Heti horoszkóp 2015. július 11- től 17- ig

0
1806

A nyári forróságban is érdemes odafigyelni a csillagok üzenetére! Most gyógyító, erősítő, megnyugtató köveket is ajánl Melitta mindenkinek erre a hétre.

KOS [03.21-04.20]

kos

Valami újfajta dolgot engednek életükbe. Ez lehet egy hobbi, több idő a sportra, esetleg valami új erőt igénylő terv. A lényeg az, hogy ne adják fel a kezdeti nehézségek ellenére se! A nyár ehhez sok jó lehetőséget tartogat. Párkapcsolatokban, főleg azoknál, akik társuk mellett titokban szeretőt tartanak, konfliktusok, részleges, vagy teljes lebukások várhatók. Nagy próba lesz, hogy ezeket miként tudják megmagyarázni. Mivel gyakran mennek fejjel a falnak, javallott hordani egy Jáspisból készült ékszert, tárgyat.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA családban a házimunka nem csak az önök feladata, mint ahogy munkahelyükön is ideje lenne leszögezni, kinek mi a dolga. Ha ezt sikerül tisztázni, fokozatosan fogják észrevenni, mennyi többlet szabadidejük marad. Szerelmi életükben ne engedjenek napi szinten másokat belefolyni, maguk intézzék azt! Mivel a Bikák Föld jegyűek, ezért rájuk még erősebb hatással vannak a föld gyomrából származó kövek. Ha nehezen mozdulnak, a Citrin lehet segítségükre.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Bár maximalisták, és munkabírásuk hatalmas, ezen a héten a pénzügyekhez nem igazán lesz szerencséjük. A tervezett otthonon belüli felújítási munka is jobb, ha elmarad. Bepótolják később. A szerelmesek végre kikapcsolhatnak minden gondot és zavaró körülményt. Valamelyik hazai strandon élvezhetik a nyár adta kényelmet és nyugalmat. Jegyükből adódóan, mivel hajlamosak elaprózni, nekik is a Hegyikristály proponál.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákEgy hét, ami meghozza a békét, nyugalmat, amiben igazán elemében érzik magukat. Míg az előző hetekben zömében azon kellett ügyködni, hogy a dogok megmozduljanak, most a sors, a külvilág lesz az, ami aktivizál mindent. Választási lehetőségeket kínál, többet is. Racionális gondolkodásuk mellett hallgassanak a belső megérzéseikre! Próbálják a kettőt valamiféle módon szintézisbe hozni! Szomorúság esetében jó hatást gyakorol önökre egy kis darabka Kalcedon.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Amennyiben úgy tapasztalják, hogy az önbizalmuk nincs a helyén, már a hét vége sejtet egy kisebb sikerélményt, ami ezt helyrebillenti. Ha azonban ezt nem érzik, akkor keressenek a múltból valami pozitív kapaszkodót, amelyekre méltán lehetnek büszkék. Gyorsan vissza fog térni jókedvük, amivel a jó történéseket fognak bevonzani. A Rubin felerősíti adakozó hajlamukat, a Hegyikristály magába szívja a felgyülemlett negatívumokat.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMostanság fogékonyak lesznek a szokatlan ötletekre, ne vonakodjanak tehát elindulni valamilyen új irányba! Amennyiben az előző időszak anyagi fellendülést hozott, akkor eljött az ideje, hogy ezt élvezzék ki, valósítsák meg régi álmaikat. Gondolok itt lakás, telek, autó vásárlására, vagy éppen egy jó nagy esküvőre. Fontos: ezek közül csak egyik lesz lehetséges! Mivel gyakran a szív helyett kizárólag az eszükre hallgatnak, érdemes Achátot viselniük.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Még a korábban kicsit kényelmes életet kedvelő Mérleg szülöttek is mozgékonyak lesznek. Nem kizárt, hogy érdekes és vadonatúj szokásokat vesznek fel. Pl. ha eddig utáltak kirándulni most pont arra vágynak. A rosszabb se lehetetlen: ha eddig hűségesek voltak, most nagyon csapodárok lesznek. Azért azt ne feledjék, hogy a megütött boka sokáig tud fájni! A jegy szülöttei számára a harmóniához a Rózsakvarc lehet a segítség.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA nyár sok színes lehetőséget tartogat, főként, ha ebben a forró évszakban valamire újra nyitottak. Akár új kapcsolatot hoz ez az időszak, akár a régi mellett maradnak, kellemesen érzik magukat. Egyéniségük kicsit álmodozóbb, romantikusabb oldalát hozza felszínre. Miután a Skorpiók hajlamosak évekig emészteni magukat valamin, benne ragadhatnak a fájdalmukban. Ilyenkor sokat segíthet a Gránát, vagy Malachit.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Tele vannak cselekvő energiával, derűvel, szeretnek a középpontban lenni. Mivel a jószerencse melléjük áll, egy kicsit feje tetejére állítják eddigi normális napjaikat. Egy kísértés léphet be az életükbe, de hogy ellent állnak, vagy nem, az már a személyes döntésükön múlik. Hisz benne vagy sem, az otthonukban lapuló Ametiszt megnyugtatja állandó mehetnéküket, a Jáspis e mellé bölcsességet és türelmet ad.

 

BAK [12.21-01.19]

bakEz a hét magánéleten belül egy kis alkalmazkodást kíván. Amennyiben ezt megvalósítják, akkor nagyon jó időszak köszönt családi életükre, párkapcsolatukra. Tapasztalni fogják, hogy társuk nem ellenfél, hanem partner, aki segít közelebb kerülni önmagukhoz. Utazásra, nyaralásra alkalmas ez a hét. A Bakoknak szinte elengedhetetlenül fontos, hogy legyen egy Kalcedon kövük, ami zárkózott lényüket segít megnyitni.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Legtöbb dolog elvárásaik szerint alakul és ez elégedettséggel tölti el önöket. A vállukra nehezedett teher csökkenni fog. Ezáltal megnövekedett szabadidejüket jobban ki tudják használni. Gondoljanak csak arra, hogy eddig egy baráti kávézást se tudtak mások miatt beiktatni. Ennek most vége, eljött a felszabadulás napja. Ha szeretik a köveket, az Ametiszt segítséget nyújt, hogy megérzéseik még erősebbek legyenek.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA meleg, az összevissza időjárás megbolondítja a szervezetet. Ezáltal önök is ingerültebbek, kezelhetetlenebbek lesznek. Bizonyára ez is rájátszik, hogy szomszédjukkal, munkatársukkal szaporodnak a szóváltások, összetűzések. Nagyon hasznos lenne némi önuralmat tanúsítani, s ha másképp nem megy, egyszerűen faképnél hagyni a kötekedő kedvűeket. Kövekben a Holdkő kiegyensúlyozottságot ad viselőjének, míg az Ametiszt segít, hogy érzelmileg biztonságban érezzék magukat.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu