Horoszkóp 2015. október 31-től november 6-ig

0
1778

Szóljon ez a hét az emlékezésről és a magunkba nézésről… Valószínűleg, ehhez kicsit mindannyiunknak „le kell lassulnia”…

KOS [03.21-04.20]

kos

Ingoványos terepre érkezett párkapcsolatában. Nehéz a jó irányt tartania, mert maga sem tudja, mire vágyik igazán. Ezért gyakoriak lesznek a kellemetlen ütközések életében. Lehetőség szerint tegyen rendet gondolataiban, aztán cselekedeteiben, és idővel szépen helyére kerül minden! A hétvégi sírlátogatás kapcsán olyan emberekkel is találkozhat, akiket nem kedvel. Maradjon békés, a gyertyagyújtás most másról, másokról szól.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaMunkájában minden adódó lehetőséget érdemes megfontolni. Ráadásként a sorstól kap valakit, aki szerelmi életében is fontos szerepet tölthet be. Ne essen kétségbe, ha kedvese kiszúrta gyengeségeit, függőségét. Szereti önt annyira, hogy kap egy újabb esélyt, és végére járjanak a kellemetlen ügynek, persze, ha ön is úgy akarja. A Halottak napi gyertyagyújtás otthon is működhet, ha nincs lehetősége kimenni szerettei sírjához.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A kapcsolataira most jó eséllyel alapozhat, ha új munkahelyet keres, vagy a meglévő üzletét akarja bővíteni. Ha kellemes megjelenésű akar maradni, ne hajszolja túl magát az edzőteremben, és esténként időben térjen nyugovóra! Kerülje az energiavámpírokkal való találkozásokat, építse le azokat! Szerettei sírjánál az a pár perces gyertyagyújtás szóljon arról, amiért tiszteletét teszi ott. Ne mással, vagy másokkal foglalkozzon!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákTele van energiával, most ezt használja fel munka, sport terén! A szavakkal bánjon óvatosan, beszólásaival könnyen megsérthet valakit. Egy – egy rövidebb lazításra, barátnőkkel találkozásra mindig kerítsen időt! Titkos kilengéseivel vigyázzon, mert nagyon megütheti a bokáját! A temetőlátogatás alkalmával ne vigye mobilját magával. Vagy legalább ott kapcsolja ki! Szakadjon el arra az időre a gépek rabságából, és foglalkozzon ott a lelkekkel!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Ha pontot kell tenni valaminek a végére, tegye meg, de úgy, hogy senki ne sérüljön túlzottan! Ez az a kritikusnak nevezett időszak, amely egyáltalán nem kellemes, de végül elősegíti a bonyolult ügyek rendeződését. Új szerelem, anyagi gyarapodás a későbbiekben lehetséges. A hétvégi temetőlátogatás csak akkor lesz teljes, ha minden zavaró tényezőtől függetleníti magát, és a gyertyákat úgy gyújtja meg a sírokon, hogy kizárólag arra koncentrál.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAz a veszély fenyegeti, hogy hivatása és magánélete ügyes-bajos dolgait nem tudja összeegyeztetni. Egyiket se áldozza fel a másik oltárán, diplomatikusnak kell lenni! Rövidesen egy fontos pénzügyi tranzakció vár önre, amit lakással, autóval, vagy valamiféle biztosítással függ össze. A halottak napi temető látogatásnál legyen óvatos, akkor is, ha járókelő, és akkor még jobban, ha oda autóval megy! Figyelmetlensége miatt könnyen baleset érheti!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Párkapcsolatát akkor tudja stabilizálni, ha a változatosságot is bekalkulálja. Nem baj az, ha többet szeret, csak viselkedjen mindenkivel korrekten! A munkájából befolyó pénzzel bánjon óvatosan, ne szórja feleslegesen! Ha a sors úgy hozta, hogy a Halottak napján nem tud kijutni szeretteihez, legalább lélekben legyen velük! Emlékezzen rájuk! Ne bánja, ha sírni kell, hadd szakadjanak fel azok a sebek, megkönnyebbül.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióTúlhajszolt életvitele, a hajnalig tartó bulizások, a kevés alvás kegyetlenül legyengíti immunrendszerét. Nem tud úgy teljesíteni, ahogyan kellene. Szóljon ez a hét a mértékletességről, a dolgok mélyebb kereséséről, megértéséről! Legyen megértő azokkal, akiket a sors nem áldott meg olyan kiváló képességekkel, mint önt! Gyújtson gyertyát szeretteiért, közöttük a kis állatokért is!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Meg kell szoknia az új körülményeket. Kénytelen lesz alkalmazkodni olyan emberekhez, akikről el sem tudta képzelni, hogy majd együttműködik velük. Mindez vonatkozik a karrierre és a szerelmi életére egyaránt. Bizonyos helyzetekben nehéz okosnak lenni. Az idő sürgetése miatt most nem is a megfontolt, higgadt döntések viszik előbbre, hanem inkább a gyors helyzetfelismerés és a szerencse. Autójának hibája miatt pár utazás meghiúsulhat, lehet, hogy a temetőbe is tömegközlekedéssel tud kijutni.

 

BAK [12.21-01.19]

bakA Halottak napja sok erőt kivesz önből. Szerettei hiánya nagyon fog fájni, újra meg újra megsiratja őket. Aztán jönnek a mindennapok, amikor a realitásokat szem elől tévesztheti, mert hajlamos lehet arra, hogy illúziókat kergessen. Érdemes volna megragadni minden lehetőséget, amivel az életpályáját építheti. Ezen a téren azonban nem jutna messzire saját erőből, de könnyen talál barátokat, támogatókat, akik egyengetik útját. Eltávozott szeretteiről is vehet példát, ők keményen végigküzdötték életüket.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Nem marad le semmiről, akkor se, ha a hét elején nem érintik különösebben az égi változások. A fogyó hold azoknak kedvez, akik valamilyen bútól, bajtól, beidegződéstől akarnak szabadulni. Hétvégén sikerül szerettei sírjánál rokonokkal, ismerősökkel kicsit beszélgetni. Ilyenkor mindig elgondolkodik azon, hogy mennyire múlik az idő, vajon következő évben kiért kell eggyel több gyertyát gyújtani.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakElőfordulhat, hogy csalódások érik, de ezeket elsősorban magának köszönheti. Gyakran a fellegekben jár, és túlságosan elrugaszkodik a valóságtól. Amikor pedig szembesülni kell a tényekkel, keserűen veszi tudomásul, hogy például olyasmit vár el életed párjától, amit az soha nem fog tudni teljesíteni. Pénzügyekben néhány nem várt akadály kerülhet útjába, amiket némi szerencsével meg tud oldani. A temetőlátogatásba, a gyertyagyújtásba vonja be családja fiatalabb tagjait, meséljen nekik, mit miért kell tenni!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu