Heti horoszkóp 2015. május 9-től 15-ig

0
1888

Itt a heti horoszkóp egy kis lelki morzsával fűszerezve!

KOS [03.21-04.20]

kos

Egyre mélyebbek és örömtelibbek az érzések, melyekkel a párod felé fordulsz. A változás szebbé, harmonikusabbá teszi a kettőtök kapcsolatát. Ez persze pozitívan kihat az egész otthoni légkörre. Munkafronton olyan feladatokat kaphatsz, amely gyökeresen megváltoztathatja eddigi életedet. Újra képes leszel bízni abban, hogy van értelme annak, amit csinálsz. Heti morzsa: mindig kell egy kis flört.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaNe hagyd, hogy mások beleszóljanak párkapcsolati életetekbe, még akkor sem, ha csupa rokoni, baráti jóindulatból teszik! Foglalkozzon mindenki a saját szerelmi életével! A munkahelyeden most másoknak van szükségük a te segítségedre. Lehetőségeidhez képest igyekezz mindenben a rendelkezésükre állni, hiszen később megtérül a pluszmunka. Heti morzsa: mindig kényelmes cipőben járj!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Nagy lendülettel, egyre hatékonyabban tevékenykedsz. Ezzel sok embert magad mellé állítasz. Vezetői pozíciót is kaphatsz, és pénzben is az eddigieknél sikeresebb időszak veszi kezdetét. Pároddal, ha van köztetek nézeteltérés, itt az idő a dolgok tisztázására. Egy alapos megbeszéléssel most hosszú távra megalapozhatjátok a békés együttlétet. Heti morzsa: mindig ügyelj arra, hogy jó illatod legyen!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákSzavak nélkül is értitek egymást, ez az összhang pedig harmonikussá teszi a mindennapokat. Társaságban ragyogsz, pozitív kisugárzásod miatt sokfelől kapsz visszaigazolást. Munkafronton tele vagy ötletekkel, gondolkodásod gyors és másokat is ösztönző. Most valahogy minden a te sikereid szolgálatában áll – de azért bízhatnál jobban a megérzéseidben. Heti morzsa: a testednek szüksége van a napra, de nem az égető tüzére.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Kedveseddel törekedj arra, hogy ne csak szerelmes társak, de barátok is legyetek! Így szövetségetek alapja lesz annak a békés családnak, amelyről mindketten álmodtatok, és ahova szívesen születnek majd a gyermekek. Csak olyan barátokkal tartsatok kapcsolatot, akik hasonlóan gondolkodnak, mint ti! Munkában egyelőre marad minden a régi. Heti morzsa: mindig figyelj arra, hogy egyenes derékkal járj!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNéhány apróbb változás elbizonytalaníthat, de egyben lehetőséget is ad, hogy megtanuld, hogy az eredmény kizárólag csak tőled függ. Légy nyitott és pozitív! Szerelmi életed eléggé hullámzóan alakul. Hol szenvedélyes lángolás, máskor jeges némaság honol otthonotokban. Üdvös lenne mielőbb egyensúlyba kerülni, különben ki tudja, mit hoz a jövő. Heti morzsa: egy koktél, egy dumaparti teljesen ellazít. Egy héten legalább egyszer iktass be egyet!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Újabb elismerések érhetnek, mint szakterületed specialistája, komoly feladatokat kaphatsz. Jönnek új állásajánlatok is. Hallgasd meg mások véleményét, de a dolgaidban végső soron te dönts! Szerelmi életetekben, ha adódnak is gondok, azok elsősorban anyagi jellegűek lesznek. Jó a szépérzéked, kell minden, ami megtetszik, ami arra utal: imádsz költekezni. Heti morzsa: ha pár kilóval több vagy, okosan palástold! Hordj számodra előnyös ruhákat.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióKitartás, nemsokára jön egy kis lazítás! Bízzátok a gyerekeket nagyszülőkre, és töltsetek el néhány napot kettesben, mint régen! Amennyiben nincs olyan személy, akiben rábíznátok a gyerekek felügyeletét, akkor vigyétek őket is magatokkal! Fontos az új hely, pár napig távol a megszokott közegből, az ismétlődő monotóniából. Új inspirációk, új élmények fogják megszépíteni közös életeteket. Heti morzsa: egy régi ruhádat is fel tudod dobni pár kiegészítővel. Légy merész!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Egy váratlan ajánlat miatt tanulásra adod a fejed. Az időszakot új ismeretek megszerzése és új kapcsolatok, ismeretségek színesítik, ez hosszú távon is hasznos lesz. A jó időben többet leszel barátokkal, kedvesed pedig egyre jobban azt érzi, hogy elhanyagolod. Ebből konfliktusok, esetleg félrelépések lehetnek. Munkahelyeden ne adj okot arra, hogy pletykáljanak rólad! Heti morzsa: olyan helyre menj fejlődni, ahol megláthatod az igazi mélységeket. A jólétben könnyű igéket osztani.

 

BAK [12.21-01.19]

bakA munkában jó, segítő társakra találsz. Használd ki a kedvező lehetőségeket, készülj a még komolyabb feladatok ellátására! Vedd komolyan, időben készülj el mindennel! Párkapcsolatban szánj magatokra több időt! Kedvesed gyakran érzi azt, hogy csak fizikailag vagy mellette, lelkileg valaki máshoz kötődsz. Ha nem orvosolod ezt a problémát, hamarosan komolyabb baj is lehet belőle. Vagy ezt akarod? Heti morzsa: figyeld az apró kövek, kavicsok formáját, amik az utadba kerülnek. A változatosság gyönyörködtet.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Egyre több a munka, nagy nyomás nehezedik rád. Érdemes valakivel megbeszélni dolgaidat, kicsit sportolni, és másképpen, lehetőleg tudatosan étkezni. Időnként nem árt szakítani a megszokásokkal. Például az esti, hasfeszítő vacsorákkal. A nyugodt hátország, az otthoni harmónia erősíti mindkettőtök életét. Heti morzsa: reggeli indításként egy gyümölcsturmix magalapozza egész napodat. Ha kávéval nyitsz, válaszd a legjobb minőségűt!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakFigyelj arra, hogy kinek mit mondasz! A siker, a szépség szüli rendesen irigyeket. Légy diszkrét, de ne bújj el a problémák elől! Szakíts időt a beszélgetésekre, az apró kis szertartásokra, kedveseddel együtt töltött délutánokra! Munkádban, ha még nem vagy a remélt helyeden, ne bánkódj! Kezdj el keresgélni, írj és küldözgess önéletrajzokat! Akinek fontos vagy, az rád talál majd. Sikered garantált, ne légy kishitű! Heti morzsa: merj vagány megjelenésű lenni, akár mindenféle cicoma nélkül!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu