzi, valami nincs rendben az egészségével, menjen orvoshoz! Tartsa távol egymástól a szerelmi és a családi életét, mivel még nem jött el a megfelelő alkalom a két világ egyesítésére!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákPénzkereseti lehetőségei javulnak. Lehetősége nyílik arra, hogy részt vegyen abban a kalandban, amelyről ábrándozott. A karrierjébe ne fektessen a szükségesnél több munkát, mert minél többet ad, annál jobban kihasználják. Ideje, hogy most inkább az egészségére összpontosítson. A héten észre fogja venni, hogy az ellenkező nem képviselői élénk érdeklődést tanúsítanak Ön iránt, ami egy nagyszerű randevúhoz fog vezetni.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Lehet egy nagyobb kiadása ősszel, ami eléggé leürítheti tartalékait. Ám amit vásárol, az olyasmi lehet, ami sok ideig használható majd, és egyébként is, régóta vágyik rá. Feltehetően nem vész kárba pénze. Egészség: makacs, visszatérő bőrbántalmakat okozhatják a forgalomban lévő higiéniai, kozmetikai szerek. Vannak olyanok, akiknek bőre rosszul reagál az összetevőikre. Próbáljon meg pár hétig kizárólag natúr szappant használni, hátha segít!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzItt az idő, hogy kapcsolatában a partnerével egy magasabb szintre lépjenek. Ehhez viszont az ő akarata, beleegyezése is szükséges, még véletlenül se kényszerítse! Ezen a héten nagyon erősen hathatnak Önre a bolygók, melyek okán egy kicsit nehezebben tudja mederben tartani az érzelmeit. Legyen óvatos, ha netán váratlanul negatív impulzus éri, ugyanis olyan reakciókat válthat ki, amit nem szeretne, és akaratlanul is megbánthatja kedvesét egy semmiség miatt

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Ha egyedül él, ezen a héten elárasztják az érzelmek színes hullámai. Ne meneküljön el előlük. De arra vigyázzon, hogy ne kergesse magát illúziókba. Az első látásra szerelem rövid életű lehet, főképp, ha Ön a Bika jegy második dekádjának szülöttje. Ha kapcsolatban él, most a csillagok páratlan vonzerővel ruházzák fel. Így újra elcsábíthatja párját, ami által elmélyíthetik szerelmi életüket. Mérleg nő ügyeljen a diszkrécióra, partnere túl lazán kezeli az önök titkolt viszonyát!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióAz e heti bolygóhatások miatt tapasztalhatja, hogy kedvese szokatlanul viselkedik a hét elején. A mindennapi elfoglaltság fáradtsága kicsit szűkszavúvá teheti az estéiket. Jobb lenne nem elnapolni a jósjeleket. Szakítsanak időt arra, hogy megbeszéljék a felmerülő gondokat! Így már csírájában elfojtják az esetleges félreértéseket. Amennyiben szingli, a hét második fele érdekes kalandnak ígérkezik, amiből később bármi lehet.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ha független, és ismerkedni szeretne, a csillagok állásai fokozottan kedvezőek az Ön számára ezekben a napokban. Ki kell lépjen a négy fal közül, még akkor is, ha nehezére esik, ugyanis Cupidónak nincs házhoz szállító szolgálata. Láthatóvá kell tennie magát a leendő kedvese számára. Ha viszont elkötelezett, szervezzen közös programot szerelmével az estékre. Rá fog döbbenni, hogy milyen sok közös van kettőjükben. Ezáltal kapcsolatuk is új értéket, értékeket kap. Kellemes hétvége elé néz.

 

BAK [12.21-01.19]

bakAz önfejlesztés a legfontosabb feladat a Bak számára ebben az időszakban. Ezt hamarosan kiválóság és szakmai sikerek követik. Végre az egészsége is javulni kezd, és visszanyerni erejét. Használja ki ezt a lehetőséget új – baráti, vagy szerelmi – kapcsolatok kiépítésére, és tartsa a kontaktust a szívéhez közel állókkal. Egészség: a száj szárazsága, gyakori folyadékfogyasztás, sűrű vizelési inger lehet akár a cukorbetegség jele is. Egy mérést megérne a dolog.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Vigyázzon az illegális ügyletekkel, nehogy adózási, vagy pénzügyi büntetésekhez vezessenek. Ne adjon hitelt a dumafrancik dicsekvésének, ebben a műfajban nem lehet biztosra menni senkinek! A munkahelyén végzett szorgalmas munka jó és gyümölcsöző eredményekhez vezet, de ne feledje, milyen előnyökkel jár, ha valamennyit visszaad ebből a társadalomnak. Az érzelmeit pár napig romantikus ügyek foglalják le, lehetőséget kap arra, hogy kimutassa, milyen megnyugtató és gondoskodó is tud lenni.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakSzeretteinek egyike egészségügyi gondokkal küzd, ezért a munka és a karrier egy időre másodlagos szerepet kap. Amikor csak lehet, pihenjen, oldódjon kicsit, nehogy túlságosan kimerüljön ebben az időszakban! A hűség iránti hajlama fontossá válik, amikor Ön és a párja közötti feszültség váratlanul tör ki, így ősz elején. Most már ön is lenne sokkal jobban hűséges, hogy a párja hűtlenség gyanújába került. Kicsit későn ébredt…

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu