Horoszkóp 2015. július 25-től július 31-ig

0
1760

Az Ikrek lelkének jót tesz a vízpart, az Oroszlánok nem húzhatják tovább: itt az idő a változtatásra! A Skorpiók ne műsorozzanak, és a Nyilasok is jobban tennék, ha nem hisztériáznának!

KOS [03.21-04.20]

kos

Nem szükséges visszafognia magát. Valójában nem is tudná, mert a jegyében átvonuló Uránusz hatására szó szerint hajkurássza a kalandot. A fiatalok a nagy meleg ellenére is életvidámak, bulizós hangulatban vannak, aminek meg is lesz az eredménye. Új szerelem, de akár gyermekáldás is lehet a következménye a nyári hónapoknak. Idősebbek most a nyugisabb elvonulásokat, csendes helyeket, a belső békét keresik.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA Bikáknak szerencsés lehet ez a hét, elsősorban az otthonukkal kapcsolatos terveikben. Amennyiben eddig nem sikerült megoldást találni a párkapcsolati gondjaikra, most ott is kipattan az isteni szikra, ami segít. Nem kéne elszalasztani a lehetőségeket, mert ritkán adódhat ilyen gyors, praktikus megoldás. Idősebbek figyelem! Eljött az ideje annak, hogy ne csak beszéljenek a megújulásról, hanem bele is kezdjenek!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A Mars és a Nap most önt erősíti, ám ez az erő nem biztos, hogy mindig jó irányba érvényesül. Hajlamos lehet – szokatlan módon – kötözködővé, arrogánssá válni. Ellensúlyozására fogyasszon minél kevesebb kávét, energiaitalt, helyette csillapítsa magát citromos vízzel, limonádéval! Szerelmeseknek a vizek, különösen a természetes vízpartok, jó hatással lehetnek a test és lelki egyensúly megteremtésére.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákFortuna asszony csillaga felszabadítja önt a gátló Szaturnusz késleltető hatása alól. Ez valójában azt jelenti, több mindent megkaphat, több mindent könnyebben elérhet, mint az elmúlt időszakban. Szerelem, utazás, üzlet, pénz terén jönnek a lehetőségek, egyik a másik után. Vannak, akiknek a hétvégi elmélyülés nyújt többet, ők kerülni fogják a tömeget, a nyüzsgést és hiperaktív barátaikat.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Ha a pénztárcája megengedi, a tengerentúlig meg se álljon! A szerencsések akár egy sorsolás, nyeremény révén is eljuthatnak oda. Az új helyeken feltöltődhet energiával, megvilágosodhat, ezáltal leteheti a régi rossz mintákat. Ha a szerelemben csalódottnak, frusztráltnak érzi magát, annak komoly oka van. A tudata jelezni szokott, amikor nagyon alaposan, és nagyon következetesen el kell kezdeni változtatni a dolgokon.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA munkája miatt most sokszor kell hosszabb – rövidebb időt távol töltenie az otthonától. Bármennyire családszerető, de jól esik néha egy kis távolság, leválás. Párkapcsolatában kisebb viták becsúszhatnak, elsősorban kedvese nagyon laza viselkedése miatt. Drága Szűz, féltékenykedéssel, piszkálódással csak elűzi őt otthonról, pont annak a karjába, akinek nem akarja! Több önuralom sokat segíthetne!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Erőnlétét és teljesítő képességét tekintve nincs oka panaszra, mégis úgy érzi nem teljesülnek az elképzelései úgy, ahogyan szeretné. A család és a barátok is talán jobban igénybe veszik segítőkészségét, eltérítik szándékától. Kerülje, vagy szüntesse meg azokat az emberi kapcsolatokat, akik vészmadárként csupa jó szándékból le akarják beszélni terveiről. Ha hagyja, könnyen önbe plántálhatják a sikertelenséget!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióAhelyett, hogy kedvesével édes kettesben ücsörögnének valamilyen nyaralóhelyen, veszekszik vele. Ennél már az is jobb lenne, ha lázadása tüzét valamilyen jó kis táncra, esetleg párnacsatára fordítaná. Többre mennének vele! Munka fronton bármilyen meleg van, öltözködjön szépen. Elsősorban az üzleti, de bármilyen más szférában is számít az ápoltság. A dezodorokkal viszont vigyázzon, az emberek nincsenek oda a pacsuligyár effektusért!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Munkahelyén számítanak tudására, segítőkészségére. Nem kizárt, hogy emiatt több utat is beiktatnak, mely a cég működését, fejlődését szolgálja. Családja mindenben ön mellett áll, az itthon maradottakért nem kell aggódnia! Eljegyzést, esküvőt tervezőknek minden jól alakul, még olyanok is besegítenek, akikkel nem volt nagyon jóban. Fontos: csúszás, késés esetén a hiszti teljes mértékben mellőzendő!

 

BAK [12.21-01.19]

bakA tettek helyett most passzivitásra, elfogadásra van szükség a részéről. Lényegében arra, hogy hagyja az eseményeket megtörténni. Nem ön irányítja ezeket. Ha így tesz, akkor elkerülheti a nagy vitákat, veszekedéseket. Ha szingli, az események arrafelé sodorják, amerre megtalálja a nagy őt. Pontosabban a nagy „ő”-ket, hiszen több jelölt is felsorakozik majd. Önnek nincs dolga. Kérjen egy kávét, és kényelmesen hátradőlve figyelje a nyüzsgésüket!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A szerelmi gondolatok és a mélyenszántó, romantikus elmélkedések ideje következik a Vízöntők számára. Mintha most egy kicsit túlzottan is elméleti síkról közelítené a párkapcsolatok kérdését. Ha szingli, akkor remek elméleteket sorakoztat fel arra, hogy mit kellene tenni a párkeresésben, de valahogy ezeket sohasem teszi meg. Ha párkapcsolatban él, akkor pontosan tudja, mit kell tenni a szerelemért, vagy hogyan kell izgalmas és fejlődőképes párkapcsolatot menedzselni. Vajon mi tartja vissza?

 

HALAK [02.19-03.20]

halakSzerelme izgalmasnak találhatta a szerepjátékait egy darabig, de most már a valódi arcára, a valódi véleményére, a valódi szavaira lesz kíváncsi. Számára valójában teherré váltak az ön infantilis dolgai. Egy rövid szabadság, de akár egy délután is elég lesz arra, hogy rendszerezze gondolatait és korrigálja hibás elképzeléseit. Feladata, hogy az elmúlt időben keletkezett káoszban rendet teremtsen, és új célokat tűzzön ki.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu