Heti horoszkóp 2014. november 15-től 21-ig

0
2577

Neked mit jósolnak a csillagok a következő napokra?

KOS [03.21-04.20]

kos

Ez a hétvége alkalmas nyüzsgésre és lazításra egyaránt. Az igazi az, ha van lehetőséged barátokkal találkozni, beszélgetni, kirándulni, bulizni. És még arra is jut időd, hogy csak lustálkodj. Érdekes, hogy néha megáll az idő, és minden lelassul. Néha meg rohannak a percek, órák, és pillanat alatt eltelik egy hét. Most mindkettőt meg fogod tapasztalni. A hét valamelyik napján olyan emberekkel találkozol, akik szerinted túlzásba viszik az érzelgősséget és a nyavalygást. Legyél tapintatos, és ne gázolj bele senki lelkébe, de ami legfontosabb, ne vedd magadra az általuk cipelt terhet!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaHa van konkrét kívánságod, akkor ez a hétvége odateszi eléd. Mostanság fura emberek és helyzetek kerülnek az utadba. Ne engedd, hogy mások határozzák meg, mi történjen veled! Te nem csak életed főszereplője vagy, hanem rendezője, sőt a forgatókönyvírója is. Amint el tudod ezt fogadni, akkor jössz rá, hogy nincs más dolgod, mint kihámozni, mi és hogy legyen. Ez egyébként testhezálló tevékenység neked.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Pénteken és szombaton kirobbanóan jó formában leszel. Fokozhatod, ha kimozdulsz otthonról, társaságba mész. Ezek olyan hatással vannak rád, mint egy növényre a napsütés és a víz. Ennek tudatában fogadd el a meghívásokat, és vedd észre azokat a koncerteket, rendezvényeket, amelyek szinte szó szerint neked szólnak! A hét közepétől kicsit aggaszthat, hogy a cég, ahol dolgozol, nem úgy megy, ahogyan annak mennie kéne. A változtatásokkal várj még, tavaszra derül ki, meg tud erősödni újra, vagy vége.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákEzen a hétvégén a pénzzel kapcsolatos terheid, valamint az ünnepekre összeszámolt kiadások fogják a legtöbb fejtörést okozni. Rajtad múlik, hogy ezt mennyire veszed komolyan, és ettől ideges leszel, vagy tudomásul veszed, hogy most okosabban gazdálkodj. Egy családtag komolyabb betegsége kedvedet veheti. Tegyél meg mindent, hogy a legjobb ellátást kapja, és tompítsd benne valamivel az egyébként jogos és megalapozott félelmeket!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Úgy látszik, mostanában nem kerül el a szerelem. Persze ez nem jelenti, hogy minden alkalommal új partnerrel kell kezdened. Hétfőn, kedden könnyen lehet olyan érzésed, hogy bizonyos emberekkel nem akarsz találkozni. Tudatalattid jelzi, hogy ismételten megnőtt körülötted az inkorrekt irigyek, riválisok száma. Szórd ki őket addig, amíg nem késő! Vasárnap, amikor csak teheted, dőlj hátra, és élvezd az életet! Ne akard megváltani a világot, és senkit meggyőzni, hogy mi lenne neki a jó!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzLehet, hogy lassan, sőt döcögve indul ez a hétvégéd. Ennek te is oka vagy, hiszen addig nem tudsz lazítani, míg nincs bevásárolva, kitakarítva, megfőzve, elmosogatva. Ez egy végtelen kör, aminek sose jutsz a végére! Szerelmi életedet te teszed bonyolulttá úgy, hogy sose vagy elégedett azzal, akivel éppen vagy. De vajon gondoltál arra, hogy ha ezt sokáig így folytatod, a sors tükröt tart eléd? A felismerés igen fájdalmas tud lenni.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Kemény és egyben fontos érzelmi hatások érhetnek ezen a héten, melyek folyamatosan foglalkoztattak az elmúlt időszakban is. Munkád, karriered miatt sokat vagy távol otthonodtól, szeretteidtől. Ez rosszul érint, és akár lelkiismeret-furdalást is okozhat. Ugyanakkor éppen munkád révén sokan számítanak rád, ami szintén lényeges számodra, így kettős érzésekkel viseltetsz a problémád iránt. Szerelmi életed a hétvégén fellendülhet, ha szingli vagy, nyisd ki a szemed, mert most összefuthatsz a nagy Ő-vel!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpió Anyagi ügyek miatt ismét feszült vagy. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan átalakulás történik, ami miatt bevételed kevesebb lesz a megszokottnál. Semmi ok a szomorkodásra, mert hamarosan jön egy másik lehetőség. Ugyan többet kell majd dolgoznod, de legalább tarthatod az eddigi színvonalat. Lesz némi gondod ismerőseid intelligenciaszintjével, döbbenten tapasztalod, hogy mennyire nem képesek összetetten gondolkodni. Sőt, még ők hisztiznek, amikor képtelenek felfogni szavaid értelmét.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Minden, ami benned marad kimondatlanul, elkezd feszíteni, és előbb-utóbb kitör belőled. Épp ezért okosabb időben kimondanod. Ennek az időszaknak a hangulata múlhat ezen. Az a szerencse, hogy most vidám, közvetlen, közlékeny emberek közelében töltheted a hétvégét. Velük nem lesz feszültség, mert ők elfogadnak téged, megengedik, hogy önmagad legyél. Emiatt is remekül fogod érezni magad. Ezt még fokozhatod, ha elutazol. Ha teheted, fogd magad, és menj! Persze az se baj, ha nem mész messzire, de mozdulj ki a négy fal közül! A hét utolsó napján jusson időd a szüleidre, különösen az édesanyádra! Tudd, hogy nagyon vár, de nem akar terhelni, mert tudja, van gondod elég!

 

BAK [12.21-01.19]

bak Legyél „merész”, tegyél félre minden kötelező dolgot, és tedd azt, amihez igazán kedved van! A hétvége nem a robotról kell, hogy szóljon. Persze csinálhatsz olyasmit, ami szükséges, de előbb kényeztesd kicsit önmagadat! Meglátod minden gyorsabban, és könnyebben fog menni, ha előtte valami kellemes dolog történik veled. Ne feledd, hogy ehhez nem kell pénz! Hiszen egy finom reggeli is lehet a kényeztetés eszköze. Ha főzöl egy isteni kávét, vagy teát, sőt, ha ezt valaki más főzi meg neked, az maga a mennyország lehet. A vasárnapi nap alkalmas utazásra, kulturális programokra. Sőt egyszerre a kettőre is. Összekötheted őket. Meglátod, felejthetetlen élményben lesz részed.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Egészen jól indul a hétvégéd. Bár a szokottnál érzékenyebb leszel a hangsúlyokra, gesztusokra. Saját érdeked, hogy ne vegyél túl komolyan senkit. Ha ez sikerül, akkor remek napok elé nézel. Az se ártana, ha eltöprengenél, hogy kire, ill. mire vágysz. Ugyanis ha ezt pontosítod, egyszer csak ott lesz előtted. Kereshetsz ürügyet: születés, vagy névnap, de ettől függetlenül is hívhatsz vendégeket. Az alkalom mellékes, de a társaság nem. Ha jól válogatod össze őket, fergeteges hangulat lesz. Vasárnap erős kettősséggel fogsz találkozni egy napon belül. Délelőtt még friss és tettre kész leszel, de délután el fog uralkodni rajtad valamifajta kókadt szentimentalizmus. Ne kapálózz ellene!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakEz egy tipikusan csendes, lazítós hétvége lesz a számodra. Ne siess semmivel, és sehova! Minden ráér, mindenki megvár. Mindent komótosan, kényelmesen tegyél! Ha így teszel, akkor békesség lesz úrrá rajtad. Ennek következtében semmi sem tud kibillenteni az egyensúlyodból. Ez egy csodálatos érzés. Rögzítsd, és amilyen sűrűn csak lehet, idézd fel! A vasárnap lesz igazán a te napod. Rendben leszel belül és kívül. Ennek egyetlen előfeltétele, hogy szeresd magad annyira, hogy ne vegyél senkit és semmit „véresen” komolyan. Vagyis ne sértődj meg semmin! Emellett halld meg az elismerő szavakat!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu