Heti horoszkóp 2015. november 14-től 20-ig

0
1761

A Kosoknak jó hetük lesz, nem úgy, mint a frusztrált Rákoknak. A Bakok heti kulcsszava: a megoldások, a Vízöntőké: a változások. Itt a csillagles az elkövetkező napokra!

KOS [03.21-04.20]

kos

Ez egy jó hét lesz számodra. A kedvező hatást leginkább a munkahelyeden érzékelheted. Használd ki ezt arra, hogy haladj a ranglistán. A materiális javak sem maradnak el ebben a periódusban. Ha befektetésen töröd a fejed, legyen az ingatlan vagy telek, ezen a héten kedvezőek az esélyek a sikeres üzletkötésre. Kellemes estéket tölthetsz partnered társaságában. Persze csak akkor, ha hagyod őt időnként szóhoz jutni.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaEzen a héten többet fogsz költekezni a kelleténél. Légy flexibilisebb, ami az e heti terveket illeti, mert lesznek bőven változások. A legtöbb sajnos az utolsó percben érkezik. Ezek mellett nem várt kiadások sem zárhatóak ki, amiket néha partnered okoz. Ne ugorj a nyakának, tudod ő milyen közegből jött, segíts neki a pénzt kezelni! Fontos: vigyázz magánéleted titkaira, egyre több a Nagy Testvér!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ikrek és nyereségek, ez majdnem szinonima erre a hétre, ami már most jól indul számodra. A pénzügyi nyereségek szépen halmozódnak. Ez a hét egyértelműen a gazdagodásról szól, már csak tőled függ, hogyan aknázod ki a lehetőségeket. Tevékenységeid során számos emberrel találkozhatsz, de lesznek majd különlegesek is az utad során. Próbáld felismerni valódi arcukat, s ha értékesnek tartod őket, ne habozz barátságot kötni velük!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákFrusztrált és mérges vagy ezekben a napokban. Ez annak tudható be, hogy a dolgok nem abban a kerékvágásban haladnak, ahogy azt te eltervezted. Több türelemre lenne szükséged. Próbáld meg finoman, áttételesen befolyásolni az eseményeket! Többre jutsz így, mint a frontális támadással. Ne aggódj azért, ha kölcsönhöz kell folyamodnod, ahhoz, hogy valami sikereset alkothass. Jól felmért kockázattal sikert kovácsolhatsz.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Az eladási lehetőségek problémamentesen érkeznek, a nyereség lehetősége pedig az ajtón kopogtat. Egy újabb sikeres együttműködésre tehetsz szert. Indokolt az ingatlanba való befektetés. Egy új üzlet lehetősége merül fel egy régi baráttal, ami mindkettőtök számára sikeres lehet. Arra viszont ügyelj, hogy kinek, mit hozol a tudomására. Különösen vonatkozik ez a netes közösségi oldalakra. Az ottani gátlástalan kitárulkozásnak nagy baj lehet a vége.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzEzen a héten figyelj oda a részletekre! Ha nem szentelsz kellő fontosságot az apró jeleknek, akkor az most reverzióként hathat karrieredben. Mindezek ellenére a rengeteg igyekezeted, a befektetett munkád meghozza a maga gyümölcsét. Kollégád néha jó ötletekkel érkezhet, jó, ha az ő tanácsát is megfogadod. Terveid sorában hagyj megfelelő részt a más forrásokból eredő ötleteknek és a lehetőségeknek!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Pénzügyi nyereségre tehetsz szert egy régebben elvégzett munka kapcsán. Ugyanakkor ezen a héten nagyon kedvezőek a kreatív tevékenységek, és azok, amelyek utazáshoz kapcsolódnak. Egy közeli rokonod felől kapsz híreket, hamarosan találkozásra is sor kerülhet. Szerelmi életed most nyugodt, de nem kiegyensúlyozott. Ideje lenne végre felmérni a kockázatokat, hogy mi mit ér meg!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióMunkahelyeden zsúfolt hétre számíthatsz, ha azt akarod, hogy minden rád kiszabott feladatot időben tudj megoldani. Pénzügyi bevételek számottevőek lesznek ebben a periódusban. Egy új szerződés lehetősége száll a levegőben. Többet kell dolgoznod partnerkapcsolatodon, mert az utóbbi időben hanyatlóban van. Ne hagyd, hogy elszürküljön, kár lenne érte!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ezen a héten megkapod azt, amire vágysz. Új munkahelyi lehetőségek, új üzleti ajánlatok kopogtatnak az ajtón, már csak tőled függ, mennyire hagysz teret nekik. A jó és kitartó munka meghozza a gyümölcsét, és mindazt, amire te számítottál. Szerelmi életed most nem egészen olyan, amilyennek te szeretnéd, de az élet minden területén nem lehet mindig egyazon időben sikeresnek lenni. Eljön majd az is.

 

BAK [12.21-01.19]

bakMegoldások. Ez a kulcsszava a következő periódusnak. Ha keresel és találsz ilyeneket, az üzleti találkozások és tárgyalások kedvezően alakulnak ezen a héten. A nemrég befektetett tőke is megtérül. Családi gondok érkezhetnek, ezek elég sok fejtörést okozhatnak számodra. Javasolt mielőbb úrrá lenni rajtuk, mert különben léted alapjai kerülnek veszélybe. Nem az a fontos, hogy neked legyen igazad, hanem a mindenkinek vállalható kompromisszum.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Változások. A befektetések, amelyeket ezen a héten eszközölsz, lassan kibontakoznak. Ez a hét nagyszerű arra, hogy fontos dokumentumokat, iratokat iktass be, de megfelelő például a lakásvásárlásra is. Megvan az a képességed, hogy pimasz vagy, ha a saját territóriumodon érzed magad. Légy óvatos, hogy ez később ne hasson vissza rád! Határozottan, de tapintatosan, ez mindig beválik.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakMunkahelyi tevékenységeid teljesen lefoglalnak, de ennek ellenére is melankolikus hangulatban vagy. A másokétól eltérő gondolkodásod miatt a jövőképed meglehetősen bizonytalan. A pénzügyi támogatás, amelyre most szükséged van, távolról érkezik. De joggal reménykedhetsz, hogy nem marad el. Az estéket kellemesen töltöd partnered társaságában. Ügyelj arra, hogy ő is ugyanazt érezze, mint te!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu