Heti horoszkóp 2014. szeptember 13-tól 19-ig

0
6778

Kinek zűrzavar, kinek nyugodt, harmonikus napok állnak előtte a következő héten…Önre mi vár? Olvassa el Melitta horoszkópját!

KOS [03.21-04.20]

kos

Pénzügyekben ezen a héten elkerüli a szerencse, de ha van elég kitartása, hogy leküzdje a tornyosuló akadályokat, és nem futamodik meg a nagy feladatok elől, akkor stabilizálhatja helyzetét. Szerződéskötésre kiváló az időszak, a hét első egy-két napjának kivételével. A társasági életben kiváltságosnak érezheti magát, mostanában az ön személye a motorja, lelke minden összejövetelnek.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaSzenvedélyes szerelemre gyúlhat barátjának élettársa iránt. Számoljon ezzel, s mielőtt megváltoztat egy régi jó kapcsolatot, tegyen mérlegre minden érvet! Pénzügyekben javulást hozhat a Jupiter, de félő, hogy partnere többet költ, mint tanácsos lenne. Kerüljék a nagy áruházakat, inkább készítsenek listát a legfontosabb szükségletekről, mielőtt bevásárolni indulnak! Hét közepén különös titok juthat a fülébe, ne adja tovább!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A mélytudat házában járó Plútó olyan új barátságokat hozhat életébe, melyek elősegíthetik az önnön mélyrétegeivel való szembesülést. Énjének olyan oldalait ismerheti meg, amelyeket eddig gondosan elrejtett, amelyekkel a külvilággal folytatott túlzott foglalatosság miatt nem ért rá szembesülni. A meditáció, jógagyakorlatok most hasznosak lehetnek. Ez a megújulás érintheti a szerelmi életét is, de ez nem feltétlenül jelent új kapcsolatot.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA magányos Rákoknak most érdemes többet mozgolódni, új társaságokba eljárni, mert egy váratlan szerelem hirtelen felbukkanása sorsfordulót hozhat életükbe. De vésse eszébe, hogy mint minden változást, ezt is először belülről, önmagában kell megélnie! Otthonában is sürgős változtatásokra lenne szükség, mert kedvetlenségének egyik oka, hogy nem érzi jól magát a házában. Egy festés, vagy csak a szobája átrendezése is sokat segíthetne lelkiállapotán.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Ha egyikük sem tesz engedményeket, akkor tartóssá válhat a hideg, szürke, unalmas együttélés státusza. Ráadásul a jegyén átvonuló bolygók túlérzékennyé teszik a hét elején, így érzelmi hullámzásai miatt képtelen reálisan értékelni a helyzetét. Ne tegyen hát végletes kijelentéseket, az ultimátumokkal is várjon még, amíg képes a maga valóságában látni a világot! Talán vigaszt jelent, hogy pénzügyekben annál sikeresebb lehet.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA szépség és szerelem istennőjének bolygója egész héten önnel van: kegyeltjeként különösen vonzó lehet. Szerelmes illúzióira árnyékot vethetnek párjának kiábrándító szokásai. De nem mindenki ellenség, aki másként gondolkodik, aki ellentmond önnek. Ne gyógyítsa lelkét sütikkel, mert hosszútávon az is meg fogja viselni! Munkás napok következnek, ami talán fárasztó, de sok örömet is lelhet benne, és főleg nagyban javíthat sorsán. Kerülje a kemény szavakat, nem sokra megy velük!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Rengeteg energiáját köti le a megélhetésért folytatott harc. Ne habozzon: keressen a munkahelyén szövetségeseket! Értelmesebb feladatmegosztással, jobb szervezéssel rengeteget könnyíthet a sorsán. Ha azonban nem szól a saját érdekében, akkor senki sem fogja levenni a válláról a terheket, azok inkább növekedni fognak. Szerelmi életén sokat javíthat egy kisebb hétvégi utazás. Használják ki kedvesével a vénasszonyok nyarának langy napsütését!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA szerelemben talán túlzott illúziói voltak, de ha jót akar magának, akkor van mivel leszámolnia. Sajnos, a féltékenység zöldszemű ördögének látogatására is számíthat. Viszont a ködök lassan elszállnak, tisztul a kép. Előnye, hogy ami megmarad, az az igazi, a járható út. A barátok támogatására számíthat, de a nőkkel jobb vigyázni. Ne fedje fel minden titkát még a legjobb barátnőjének sem!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A rajongói mindenütt üldözik. Családja megértésére viszont bizton számíthat, ha beavatja őket titkába. Ha azonban már társkapcsolatban él, akkor természetesen csak háborúságra számíthat! A tisztázás persze akkor is jobb, de számolnia kell egy esetleges költözés lehetőségével. A szerelemben és az üzleti életben is erős konkurenciaharc rontja el napjai egy részét. A Nyilas, aki napi tizenkét óránál is többet dolgozik, hamarosan a pittyegő szobában ébred. Jó lenne ezt minél későbbre halasztani!

 

BAK [12.21-01.19]

bakEngedje el magát! Nem lehet örökké csak nosztalgiázni. Az élet közben elrohan ön mellett. A változások mindig belülről indulnak, a külvilág csak tükrözi az ön belső átalakulását. Adja fel az örökös siránkozást, kesergést, és lássa meg az élet napfényes oldalát! Akkor az is meg fogja látni önt. Keblére öleli, magához vonja a szerelem is, ha hisz benne. Gyakorolja a mosolyt! Jobban áll önnek, mint amikor állandóan nyif-nyaf fejeket vág.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A Vénusz a nyilvánosság házában jár, ennek következtében gyakrabban kerül majd a figyelem középpontjába. Érdemes ezt kihasználnia a munkahelyén is, különösen akkor, ha nem elégedett a jelenlegi pozíciójával, vagy esetleg új főnöke van, akinél be kell vágódnia. Ha amúgy nem karrierista típus, az egzisztencia házán áthaladó Mars hatására akkor is sokkal jobb előmenetelt érhet el, mint máskor. Pénzzel és papírokkal kapcsolatos ügyletekben legyen óvatos!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA karrier házában a Mars most tartósan jó fényszögben áll az ön uralkodó bolygójával. Szerencsés esetben ez csak annyit jelent, hogy bár sok energiát követelnek öntől, de mégis egyre jobban és jobban megy a bicaj, sok új szakmai ismeretet is elsajátíthat, tapasztalatait bővítheti, tehetségét jobban kamatoztathatja, mint eddig. Ha azonban jelenlegi munkahelyét inkább csak kényszerpályának érzi, akkor erőt és kitartást ad a változtatáshoz, a jobb kereséséhez.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu