Heti horoszkóp 2015. október 24-től 30-ig

0
1782

Ez a héten nem leszünk híján az ármánynak, fondorlatnak, meglepetésnek és káprázatnak. Már csak a mérték a kérdés…

KOS [03.21-04.20]

kos

A héten kiderülhet, hogy nem mindig igaz a mondás: „aki szerencsés pénzügyekben, annak nincs sikere a szerelemben”. Ha figyelmes és ügyes vagy, most mindkettő sikerülhet. Viszont vannak olyan barátaid, akiket inkább felejts el! Rá fogsz jönni kik azok, érezni fogod a sejtjeidben sumákolásukat. Még az is előfordulhat, hogy olyat próbálnak elvenni tőled, ami neked a legtöbbet jelenti. Állj a sarkadra, ne hagyd!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaMunkád miatt ne aggódj, mert várhatóan jó ajánlatot kapsz. Régi vágyad teljesüléséhez is közelebb kerülsz, és ez joggal tesz optimistává. Ez a része rendben is van, de például a szerelmedről olyan dolog jut a tudomásodra, amit nem tudsz megbocsátani. Első reakcióként kemény bosszút tervezel. Ami helytelen, mert te is tudod, hogy ez visszaüt. Inkább gondold végig higgadtan a történteket!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Az életedbe úgy érkezik a szerelem, mint a forgószél. Elkápráztat, és egyszerűen képtelen leszel másra gondolni, mint rá. Az érzéseidet nem tudod titokban tartani, árvízként zúdítva rá, s ezzel aztán kellőképpen meg is rémítheted őt. Lassíts picit! A munkahelyeden pedig ne keverd a kártyát! Ne hidd, hogy a kollégák adott esetben kiállnak érted! Tarts távolságot!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákKellemetlen hírek ütik meg a füled. Lehet, hogy kedvesed tiltott utakon járt. Hajlamos leszel vad dolgokat mondani, amit még el is hisznek neked, mert olyan meggyőzően tudod előadni. Pedig még csak a pletykák miatt hisztizel, mi lesz, ha tényekkel kerülsz szembe? Pénzügyek: megint többet költesz, mint amennyit megengedhetnél magadnak. Ha így folytatod, az ünnepekre komoly anyagi gondokkal fogsz szembesülni.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Eklektikus időszak következik. Külföldi ismerős, vagy rokon nem úgy viselkedik, ahogy szeretnéd. De az is lehet, hogy idegen országban kerülsz őrült helyzetbe. Aztán amikor túl vagy az egészen, hatalmas lelkesedéssel fogod mesélni a történteket mindenkinek. Munkahelyeden új, számodra jó helyzet alakul ki. De ne verd a melled, hogy én előre megmondtam, maradj továbbra is figyelő üzemmódban!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNe hidd el barátod szépen csengő ajánlatát, mert anyagilag igen rosszul járhatsz. A pénzügyek miatt amúgy is ideges vagy, de ne ess kétségbe, a dolgok gyorsabban változnak, mint gondolod. Kedvesed mindent megtesz azért, hogy jól sikerüljenek a dolgaitok, de a lehetőségei – és sajnos a képességei is – meglehetősen korlátozottak. Rángasd le őt a pink felhők közül, mutasd meg neki a valóságot!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Külföldi utazás, ha tervben van, olyan lesz, mint egy álom. Nem is hitted volna valaha, hogy ilyen hihetetlen élményekben lesz részed. Boldoggá tesz, és örökké emlékezetes marad az a néhány nap. Kedden és vasárnap lehetnek súrlódások régi partnereddel, és egy váratlan eseménynek köszönhetően ismét a pénz és az anyagiak kerülnek a középpontba. Akár szingli vagy, akár nem, van valaki, aki megőrül érted, és mindent megtesz, hogy elcsábítson.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióNémi meglepetés van útban feléd. Még az is lehet, hogy külföldről fogsz kapni valami értékes ajándékot. Ha nincs állásod, vagy pletykálják, hogy megszűnik a munkaköröd, olyan lehetőséggel ajándékoz meg a sors, amivel jól kereshetsz, és még a munkát is élvezheted. Az egészségedre vigyázz jobban, nem törvényszerű, hogy minden ősszel megtaknyosodj! Sok friss levegő, mozgás, vitamindús étkezés, és legyőzhetetlen leszel.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Rengeteget dolgozol. A napokban olyan munkát is el kell végezned, amit talán még sohasem csináltál. Ne aggódj, minden remekül megy majd! Új, vagy újabb partnereddel a kapcsolatod fantasztikus lesz. Régi baráttal megint jó lesz a viszonyotok, és kibeszéltek minden ismerőst. Ha vannak gyermekeid, figyelj az étkezésükre, ne engedd, hogy más mondja meg helyetted, hogy mit egyenek reggelire meg ebédre!

 

BAK [12.21-01.19]

bakÓriási erőt ad a boldogság, amit szerelmednek, gyermekednek köszönhetsz, akik lesik minden kívánságodat. Ők szeretnek téged, de rokonaid között lesznek, akik miatt nem leszel éppen feldobott állapotban. Lehet, hogy lakásügyben kell változtatni, ami most nem jön a legjobbkor. Ha fiatal vagy, bulizás közben te lehetsz a sztár. De csak akkor, ha a drogot és a drogosokat nagy ívben elkerülöd.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Keményen kitartasz a terveid mellett, ami jó, mert ez jelenti a megvalósítható jövőt. Érdemes a következő két hétben utazni, vagy külföldi ismerőssel felvenni a kapcsolatot, mert ebből anyagi és erkölcsi hasznod is várható. Partnereddel kissé feszült lesz a viszonyod, pénz és egy rokon miatt, akiről eltér a véleményetek. Neked van igazad, aki ma valóban akar dolgozni, az nem tunyul évekig munka nélkül.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakNem jött össze egy kapcsolat a hét végén. Ne bánkódj, ha nem úgy történik minden, ahogy eltervezted! Te választottad a nem szokványos utat, tudnod kellett, hogy ez elég rögös lesz. Ha elvesztetted a munkádat, akkor sincs okod kétségbeesésre, mert rövidesen a sors remek lehetőséget ad neked. A megérzéseid a következő két hétben átlagon felül működnek, használd, például ha külföldre utazol! Öltözködésedre vigyázz, túl sokat elárulsz általa benső titkaidból!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu