Heti horoszkóp 2014. október 11-től 17-ig

0
2723

A szingli Skorpió ahelyett, hogy az egyedüllétet dicsőíti, járjon nyitott szemmel! A Kos erőltesse meg magát és kössön kompromisszumokat most az egyszer! Ikreknek eljött az idejük arra, hogy megosszák a világgal a nagy ötleteiket! És önnek, mit suttognak a csillagok a következő hétre?

KOS [03.21-04.20]

kos

Ezekben a napokban nehezen nézel szembe érzelmeid bonyolult világával. Olyan érzésed lehet, hogy nem találod a helyed, nem tudod megértetni magad környezeteddel. Érdemes lenne megfigyelned, hogy milyen élethelyzetekben erősödik ez az érzés. Jól teszed, ha nyitottabb leszel a kompromisszumokra, ez később még hasznodra lehet! Szerelem terén ezek a napok nem hoznak jelentős változást. Ha bánatod van, vagy stresszel valami, írd ki magadból! Meglátod, megkönnyebbülsz, és még a megoldást is megtalálhatod, ha az írottakat visszaolvasod.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaTemérdek érzelmet szeretnél adni környezetednek, és megvan benned az igény, hogy szeress, és téged is viszontszeressenek. Mindemellett azonban félsz is attól, hogy ezt a sok érzelmet nem fogadják el tőled. Talán ott bujkál benned a gondolat, hogy nem tudod a számodra fontos embereket éppen úgy szeretni, mint ahogyan ők vágynak erre. Ne feledd, mindenki csak azt tudja nyújtani, amire képes. Ez lehet sok, vagy épp kevés. Ha valami nagyon más programra, élményre vágysz, mi lenne, ha a barátnőidet rávennéd egy kalandparkozásra, szabadulós játékra, vagy menjetek, üljetek be egy jó kis kocsmába!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Már régóta ott van a fejedben egy ötlet, vagy terv, de nem mondtad el senkinek. Itt az ideje, hogy megoszd másokkal, hogy támogatókra találj. A Neptun és a Jupiter egyfajta könnyelműséget kölcsönöz számodra, ezért próbálj most kevesebb kiadást beiktatni ezen a héten! Hiába kezdesz többet dolgozni, attól nem növekednek a bevételeid, legfeljebb a szabadidőd mennyisége csökken. Kényeztesd párodat, akkor is, ha az már giccsesen soknak tűnik! Jók ezek a valóságtól elrugaszkodott pillanatok, mindkettőtök számára!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA Merkúrnak és a Napnak köszönhetően partnereddel egy hullámhosszon vagytok, lesztek. Használd ki ezt a lehetőséget és tervezzetek sok közös programot! Ötletnek pl. itt vannak a szüreti mulatságok, majd az azt követő bálok. A szinglik kissé türelmetlenek, de ezt a feszültség egyfajta izgalmas energialöketet ad számukra, mely igencsak bejön az ellenkező neműeknek! Semmi kétség: most megmutathatod, hogy mire vágysz, és ha talpraesett vagy, meg is kapod azt!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A Plútónak és az Uránusznak köszönhetően pezseg az életed, s most a legutolsó, amire gondolsz, egy biztos és fix szerelmi partner. Ugyanakkor ne dobj el magadtól egy fontos lehetőséget sem, hisz jelenleg meg tudsz ülni több lovat egy fenékkel is! Ez utóbbi a párban élőket csábítja egy kis mellékvágányra. Pénzügyi szempontból sok terved van, és akad sanszod is a felemelkedésre. Szinte minden rajtad múlik!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA csillagok sokat kínálnak számodra. A Vénusz és Mars pedig olyan izgalmas aurát teremt körülötted, hogy te magad lehetsz az Ősz manó mindenki szemében. Egyfajta csodálkozó bámulattal csüngnek majd rajtad a pasik és nők egyaránt, és alig várják, hogy kinyisd a szád, máris megkapsz bármit tőlük! Fontos: hajlamos vagy ítélkezni mások felett, de mielőtt kimondanád, amit gondolsz, finomíts, rajta és kedvesebben add elő!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Most rajtad áll, hogy végre magadhoz ragadd a kezdeményezést. Erre a nagyszerű Vénusz állás miatt minden esélyed meg is van! Ha tudod, hogy valójában mit akarsz, akkor mire vársz még? A Szaturnusz emellett nagyon kiegyensúlyozottá tesz, ami másoknál ugyancsak sikert arathat! Párkapcsolatodra ráfér egy kis renoválás. Érzelmek, szexualitás? Változtass ezeken a területeken is, ha kell jó nagyot! Lazításként nézz ki magadnak egy értelmes programot, lehet az egy előadás, fotókiállítás, vagy nézz klasszikus filmeket! Fejedet kiszellőztetve jobban átlátod a dolgokat.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióRengeteget dolgozol, de azért is húzódik el ennyire minden nap, mert sokat lógsz a közösségi oldalakon, több emberrel beszélgetsz egyszerre stb. Koncentrálj jobban a fontosabb dolgokra! A párod hangulata egy kicsit változékony és maga sem tudja néha, hogy mire vágyik igazán. Nézzetek meg néhány jó filmet, ahol segíthetsz ellazulni és kikapcsolódni neki is! Ha szingli vagy, és arról álmodozol, hogy végre téged is átölel valaki esténként, akkor a legfőbb ideje, hogy végre kinyisd a szemedet! Ha kevesebb ódát zengsz az egyedüllét dicséretéről, több időd és energiád marad ezen a helyzeten változtatni.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Fantasztikusan indul a heted, remek híreket kapsz. Ha kipihent vagy, figyelj arra, hogy ez a jó lendület megmaradjon. Lehetőség szerint tarts pár perces szünetet munkádban, mozgasd meg hátadat, izmaidat! A párban élők most nagyon csábítóra veszik a figurát, és a partner nagyon is tudja majd, hogy mennyire szerencsés és mennyire félnie is kell, hogy valaki másban is érdeklődést vált ki kedvese. A hivatalos és munkahelyi ügyekben ügyesen lavírozol, és kreatív ötleteidből sem lesz hiány.

 

BAK [12.21-01.19]

bakPróbálj egy kicsit elrugaszkodni megszokott énedtől, s bátran vállald fel az érzelmeidet, és mutasd meg csábító oldaladat! Alig lesz valaki, aki ellent tud állni neked. Ha szingli vagy, optimizmust felsőfokon. Ennek első és legfontosabb alaptétele a folyamatos mosoly. Sokan viszonozzák majd! Örülj ennek a könnyed és változatos időszaknak! Munkában itt a fejlődés ideje. Gondolkozz el azon, hogy mire vágysz valójában, és ne félj belevágni a világmegváltó tervekbe se!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Keveset találkoztok a szerelmeddel? Mindig közbejön valami? Ezek jelek arra, hogy ha már az elején nyögvenyelősen működik valami, abból nem mutatkozik sok jó a jövőre nézve. Adj időt a dolgok alakulásának, de ne dugd homokba a fejed! Merkúr és Uránusz szakmai téren is megtámogatnak, mindenfajta napi teendődben megkönnyítik a dolgodat. Lehengerlő érvelésed jócskán megkönnyíti mások meggyőzését igazadról, így nincs olyan, akit ne tudnál kenyérre kenni! Használd ki ezt az időszakot!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHa még keresed a párod, akkor jó esélyekkel kecsegtetnek a csillagok ezen a héten, mely a szinglilét végét is jelentheti. De biztos vagy benne, hogy el akarod engedni szabad életedet? Próbálj világosságot teremteni kusza gondolataidban, hogy mit akarsz és csak azután valami újdonság után nézni! Munkában a Nap és az aktuális bolygók stabilitást ajándékoznak számodra, s képes leszel minden célodat keresztül vinni. Fontos: bizonyos egészségügyi kontrollvizsgálatokat (pl. vércukor ellenőrzés, vérnyomás mérés,…stb.) bizonyos időszakonként akkor is el kell végeztetned, ha nincs ezzel kapcsolatos panaszod. Na sajnáld rá az időt!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu