Heti horoszkóp 2014. október 25-től 31-ig

0
2737

A Bikáknak – meglévő kapcsolataikban – nyugodalmasabb időszak köszönt be. Az Ikrek jó eséllyel „a talaj felett lebegve” töltik a következő napokat. A Skorpiók energia-háztartása szinte túlcsordul. A Vízöntők pedig ne kishitűsködjenek, mert könnyen fény derülhet rá, hogy ők a „királyok”!

KOS [03.21-04.20]

kos

A szerelem édes angyalkája megtelepedik a válladon, de a dolgok nem mennek majd olyan simán, mint ahogy azt gondolod. Te ugyan sok mindenbe belemész, szinte a kompromisszumok bajnokának is lehet nevezni ezen a héten, ám a partnered időnként furcsán viselkedik, aminek nem ártana kicsit utánanézni. Ha párkapcsolatban élsz, a kiderült dolgok miatt a nehéz pillanatok tovább folytatódnak, a hét közepén talán még az elválás gondolata is felmerül benned. A munkában, vagy a suliban is bizonytalanná válik a helyzet, ezért mindent tegyél meg, esetleg erődön felül vállalj, hogy a legjobbak között tartsanak számon! Így semmi problémád nem lesz.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA meglévő kapcsolatokban nyugalmasabb időszak következik, még az is előfordulhat, hogy egy betegségnek a következtében csitulnak a kedélyek. A szerelemben érdekes helyzet alakul ki. Még a nyáron nagy reményeket fűztél egy olyan személyhez, akit régen láttál, akivel régen találkoztál, és azt gondoltátok, hogy újrakezdhetitek. Mostanra ez nyilvánvalóvá válik, hogy nem lehetséges. Viszont lehetőséged adódik arra, hogy elköltözz, vagy valami újdonságot varázsolj a meglévő otthonodba. A munkában, vagy a suliban hallasz egy hírt, ami nagy reményeket kelt benned, de a megvalósulása csak később lesz lehetséges.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Igazán jól érzed magad a bőrödben, hiszen olyan dolgok történnek veled, amelyek miatt ha nem is nőnek szárnyaid, de a talaj felett lebeghetsz két méterrel. Sok minden a vágyaid szerint alakul. Például a megélhetésedben, a munkádban, vagy épp ha tanulmányokat folytatsz. Olyan váratlan esemény történik, amely energiaszintedet a magasba emeli. Fantasztikus kapcsolatokat tudsz kialakítani, amelyek rendkívül gyümölcsözőek lesznek számodra. És történik egy olyan esemény is, amely már korábban megesett veled. Ez újra megismétlődik, és jó lesz feleleveníteni, hogy akkor vajon miket csináltál, hogyan birkóztál meg ugyanezzel a szituációval.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA meglévő párkapcsolatokra, nem annyira a harmónia lesz jellemző, mint inkább a bizonytalanság. Felmerül benned egyfajta kétség, hogy vajon jó irányba mentek-e mind a ketten. A szerelmi viszonyokra – főleg, ha az munkahelyi vagy iskolai – a nagy szenvedély, a teljes odaadás, a másik elfogadása lesz jellemző. Sőt, a másik által olyan dolgok megtapasztalása, amelyben eddig nem volt részed. Talán ez több embernek nem fog tetszeni, mert kívülről úgy látszik, mintha aláválasztanál, ám azt senki sem tudja, hogy mi van belül a szívedben, a lelkedben. Ebben a hónapban valakiért nagyon aggódsz, és energiáid nagy részét oda irányítod.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Ha most tervezel külföldi utazást, nagyon jól sikerül. Ha jogi ügyed van, esetleg igazságtalanság történt veled, akkor most elégtételt kapsz az elszenvedett sérelemért. Viszont anyagi ügyekben kissé zavaros a helyzet. Ugyan nem szeretsz pénzt kiadni – ki szeret? – de most jön egy váratlan lehetőség, ami kétes érzéseket kelt benned, hogy belemenj-e, vagy sem. Ebben a tanácstalan helyzetben érdemes a legértelmesebb családtagod véleményét kikérni, és amit mond, azt megfogadni. Mert ő tökéletesen átlátja a helyzetet.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzValami suskus van a háttérben, és talán a napokban meg is tudod, hogy miről van szó. Könnyen előfordulhat, hogy éppen rólad, és a munkádról folyik az egyeztetés a feletteseidnél. Csak semmi ijedelem, ha meghallod, hogy esetleg nem tartanak már rád igényt, akkor is emelt fővel és jelentősebb pénzzel állhatsz odébb. Ha marasztalnak, akkor viszont semmiképpen ne hallgasd meg az otthoniak tanácsait, mert ha ezek szerint cselekszel, akkor a legnagyobb hibát követed el önmagad és a jövőd, a megélhetésed ellen. A családban ellentétek újulhatnak ki, ami arra utal, hogy egy jó ideje húzódó ügyet végre le kellene zárni. Vagy arra, hogy nem biztos, hogy most kellene véleményt mondanod egy családtagod viselkedéséről.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A munkában/suliban nehéz helyzet alakul ki. És olyan szituáció, amire végképp nem számítottál. Te képes vagy arra, hogy a legjobban kezeld a helyzetet, és megoldd a felmerülő problémát. Sőt, rájössz arra, hogy egyedül te vagy az, aki tisztán átlátod a helyzetet. És mivel fantasztikusan jól kommunikálsz ebben a hónapban, így az irányításod alá tudsz vonni embereket, akik azt teszik, amit mondasz, és ebből a nehéz helyzetből te jössz ki a legjobban. A szerelmi életed zavaros, viszont ha tartós kapcsolatban élsz, akkor a viszonyod jól működik. Mégpedig azért, mert a partnered elfogadja mindazt, amit szeretnél, sőt úgy cselekszik, ahogy mondod, és ettől mindketten jól érezhetitek magatok a bőrötökben.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióAnnyi energiád van, hogy a többiek csak csodálkoznak, hogy bírod szusszal. Nincs a számodra most lehetetlen, ami jó, mert rengeteg feladat vár rád, amelyek pénzt hoznak, amire viszont soha nem volt még olyan nagy szükséged, mint most. A szerelemben véget érhet egy kapcsolat, amely nem volt túl hosszú életű. Mindez köszönhető a külső hatásoknak, vagyis valakinek, aki a partneredet el-, vagy visszahódította. Esetleg nem különböző szexpraktikákkal, vagy mágiával, hanem egyszerű zsarolással. Ez a hónap alkalmas arra, hogy belekezdj valamilyen új sportba, ami a hobbid is lehet, és amivel szuper alakod lesz. Egy külföldi utazás szintén bombajól sikerül.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A hét közepén úgy gondolod, hogy szinte mindenki meghibbant körülötted. Olyan dolgokat művelnek, amelyek teljesen logikátlanok, és amely miatt a te életed is nehezebbé válik. Különösen a munkában/suliban kell olyan dolgokat csinálnod, amelyhez nem érzel kedvet, ráadásul úgy gondolod, hogy amit elvégeztetnek veled, az teljesen felesleges. De ha nem akarod, hogy megváljanak tőled, akkor kénytelen leszel úgy cselekedni, ahogy azt diktálják neked. A szerelemben szerencsés leszel, mert olyasvalakivel jöhetsz össze, aki ismert, vagy akire fel tudsz nézni, viszont a kapcsolatot valószínűleg titokban kell majd tartani.

 

BAK [12.21-01.19]

bakAmennyiben tartós kapcsolatban élsz, végre-valahára a partnered pénzhez jut. Így meg tudjátok csináltatni mindazt, amit még a tél beköszönte előtt feltétlenül meg kellene. A hét közepe táján munkahelyeden kínos ügy kerül terítékre, jó lenne, ha te ebből kimaradnál, nem mondanál még véleményt se. Sem nyilvánosan, sem valakinek, csak titokban, mert abból pletyka lesz, és biztos lehetsz benne, hogy egészen másként kerül majd vissza hozzád. Ez még a főnökeidnél is olyan helyzetbe hoz, amit igen nehéz lesz kimagyarázni.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Csak semmi kishitűség, mert kiderülhet, hogy te vagy a király! Szuper lesz ez a hónap – na nem pénzügyi szempontból! – hanem mások fognak rajongani érted, és olyan dolgokat hallasz, amelyek zene füleidnek. Még az is lehet, hogy a munkahelyeden kiderül, nélkülözhetetlen vagy. Esetleg olyan támogatókra tehetsz szert, akik elismerik a tudásodat, és olyan lehetőséggel kínálnak meg, amely miatt ragyogó kedved támad. Ha tartós párkapcsolatban élsz, partnered elfogadó lesz, és nem fog azokért a dolgokért nyaggatni, amiért korábban. A szerelemben nehezebb időszak következik, még az is lehet – főleg a munkahelyi kapcsolatoknál –, hogy végleg lezárjátok a viszonyt.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHa szingli vagy, biztos lehetsz benne, hogy ez a hét meghozza számodra a nagy Ő-t. Ebből a kapcsolatból akár összebútorozás is lehet. Mindez nagyon gyorsan történik majd. Szinte nem tudsz az illetőről semmit, és amikor apránként megtudtok bizonyos dolgokat a másikról, igencsak elcsodálkoztok, hogy nem vettétek ezt észre. Ha párkapcsolatban élsz, a partnered családja az agyadra fog menni, ráadásul közben annyi munkád lesz, hogy szinte bele fogsz szakadni. Azért azt tartsd szem előtt, hogy az egészséged mindennél fontosabb!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu