Heti horoszkóp 2014. szeptember 27-től október 3-ig

0
8294

A Bika, ne piszkálja maximalizmusával a környezetét! A Rák fejlessze önismeretét, hasznára válik! A Szűz vigyázzon, mert komolyan jelentkezhet rajta a netfüggőség! Nézzük, kinek, mit ígérnek a csillagok a következő hétre!

KOS [03.21-04.20]

kos

Szorongsz, mert valaki, akivel napok óta szeretnél beszélni, nem keres. Fogalmad sincs, mi ez a passzivitás. Közismert vagy kezdeményezőkészségedről, kitűnő kapcsolatteremtő képességedről. Csak nem a visszautasítástól félsz? Lépj a tettek mezejére, fogd fel a telefont, hívd fel, vagy írj valamit neki! A bizonytalanságnál az esetleges visszautasítás is sokkal jobb.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaKörnyezeted nagyra értékeli igazságosságodat, ám túlzott elvárásaid, kritikáid elől igyekeznek elmenekülni. Mint ahogyan az is konfliktus előidézője lehet, ha te kapsz indokolatlanul bárkitől kemény bírálatot. Vigyázz, ne legyen mérvadó a mindig szigorú önkritikád! Botor dolog másoktól ugyanazt elvárni, mint saját magunktól. Ha picit lazábban kezeled ezeket a dolgokat, észrevehetően szűnik körülötted a feszültség.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Amilyen nyugalmasan és csendesen telt előző hét, annyira hangosan indul a mostani. Olyan konfliktus főszereplőjévé válhatsz, amihez gyakorlatilag nincs is semmi közöd. Mégis téged vonnak felelősségre más hibájáért. Miután nem vagy az a típus, aki csendesen hallgatja az oktalan leteremtéseket, vérre menően harcolsz igazadért. Vitapartnered nem látja be egyhamar, hogy nem volt igaza, és előreláthatólag hosszú évekig nem tudjátok elásni a csatabárdot.

 

RÁK [06.22-07.22]

rák Érdemes az önismereted fejlesztésére szánni ezt a hetet. Ebben segítségedre lesz az is, hogy egyelőre nem adódik semmilyen komolyabb lehetőség, ami leköt: csak apró flörtökben lesz részed az október első hetében. Ha van barátod, most minőségibb szintre emelhetitek a kapcsolatotokat, és olyan dolgokat is megtudhattok egymásról, ami még jobban megerősíti a köteléketeket.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Nem akarsz semmiről lemaradni, és tudod, hogy ha most pihenőt tartasz, akkor azzal ritka lehetőségeket szalaszthatsz el. Mégis gondold meg, érdemes-e ezért az egészségedet kockáztatni! Szerelmi ügyekben ezen a héten semmi sem jelent lehetetlen küldetést a számodra, minél bonyolultabb egy szitu, annál nagyobb lelkesedéssel vágsz bele, és meg is találod a módját annak, hogy mindennek a végére járj.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA csillagok szerint a fiatal Szűz kezd számítógép-függővé válni. Ellenőrizd, te hogy állsz ezzel! Ha a képernyőre meredve ingerülten és elutasítóan válaszolsz a hozzád szólónak, már gond van. Az igazi bajt akkor tudod megtapasztalni, ha már saját magadnak is nehezére esik becsukni pl. a Facebook-ot, s kikapcsolni a gépet. Ilyenkor éned egy része már a virtuális világban létezik, s ez fokozatosan elszakít a valóságtól. Próbálj mértéket tartani!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Szerelemben új szelek fújnak, és ezek messzire vihetnek régóta dohosodó érzelmeket, de lefújhatják a port elfeledett kapcsolatokról is. Meglepetésekben gazdag lesz ez a hét. Munkában bármilyen változáson gondolkodsz, akkor a szeptember vége október eleje ehhez kedvező feltételeket teremt. Vigyázz, hogy ne gondolkodj túl sokáig, mert a lehetőségek gyorsan elszállnak! Anyagi terveidet valós tényekre, ne ábrándokra alapozd!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióAz őszinteség most nagyon fontos. Akkor is egyenesnek kell lennetek egymáshoz, ha ez konfliktusokhoz vezet. Hosszabb periódust figyelembe véve csak ez jelent megoldást kapcsolatotokban. Munka, karrier vonalon legszívesebben szabadulnál egy olyan feladattól, amit valaki a nyakadba varrt, és csak kényszerből vállaltad el. Sajnos azonban egy ideig még csinálnod kell, nem menekülhetsz tőle.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Sok apróbb bosszúság érhet ezen a héten, de ezeket szerencsére gyorsan lerázod magadról, és nem hagyod, hogy kedvedet elrontsák. Mindegy, ki és mivel gonoszkodik. Szerelemben a kisugárzásod másokra is hatással lesz, ha kapcsolatban élsz, akkor felrázhatod a hétköznapokat, ha pedig egyedülálló vagy, szinte biztos, hogy a héten lesz néhány randi meghívásod. Munkafronton bízol önmagadban, és ez elégnek bizonyul, hogy megoldj egy problémás helyzetet, mivel te akkor is komolyan veszed a kötelességeidet, amikor mások fittyet hánynak rájuk.

 

BAK [12.21-01.19]

bakMindig lesznek olyanok, akik irigykednek arra, amit eddig elértél. Ne bánd, ez csak azt bizonyítja, hogy jó irányba haladsz és sikeres vagy. Elég, ha te tudod, hogy semmi nem hullott az öledbe, mindenért kőkeményen meg kellett dolgoznod. Persze, akik irigykedni akarnak, azokat ez úgysem érdekli. A gyengébb Bakoknak figyelni kell arra, hogy a Mars egy ideig a barátság házában áll. Az ilyen időszak a baráti kapcsolataidban okozhat feszültségeket, esetleg összetűzéseket.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A képességeid határait feszegeted, egyszerre próbálsz mindenhol ott lenni és minden elvárásnak megfelelni. Légy óvatos, mert ha túlságosan kimeríted magadat, a hét második felére teljesen összeroppanhatsz. Szerelemben egyre gyakoribbak a konfliktusok, és most nem is látod úgy, hogy a jövőkép fényesebb lenne. Sőt, néha még maga a jövőkép is eltűnik. Ha tényleg nem találtok megoldást, ezen a héten még a továbblépés gondolata is felmerülhet.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHa egyedülálló vagy, egy véletlen, spontán találkozásból olyasmi sülhet ki, amire nem gondoltál. Nálad most különösen igaz a mondás, hogy onnan jön a szerelem, ahonnan a legkevésbé várja az ember. A kapcsolatban élő Halak életében felütheti a fejét a zöld szemű szörny, de ha meg tudjátok beszélni a dolgot, ez akár még a viszonyotok javára is válik. Fontos: ha módodban áll, a világ dolgairól igyekezz több forrásból tájékozódni! Fejleszd ítélőképességedet, hogy észrevedd a pislákoló fényű igazságot a vakító erejű hazugságok dacára is!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu