Heti horoszkóp 2014. december 6-tól december 12-ig

0
2836

A Kos legyen óvatos: feszültségek indukálódnak körülötte. Az Ikrek ne költekezzen annyit, mert belefájdul a feje. A Skorpió meg ne akarjon olyan görcsösen dolgokat. A Halaknak pedig sikerül határtalanul boldoggá tennie gyermekét.

KOS [03.21-04.20]

kos

Gyakran előfordul, hogyha az egyik területen sikeres vagy, a másikon kevésbé. Így mindig valamelyik oldaladat erősítő munkára lesz szükséged. Magánéleti horoszkópod most azt mutatja, hogy feszültségek indukálódnak körülötted. Légy kész arra, hogy a váratlan helyzeteket is kezelni tudd! Ha szeretnél harmóniát magadban, beszélned kell a problémáidról. Egy jó baráttal sétáljatok egyet, igyatok egy forralt bort, és dumcsizzátok ki, ami bánt!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaMost igazán elmondható, hogy az ünnepi készülődés kicsit kínos lesz, de természetesen csak abban az esetben, ha a családtagok nincsenek jóban egymással. Akkor bizony nagyfokú diplomáciai készségre van szükséged, hogy senki önérzete ne sérüljön, ne záruljon az óesztendő, és ne kezdődjön az új úgy, hogy a meglévő tüske szinte mindenkiben még mélyebbre hatol. Ha mostanában dolgoznod kell, még ha nem is fogod élvezni, akkor is remek teljesítményt nyújtasz, és előfordulhat, hogy pár hónapon belül új pozícióban fogod találni magad.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Jól elvagy mostanában, mert olyan emberek vesznek körül, akik szeretnek, és akik elismerik a tudásodat. Ha szülő vagy, akkor gyermekeid kérdezősködnek, tudakolóznak, hogy minek örülnél karácsonyra. Jóleső érzések ezek. Amennyiben valakivel együtt élsz, aktivizálni fogja magát, sokkal többet vállal magára, mint korábban tette. A barátaiddal is több időt tölthetsz el. Az egyedüli fejfájást talán az állandó költekezésed okozza.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákImádni fogod ezeket, a decemberi napokat. Szombattól péntekig egy Tűz trigon lesz az égen, ami neked a létező legkedvezőbbet hozza. Minden, amihez nyúlsz, sikerülhet. Tartsd szem előtt, hogy a siker magával hozza az irigyeket is. Sokan nem tudják tartani veled az általad diktált tempót! Ez azt is jelenti, hogy többen kiesnek mellőled. Hétvégén a bolygók állása igen nagy óvatosságra int az utakon. Vigyázz nagyon közlekedésben, magadra és másokra is!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Egy szerencsés fordulat most valódi szövetségesekké kovácsol szerelmeddel, akkor is, ha eddig inkább a széthúzás volt jellemző rátok. Ha csak keresed a szerelmet, olyasvalakit sodor melléd az élet, akivel szívesen jössz össze. Ez pedig jó hír, ugyanis mostanában kezdtél egy kicsit túl válogatóssá válni. Nem kizárt, hogy ez az új ember most azt mutatja meg az életedben, hogy a nyitottság, és az elfogadás a legjobb alapja egy jól működő párkapcsolatnak.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA munkahelyeken kezdődik az ünnepek előtti zűrzavar, de lassan nevezhetjük év végi hajrának is. Ez olyan feszültségeket jelenthet, amelyeket könnyedén hazavihettek ahelyett, hogy mindenki a helyén hagyná. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy pároddal, családoddal mindent jól átbeszélve felkészüljetek erre a rohanós időszakra. Igen, most feltétlenül szánjatok egymásra rengeteg mosolyt, ölelést és időt! Ha csak keresed a szerelmet, hétvégéd legfontosabb tanulsága az, hogy néhány dolog megtervezve sokkal jobb, mint spontán módon.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Van néhány megoldatlan ügyed, és kapcsolatod az életedben. Amennyiben bízol az angyalokban, sokan sietnek segítségedre, hogy mielőbb rendbe tehesd ezeket. Álmodban, esetleg egy könyv vagy egy kellemes találkozás kapcsán eljut hozzád, hogy mit tegyél. Mindegy, hogy milyen hullámok akarnak összecsapni a fejed felett, Mihály arkangyal elvezet téged a belső békéd mély csendjébe, abba az erőközéppontba, ahonnan minden – harcokkal vagy anélkül – könnyedén megoldható.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióAmikor nem találod helyedet a világban, az rendszerint arról szól, hogy nincs elegendő bátorságod szembenézni a vágyaiddal, és nem mered értékelni a képességeidet. Amennyiben hetek, hónapok óta szeretnél valamit kipróbálni, és azt szeretnéd nagyon szakszerűen, maximálisan profi módon csinálni, pont ez a nagy görcsös akarás akadályoz abban, hogy megtedd, amit akarsz. Ugyanez vonatkozik a barátkozásokra, ismerkedésekre is.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Amennyiben valamilyen ingatlan ügyed van, bármennyire sürgeted a dolgokat, decemberben már kedvező fordulat nem történhet. Mindenki el lesz foglalva az ünnepi készülődéssel, tervezésekkel. Nyugodj meg, majd jövőre újra előveszed az ügyet. Most mindenki jó kedélyű lesz, így a munkahelyeden is jobb a teljesítés. Időzíts csapatépítést, vagy bármilyen megbeszélést, ünneplést, mert biztos sikeres lesz! A hétvégédre az aktuális holdállás nyomja rá a bélyegét, ami családon belüli feszültségeket mutat. Többnyire rajtad múlik, hogy kialakul-e vita.

 

BAK [12.21-01.19]

bakPartnereddel felejthetetlen lesz ez az időszak. Sokkal több időt töltötök együtt, és sokkal jobban egymásra tudtok hangolódni, mint korábban. Most jórészt bepótolhatjátok azt az időt, amelyet kényszerűségből külön kellett töltenek. Ha el akartok utazni, ennek nem fog mindenki örülni, viszont ami a legfontosabb, ti pompásan érezhetitek magatokat. Ha maradtok itthon, akkor az ajándékvásárlás, az ünnepre készülődés, és egymás családjának még jobb megismerése teszi boldoggá ezt a periódust.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Képes leszel megbocsátani, de nem tudod elfelejtened valakinek azt, amit ellened tett. Némi örömöt is érzel, hogy aki olyan csúnyán viselkedett veled, és olyan nagyra tartotta magát, azzal a sors most jól elbánt. Egy adventi séta barátokkal, vagy akár egyedül, nagyon jól kiszellőzteti az agyadat. Talán éppen eközben találkozol azzal a személlyel, aki elcsavarja a fejed, és ezzel az amúgy kissé porba tiport nőiességed/férfiasságod új fényben fog ragyogni.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHa ünnepek előtt munka vár rád, akkor keménynek és határozottnak kell lenned. Várhatóan olyasvalakivel kell együtt dolgoznod, kényszerből, akivel kölcsönösen ki nem állhatjátok egymást. Mint az már kiderült, nemcsak te vagy ezzel így, hanem mások is. Sajnos egyelőre nem tehettek semmit, koncentráljatok az elvégzendő feladatra! Az ünnepek előtti kapkodás igencsak balesetveszélyes. Jobban vigyázz magadra és az értékeidre! Akár szülő vagy, akár nem, egy gyermeket határtalanul boldoggá tehetsz.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu