Heti horoszkóp 2015. szeptember 26-tól október 2-ig

0
1819

A csillagközi por homályából azért jó néhány dolog kiviláglik! 🙂 Olvassa el ön is a horoszkópját erre a hétre!

KOS [03.21-04.20]

kos

Nem fog unatkozni a héten. Érdekesebbnél érdekesebb történések részese lehet, melyeknek következtében előfordulhat, hogy jó pár dologról megváltozik a véleménye. A mostani kiváló időszak arra, hogy merész elképzeléseit megvalósítsa. Mindenkit hallgasson meg, de ön lehetőleg semmilyen titkát ne árulja el senkinek! Így elkerülheti a konkurenciaharcot, a magánéletében és a munkában is.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaTovábbra is kényelmes tempóban tevékenykedhet, ami tökéletesen megfelel elképzeléseinek. Gyermeke annyira izgatott lehet a héten, hogy talán még a láza is felszökik. Önnel is előfordulhat hasonló. Szedjen valamilyen immunerősítőt, így elkerülheti a környezetében tomboló betegségeket. Amennyiben szingli, ne hullasson könnyeket a régi szerelem miatt, inkább újítson be! A hétvége harmóniát ígér, elsősorban családi eseményeken.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Eseménydús napok következnek, kimeríthetik, ha nem készül fel tennivalói rendszerezésére. A hangulata nem valami ragyogó. Nem haragszik igazán senkire, csak torkig van az egész világgal, az állandó pénztelenséggel, a meddő vitákkal, a mások hazudozásaival. Ne fojtsa magába a véleményét, még ha ez másoknak nem is tetszik. A hétvégén nézeteltérései támadhatnak a családban, ezért fontos, hogy türelmesen meghallgassa a másikat, eleve kihúzva ezzel a dolog méregfogát.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákTapasztalhatja, hogy a sors a legnagyobb rendező. Összefuthat azzal a személlyel, aki már régóta izgatja a fantáziáját, de sok észérv szólt a vágyaknak még csak a beismerése ellen is. Ha most csak érzéseit követi, hajlamosabb arra, hogy túl gyorsan és elhamarkodottan döntsön. A hét közepén nyugodtabb körülmények között telnek napjai, ezért erre az időszakra tegye fontosabb megbeszéléseit, teendőit!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Erotikus kisugárzása kilométerekben mérhető, úgy vonzza az embereket, mint mágnes a vasat. Ha még szingli, összejöhet azzal az emberrel, aki a jövőben társa, a szövetségese lehet. Csütörtökig nagyobb harmónia teremthető a hétköznapokban, és ez belső nyugalma következménye. Később feszültebb és elégedetlenebb lehet a körülményekkel, ami társas kapcsolatait nehezíti. Éleslátásban és gyors helyzetfelismerésben rejlik a megoldás.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA szenvedély, amelyet akár szerető, akár a munkája, vagy a gyermeke miatt él át, sugárzóvá teszi. Ennek köszönheti azt a roppant erőtartalékot, amelynek segítségével félretolja az útjában álló nemszeretem embereket, legyőz minden akadályt, ami viszont sok embert fog irritálni. Ha nem akar elválni, törődjön kicsit többet a házas, vagy élettársával, akinek már annyi is elég, hogy néha meghallgatja őt.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Alkalmazkodó és tűrőképessége most kisebb, mint amire szüksége lehetne. Ezek miatt, de általában is kerülje a konfliktushelyzeteket! Használja ki a hét napjai közül a keddet, szerdát arra, hogy az elodázott döntéseit meghozza! Ehhez megkapja a megfelelő segítséget. Bizonyíthatja, hogy ön egy tehetséges válságmenedzser. Egy baráti találkozó, dumaparti kapcsán, érdekes dolgok juthatnak a tudomására, amivel jobban megismerheti önmagát.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióEgészségi állapota javul, így egyre terhelhetőbb. Sikerülhet olyan megállapodásokat kötni és olyan döntéseket hozni, amelyekkel anyagi helyzetét javíthatja a közeljövőben. Keddre, szerdára időzítse személyes találkozásait, megbeszéléseit! Testvérének, barátjának a segítségre lesz szüksége. Ön lehet az, aki rávilágít arra, ha nem tér észhez, nagyon gyorsan és megállíthatatlanul elindul lefelé a lejtőn.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Váratlan események zökkenthetik ki nyugalmából. Olyanok, aminek minimális jóindulat, emberség esetén nem lenne szabad megtörténnie. A családban arra kell jobban odafigyelnie, hogy szeretteinek választási lehetőséget adjon. Munkahelyén a túlzott indulatosság helyett vázolja helyzetét, mit tud elvégezni, és mire kéne még embert felvenni. Az, hogy magában dühöng, senkit nem érdekel, arról nem beszélve, nem old meg vele semmit.

 

BAK [12.21-01.19]

bakLassan eljött az ideje annak, hogy otthonában rendet tegyen, a felesleges holmiktól megváljon. Ezen felül a lelki nagytakarítás is célszerű lenne. Bár a gyorsaságot támogatják bolygóállásai, úgy érezheti, túl sok dolgot kell egyszerre tennie, és igen kevés idő marad arra, hogy átgondolja lépéseit. Hétfőtől egyre határozottabb és magabiztosabb, csütörtök, péntek a legszerencsésebb napja.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Munkahelyén a zaklatott körülmények akadályozhatják előrehaladásában, ezért már induláskor több időt szánjon igényesebb feladatai elvégzésére. Családi ügyek intézésére kiváló a vasárnaptól szerdáig tartó időszak, amikor hangulata derűsebb, gondolkodása megfontoltabb. Fontos: tiszteletben kell tartania mások akaratát, de egészséges önzéssel a saját dolgait is szükséges építenie.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA mostaninál sokkal szervezettebb, átgondoltabb munkamódszerekkel érvényesülhet, döntéseiben is fegyelmezettebbnek, előrelátóbbnak kell lennie! Főleg péntektől kezdődően keletkezhet némi feszültség, magánéletében kerülje az eltúlzott érzelmi reakciókat! Ha rossz kapcsolatban evickél, minél gyorsabban pontot tesz annak végére, annál gyorsabban jöhet az igazi nagy szerelem. Arra azért vigyázzon, nehogy cseberből vederbe kerüljön!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu