Heti horoszkóp 2015. március 07-től 13-ig  

0
2292

KOS [03.21-04.20]

kos

Nem érsz rá unatkozni. Nemcsak a magánéleted, hanem a pénzkeresés is lefoglal. Könnyen megeshet, hogy extra javakra is szert teszel, vagy új pénzkeresési formákat találsz magadnak. Folyamatosan fejlődő szerelmi életed segít túllendülni a munkádból kifolyó stresszen. A tavasz tele lesz túláradó érzelmekkel, romantikus pillanatokkal. A szinglik számára is kedvezőek lesznek a csillagállások, például egy ígéretes románc elindítására.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaHivatalos ügyekben gondok várhatóak a tavasz folyamán, ezért próbáld először azokat megoldani, mielőtt új tervek megvalósításába kezdenél! Ha nem rakod rendbe függő ügyeidet, az újonnan indulókkal sem fogsz boldogulni. Bikaként karriered óriási fellendülés elé néz, ha nagy energia-befektetéssel kezdesz neki minden feladatodnak. Magabiztosan kezeled az újonnan megszerzett képességeidet, tapasztalataidat is, a nyár derekára végre letisztultan és készen állsz, hogy szembenézz a még megoldandó problémákkal.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Tavaly keményen dolgoztál, most végre visszakapsz minden befektetést – kamatostól. Jelenleg erőteljes vállalkozó kedv uralkodik rajtad, ötleteiddel mindenkit elhalmozol, és meggyőzöl. Az Ikrek általában mozgékonyságra és örömre születtek, ez most sem alakul másképp. Fontos: még ha a dolgok kiegyensúlyozottnak tűnnek is életedben, ne akarj mindent azonnal hivatalos útra terelni, hagyj szabadságot partnerednek!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHa nem vagy elégedett a munkáddal, akkor ideje gyors lépéseket tenni más irányba. A pénzügyi dolgaid rendezése rengeteg idő és energia-befektetést igényel, így ez nem igazán lesz könnyű számodra. Viszont a végén elégedettség érzésével tölt el az eredmény. Légy alapos, átgondolt, csak a biztos tervek megvalósításába fogj bele! Bár ez az időszak nem éppen a költekezésé, mégis mindened meglesz, amire vágysz. Magánéletedben inkább bonyolódnak a dolgok, egyszer fenn, egyszer lenn, valójában sosem tudod, mit kezdj a másikkal.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Mozgalmas heted lesz, nem túl sok lehetőséggel a pihenésre! Viszont a változás szele már érezhető, annak minden jótékony hatásával egyetemben! A bolygók szerencsés állása is segít, hogy még inkább kibontakoztathasd képességeidet, s méltó szerepet tölts be minden élethelyzetben. Oroszlánként annak is szükségét érezheted majd, hogy változtass a külsődön. Észre fogod venni, hogy a tavaszi időszakban könnyen jött, kisebb és nagyobb szerencsék pottyannak az öledbe. Élj velük okosan!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAz otthoni költségvetés és az anyagi ügyek rendezése kapja a legfontosabb szerepet. Nem árt, ha némi spórolásba is belekezdesz, azaz jól teszed, ha alaposan átgondolod, hogy mire költöd a pénzed. Csak a fontos és indokolt kiadásokba vágj bele, ugyanis később jól fog jönni a tartalék. Nagy baj nincs, fontos az átgondoltság! Érdekelni fog az életmódváltás, fogékonnyá válsz a szellemi fejlődésre is, esetleg, ha diétába fogsz, garantált a siker. Ha van valami régóta húzódó, kellemetlen nyavalyád, betegséged, most megszabadulhatsz tőle.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Nagy mázlid van. Váratlanul megszűnhet minden olyan kellemetlen hatás, mely korábban jellemző volt, ráadásul rossz szokásokról is képes leszel lemondani. Nagyon érzékennyé, elmélkedővé és meggondolttá válhatsz, mely egyébként is jellemző rád. Az üzleti kapcsolataid száma ugyan csökken, de azok, melyek megmaradnak, tartósak és kiegyensúlyozottak lesznek. Kereskedelmi próbálkozásaid nem mindig járnak sikerrel, de ne csüggedj! Minden most adódó karrierlehetőséged – bár nem lesznek lélegzetelállítóak – annál inkább pénzt hozóak.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióElfoglaltságokkal telinek ígérkezik a hét, különösen a családi kapcsolatokat és az otthonukat tekintve. Újra kell majd fogalmaznod emberi kötelékeid fontosságát, melynek eredményét főleg a családodnál érzed, várhatóan a tavasz derekán! Néhány ingatlannal kapcsolatos feladat vár rád és pár bolygó arra ösztönöz majd, hogy ezúttal mindent egyedül csinálj. A Skorpiók ebben az életszakaszban csak profitálhatnak mindenből, élj a lehetőségekkel!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Hosszú úton való, folyamatos előrehaladást jeleznek a csillagok, mely már korábban elkezdődött. Sokkal sikeresebbnek ígérkezik a jövőd, mint eddig gondoltad, bár nem szabad elérhetetlen vágyakat kergetni most sem. A siker sem minden esetben garantált. Türelemre, koordináltságra, önmegtartóztatásra intenek a planéták. Külföldön tett üzleti utak során, ha olyan körben mozogsz, ahol más országokból származó ügyfelek vannak, biztos, hogy kialakulnak szerelmi viszonyok is.

 

BAK [12.21-01.19]

bakElmélyült pillanatokat élsz majd át, amelyek direkt hullámokban érkeznek. Ezek gazdaggá tesznek, és közel hoznak az álmaidhoz. Ennek köszönhetően optimistábban látod az életet és örülsz, hogy végre megélheted a régen várt álmokat. Az Uránusz és Jupiter magabiztosságot hoz párkapcsolatodban. Ha egyedülálló vagy, végre lezárod a múltat, és koncentrálni tudsz majd az újra. A szenvedély kompromisszumok nélkül érkezik életedbe, a következő hónapok intenzívek lesznek ilyen szempontból. Készülj fel, hogy fejest fogsz ugrani az érzelmek világába!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Úgy érzed, kiélheted kreativitásod, és ez nem csupán illúzió. Az Uránusz, Jupiter és Vénusz segít abban, hogy minden benned lévő alkotóképességet ki tudj bontakoztatni. Szükséged lesz arra, hogy életedben komfortosan érezd magad. Szebbé akarod tenni körülményeidet, élvezetet akarsz bevinni életedbe. Ez sok idődet igénybe veszi majd, de megéri. Olyan szituációkkal találkozol majd, amelyek furcsa irányba terelik kívánságaidat. Sokkal több szabadságban/szabadosságban lesz részed, mint az elmúlt időkben.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakSokszorosan többet kell dolgoznod a hét első felében. Ötleteid és kreativitásod konstruktív utat szabnak számodra. Egyetlen kételyed az időbeosztás lesz. Szükséged lesz a komoly tervekre, mert egyszerre több dologban nem lehetsz sikeres. Kihívásokat állítasz magad elé, elemzed őket és megpróbálod a legjobb döntéseket meghozni. Fontos: kerüld a szerencsejátékokat, és a hamar jövő nyereségeket, ezek most nem hoznak jót!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu