Heti horoszkóp 2015. június 20-tól 26-ig

0
1996

A Rákoknak lelassulnak a dolgai ezen a héten, nem érdemes siettetni semmit! A Kosok örülhetnek, majdnem minden úgy alakul, ahogy szeretnék. A Skorpiók ne erőltessék a takarítást, ezen a héten kupiban lesznek 🙂

KOS [03.21-04.20]

kos

Legtöbb dolog elvárásaik szerint alakul. Amennyiben az elmúlt időszakban egy családtag, rokon túl nagy feladatot tett a vállukra, a kényelmetlen teher szép lassan csökkenni fog. Ez a hét magánéleten belül több alkalmazkodást, megértést kíván. Ha ez sikerül, jó időszak köszönt a családi, a szerelmi életükre. Akik pihenni mennek, szabadidejüket a lehető legjobban próbálják kihasználni! Sem a megállás nélküli rohanás, sem a sötét szobában ücsörgés nem vezet jóra. Ha megtalálják az arany középutat, fitten és frissen térnek haza.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaÉrdekes lesz ez a hét a Bikáknak. Még a zárkózottabban élőket is többen keresik fel ügyes bajos dolgaikkal. Örömmel fogják tapasztalni, hogy milyen jó másoknak segíteni. A nyár a bulizások, a szórakozás ideje, de nem minden szomszéd nézi jó szemmel az artikulátlanul rikoltozó társaságot. Nem kizárt, hogy meggyűlik a baja a kihívott rendőrökkel is. Egyébként nincs sehol kőbe vésve, hogy csak mások rovására lehet mulatni.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Jelentősebb nehézségek, gondok és akadályok nélkül telnek a hét napjai. Jó hír, hogy lesz bőven ideje és energiája arra, hogy figyelje a világ változásait, módosítson pár elavult dolgán. A Merkúr együtt áll a szerelmet jelző Vénusszal, ami sok szerencsét hoz önnek az ismerkedésben, a párkeresésben. Akinek már megvan a társa, annál elsimítja a súrlódásokat, segít felismerni, majd könnyedén megoldani a nehézségeket.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA hét elején minden lelassulhat, de felesleges türelmetlenkedni, mert a Nap és a Merkúr még akkor sem engedi száguldani, ha szeretne. Vegyen inkább ki pár nap szabadságot! Merthogy kedvese sem tiltakozna, ha kicsit többet foglalkozna vele. Csináljanak közös programokat, lehetőleg a szabadban! Szerdán és pénteken a bolygók állása miatt az átlagosnál jobban kínozhatja a belső nyugtalanság, egy múltban keletkezett bűntudat. Igyekezzen túllépni rajta!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A hét első napjaiban a Hold és az Uránusz felpörgeti az eseményeket, így gyors reakciók és szenvedélyes érzelmek időszaka következik. A Vénusz is jó helyzetben áll. Ahogy telnek a napok, ön egyre kívánatosabb, csinosabb. Kedden, szerdán lehet egy kis kavarodás, mert nem gondolkodik, mielőtt cselekedne. Össze is szed pár ellenséget magának. Nézze az előnyét, velük idővel mindenképpen konfrontálódott volna!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA szerelemben állandó izgalomra, sokféleségre van szüksége. Szeretne feltétel nélkül megbízni valakiben, de az ösztönei azt súgják, védje magát amennyire csak lehetséges. Jól látja és érzi a dolgokat, mert jövőbeni kedvesénél még valaminek rendeződnie kell. Ehhez pedig időre van szükség. Munka frontján, ha van olyan munkakör, amelyet vonzóbbnak talál, és szívesen elvállalna, ne habozzon, nézze meg alaposan, és váltson!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Csak éljen, és örüljön a létezésnek, a nyárnak! A csend gondolkodásra, tűnődésre ad alkalmat, így sok dolgot tud majd alaposan kielemezni. Meglátja a saját hibáit, és rájön, min és hogyan kellene sürgősen javítani. Ez a hét felnyitja a szemét, s valósan fog látni majd. És a későbbiekben jobban tud kezelni néhány személyt. Fontos önnek hogy szeresse, amit dolgozik. Jó, ha mindenből tanulni szeretne, s ebben rejlik a sikerének alapja.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióKissé feledékeny és szétszórt lehet. Pillanatnyilag nem igazán érdeklik az olyan egyszerű, hétköznapi dolgok, mint például a takarítás és a rendrakás, ezért most különösen nagy erőfeszítésébe kerül, hogy otthonát rendbe tartsa. Családi ügyekben nem teljes az egyetértés a partnerével, ezért némi sértődésre, esetleg rövidebb ideig tartó mosolyszünetre is számíthat. Szerencsére amilyen gyorsan jön a fekete felhő, olyan sebességgel el is vonul.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Kifejezetten aktív időszakot tudhat maga előtt. Partnere gyakran érzi úgy, hogy képtelen önnel lépést tartani. Ez nem csupán a fizikai teljesítőképességére lehet igaz, de csapongó gondolatait is igen nehezen követheti a kedvese. Az is lehet, hogy ebbe kissé belefáradva, inkább önre hagyja a különböző problémák megoldását. Lehet, hogy így gyorsabb, de nem kellene belőle rendszert csinálni! Szakmai vonalon alkalmazkodni kellene munkatársaihoz, hiszen csak így tudnak összedolgozni. A csapatmunkához néha el kellene fogadni az ő véleményüket is.

 

BAK [12.21-01.19]

bakMegkérdőjelezheti magában, hogy meddig érdemes jelenlegi helyéhez ragaszkodnia, és hol van az a pont, amikor azt mondja majd, hogy köszöni szépen az együtt töltött időt, de önnek ennyi épp elég volt. Amennyiben meg akarja őrizni a családi békét, akkor ebben az időszakban ne számoljon be minden ártatlan flörtjéről a kedvesének. A nem is annyira ártatlanokról meg végképp ne! Munkában ne csak a kötelességteljesítés motiválja, hanem igyekezzen szeretni, amit csinál!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Megemelkedett vérnyomása okozhat némi aggodalmat ezen a héten. Annak dacára, hogy ön legszívesebben tudomást sem venne róla, a magas vérnyomás alattomosan teszi a dolgát. Figyelmetlenségének köszönhetően hivatalos adminisztráció során valamit elnéz, ami miatt több hetes ügyintézés, utánajárás keserítheti meg napjait. Szerelmi élete alapjáraton, de működik, nagyobb baj az, hogy kedvesére valaki szemet vetett. Figyeljen az apró dolgokra!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHa párkapcsolatban él, akkor most javíthat az együttléten. Attól függetlenül, hogy lángol-e a szerelem, vagy már ellaposodásnak indult a kapcsolat. A magányos Halakra most nyáron vár egy felkavaró találkozás, a szívét egy egyenruhás megmentő szerzi meg. Munkafronton ne hagyja kiveszni lelkéből a feladatai iránt érzett lelkesedést, ugyanis akkor hamar teherré válhat a kötelesség. Annak viszont csak rossz vége lehet…

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu