Heti horoszkóp 2015. május 23-tól 29-ig

0
1526

Kipihente magát? Remélhetőleg igen, mert itt az új hét, ami amennyivel rövidebb, annál nagyobb kihívásokkal telinek ígérkezik!

KOS [03.21-04.20]

kos

A Vénusznak köszönhetően párkapcsolata jól alakul, megerősödik. Exeivel is sikerül tisztázni a régi bonyodalmakat, így nem lesznek haragosai. Munkahelyén többet kereshet, mint eddig, mégis sokszor fogja úgy érezni, hogy a pénz csak úgy kifolyik a keze közül. Szaporodó kiadásokkal kell számolnia. Ha családos, akkor valószínűleg gyereke taníttatása, vagy valamilyen kedvtelésének a finanszírozása követel nagyobb anyagi áldozatot.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaKellemes meglepetésben lehet része. Ezekben a napokban bármi megtörténhet, még az is, hogy egy új szerelem veszi el józan eszét. Pénzügyeit figyelve a bolygók kedvező pozícióban állnak, így bármit tervez, könnyedén megvalósíthatja. Jövedelme növekedni fog, szerencsés emberekkel találkozik, akiktől igen sokat tanulhat. Szabadidejében lazítson, meditáljon egy kicsit! Engedje el a mindazt, ami nem feltétlenül kell önnek!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A jegy szülöttjének bizalommal kell lennie társa iránt, ez a fő pillére kapcsolatuknak. Az Ikrek általában hirtelen haragúak és indulatosak, ezért türelmes partnerre van szükségük. A megpróbáltatásokat együtt fogják átvészelni, a köztük levő megértés átsegíti a nehéz napokon. Az előrejelzések szerint ez a hét a szerelmi életüket illetően lesz különösen kritikus.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákKapcsolataiban, legyen az magánéleti vagy munkahelyi, van valami tisztázatlan dolog, melyet érdemes mihamarabb rendezni. Amennyiben hosszú távú kapcsolatra vágyik, kicsit elnézőbbnek, türelmesebbnek kell lennie. Anyagiakban csupa kihívás az élete. Oszt – szoroz, felújít, javíttat, utazik, szóval minden elismerésem az öné! Ritkaság, amikor valaki ilyen szinten racionális.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Eseménydús napok elé néz. Most nehéz kiismerni a vágyait, elképzelései is követhetetlenek. De ne aggódjon, mert pont ez a tulajdonság az, ami felkelti az érdeklődést másokban. Most végre megismerhet valakit, akivel egy új, normális életet kezdhet. Akinél most induló munka veszi kezdetét, a kreativitás és az emberekhez való hozzáállás meghatározó szerepet kap. Természetes intelligenciájára támaszkodva sok értékes embert gyűjthet maga köré.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzKedvese tanácsai sokat segíthetnek abban, hogy biztonságban érezze magát. A hét első napjaiban a Hold érzelmi életében tesz rendet, így tisztábban lát majd olyan helyzeteket, amikkel eddig nem tudott mit kezdeni. Munkában az új cél igazán testhezálló, végre jobban megismerheti saját képességeit. Nincs miért aggódnia, az élet folyamatosan kínálja a szerencsés lehetőségeket, csak észre kell vennie őket.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Látványos kapkodás jellemzi keddig a napjait. Az elmaradt dolgokat gyorsan el szeretné végezni, és még valami új témába is bele akarná ásni magát. Nyugi, most rendelkezésére áll több nap, amikor kicsit elcsendesedve, nyugodtan át tudja gondolni mit, és hogyan kéne tenni. Több erőre is szüksége lenne, válasszon valami hobbit, amivel töltődhet! Szerelemi élete, ha rendben van, élje meg a boldog pillanatokat, ne akarjon mást!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA világ zajától való elvonulást sokkal jobban fogja élvezni, mint máskor. A családjával sokat van együtt, ami feltölti az elmúlt időszakban lemerült energiaraktárait. Erőt gyűjt, és bátran nézhet szembe a nagy kihívásokkal, amely megváltoztatja az életét. Talán még a hétköznapok rutinja is átalakul. Olyan dologba kezd, amelyben még nem próbálta magát. Óvakodjon a devianciáktól, talán észre sem veszi, de komoly kísértéseknek van kitéve!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A Nyilasokra Pünkösd ünnepe környékén nagy utazás vár. Mindenképpen vállalják be, mert ez lesz/lehet életük meghatározó élménye! Egyedülállóknak jelzik a csillagok, hogy itt van, berobbanhat a nagy szerelem. Olyan emberbe botlanak, aki miatt hajlandóak lesznek bármit felrúgni. De mielőtt elhamarkodottan lépnének, azért ne felejtsenek el gondolkodni sem! Fontos: pár számláját elfelejthette rendezni. Ellenőrizze befizetéseit, mielőtt adósságbehajtással fenyegető levelet kap valamelyik szolgáltatótól!

 

BAK [12.21-01.19]

bakA Bakoknak 24 – 26 -án a kiadásaikat kell kordában tartaniuk, mert ha nem, akkor komoly adósságspirálba keveredhetnek. Ezekben, a napokban a megérzéseik hihetetlenül pontosan fogják vezetni őket, amennyiben ezt hagyják. A hét közepén váratlanul titkos viszonyba keveredhetnek. Ha elvesztik a józanságukat, oltári nagy kalamajka lehet belőle. Tegye mérlegre, hogy a pillanatnyi extázis megér-e hetekig, hónapokig tartó haragszomrádot!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Párkapcsolati szempontból talán nem úgy indul a hét, ahogyan szeretné. De ebben semmi új nincs. A Vízöntők számára ez a pár nap a kutatás és az önelemzés ideje. Ezek azok a napok, amelyek arról szólnak, hogy felmérje mi az, amit eddig rosszul csinált, vagy éppen min kéne változtatni. A legfontosabb, hogy tudja és érezze, a vágyai egyáltalán nem túlzóak, elérhető az a boldog kapcsolat, amire vágyik.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA csillagok legfontosabb üzenete Önnek, hogy ne ragaszkodjon semmihez, amire valójában már nincs szüksége. Hatványozottan igaz lehet ez a párkapcsolatra, de a tárgyakra is. Együttélésekben több közös programot, beszélgetést kéne betervezni. Ne csak az legyen, hogy élnek egymással, hanem oda és vissza is töltődjön az az aksi. Fontos: Halak nő, ha saját nemét részesíti előnyben, ne várja senkitől példája követését! Ez az ön magánügye.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu